Įkraunama...
Įkraunama...

Idėjos Valentino dienai

QUOTE(Baibokas @ 2007 01 09, 12:37)
geras sis dalykiukas, bet kaip tai susukt  unsure.gif

Kad būna pirkti man reikėjo tai esu radusi šampano taurėje susukta rožė,o kita tai šampano butelis ir jo viduje suskta rožė dar dirbtinių rožių pridėta Labai fainai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Gaila, kad daugiau kaip pusę nuorodų neveikia ir paveiksliukų nerodo verysad.gif O taip norėjau kokių įdėjų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 01 08, 22:11)
Labai fainai pasiut koki panasu maisiuka ir idet vidun miela dovanele wub.gif

user posted image

o man tai saldainiukai niamm ...toki skanus atrodo biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 01 09, 17:46)
Kad būna pirkti man reikėjo tai esu radusi šampano taurėje susukta rožė,o kita tai šampano butelis ir jo viduje suskta rožė dar dirbtinių rožių pridėta Labai fainai atrodo thumbup.gif

gal gali pasakyt kur ju buna?
Atsakyti
QUOTE(Baibokas @ 2007 01 11, 14:41)
gal gali pasakyt kur ju buna?

Mums reikėjo vestuvėms tai radom suvenyrų parduotuvėje.Gali dar būti ,kur skirta jaunavedžiams prekės.
Atsakyti

Cia labai linksmas dalykelis lotuliukas.gif Kainuoja jis tai 3 Svarus bet manau galima labai lengvai pasidaryt paciai ir padovanot mylimajam 4u.gif

user posted image

o man tai tie kauliukai nerealus thumbup.gif
kazi kaip juos pasidaryti,gal kas kokiu ideju turit? g.gif g.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 01 11, 16:17)
Cia labai linksmas dalykelis  lotuliukas.gif Kainuoja jis tai 3 Svarus bet manau galima labai lengvai pasidaryt paciai ir padovanot mylimajam 4u.gif

user posted image
o man tai tie kauliukai nerealus  thumbup.gif
kazi kaip juos pasidaryti,gal kas kokiu ideju turit?  g.gif  g.gif  4u.gif  blush2.gif

Pavyzdziui is modelino smile.gif , o uzrasus pagal dekupazo technika prilipdyti... Na cia tik pamastymai ax.gif Tik bukit geros paaiskinkit man ju prasme, nes anglu kalbos nemoku blush2.gif
Atsakyti
nu as tik isversiu kasparasyta lotuliukas.gif

suck- ciulpti, laizyti ar kazkas pan..

Neck- kaklas (cia matyt tureta omeny kad buciuot kakla blush2.gif )

Kiss- bucinys

Nipples- speneliai lotuliukas.gif

Touch- liesti

Lips- lupos

na daugiau nesimato lotuliukas.gif

Galima manau ir savu prigalvoti, juk visos tokios isradingos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vampire: 11 sausio 2007 - 19:44
QUOTE(Vampire @ 2007 01 11, 20:44)
nu as tik isversiu kasparasyta  lotuliukas.gif

suck- ciulpti, laizyti ar kazkas pan..

Neck- kaklas (cia matyt tureta omeny kad buciuot kakla  blush2.gif )

Kiss- bucinys

Nipples- speneliai  lotuliukas.gif

Touch- liesti

Lips- lupos

na daugiau nesimato  lotuliukas.gif

Galima manau ir savu prigalvoti, juk visos tokios isradingos  mirksiukas.gif

Nu super butu paskui ir suzaisti su tokiais kauliukais thumbup.gif
Gal siemet kokiu nauju ideju sugalvojo kas, nes sitas forumas tai thumbup.gif tiek ivairiausiu minciu kad ne tas zodis, ko tik reikia thumbup.gif
Atsakyti
Vampire, aciu uz vertima. Labai faini kauliukai thumbup.gif kai vaukai jau miega ax.gif tik va , kaip suzinoti kas narasyta kitose kauliuku pusese blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 01 12, 20:13)
Vampire, aciu uz vertima. Labai faini kauliukai  thumbup.gif  kai vaukai jau miega  ax.gif  tik va , kaip suzinoti kas narasyta kitose kauliuku pusese  blush2.gif

Fantazijai ribų nėra,gali pati sugalvot paslėptus žodžius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2006 02 14, 18:27)
o čia mano Valentininiai meškiukai atitekę mažajai dukterėčiai  mirksiukas.gif siuvinėjau kryželiu
meškiukai wink.gif

Kaip visada tavo darbeliai thumbup.gif

"Putlios sirdeles"

Jums reikes: 1-2 cm plocio pinoplasto (juros puta - tokia balta medzega, labai lengva), spalvoto popieriaus, zirkliu, kliju.
ispjauname is pinoplasto norimo dydzio sirdeles. Iskerpame is popieriaus po dvi rokio pat dydzio sirdeles. Pinoplastines sirdeles apklijuojame popierinemis. su adata pravereme siula ir kabiname.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 12 sausio 2007 - 23:24