Įkraunama...
Įkraunama...

Idėjos Valentino dienai

QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 02 14, 15:27)
o čia mano Valentininiai meškiukai atitekę mažajai dukterėčiai  mirksiukas.gif siuvinėjau kryželiu
meškiukai wink.gif

Kokie fainuciai.. is kur schemutes emei? gal jeigu kompe turi gali issiust i davile312@yahoo.com Asiu
Atsakyti
Na ir praejo tas valentinas, gal galit pasidalinti prisiminimais kaip atsventete? juk tai taip pat idejos smile.gif
Galiu pradeti as. SVentem taip kukliai bet is visos sirdies. Iskepiau kepsniukus sirdutes formos su grybukais (mano valentino megstamiausias maistas grybukai). Desertui ledai su braskemis. Stalas su zvakutem, o paskui jau romantiska naktele blush2.gif
Atsakyti
Kažkas norėjo pasigaminti diržą, tai radau šiokį tokį aprašymą:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jei nematot nuotraukų:
Pavyzdėlis
Schema
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 02 24, 11:34)
Jei nematot nuotraukų:
Pavyzdėlis
Schema

stai toki uzrasa ismeta biggrin.gif
"You are not authorized to view this page"
SUsiena tiesiog imesk salia ir linka,kad nores pasiziures.
Atsakyti
Bandau:
http://img231.photo....5/742039020.jpg
http://img231.photo....5/742039221.jpg
Atsakyti
Tas pats sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 02 24, 12:34)
Jei nematot nuotraukų:
Pavyzdėlis
Schema

Sveikutė.
Čia aš norėjau diržų. Tik, deja, nematau. Gal gali nuotraukytes į e. paštą atsiųst zivilebudnikaite@yahoo.com
Atsakyti
SVEIKOS DARBŠTUOLĖS smile.gif TAIGI ĮSIMYLĖJĖLIŲ ŠVENTĖ VĖL NE UŽ KALNŲ...GAL JAU TURIT NAUJŲ IDĖJŲ?
Atsakyti
Na tikrai jau neuzkalnu wub.gif, tikiuosi spesiu viska padaryti ka esu numacius, veliau kaip padarysiu parodysiu 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia faina ideja( sorry jei jau buvo, man cia puse fotkiu nerodo g.gif )

user posted image

Susukta kaip rozes o ten is tikruju moteriskos kelnaites ir liemenele bigsmile.gif

Cia labai linksmas dalykelis lotuliukas.gif Kainuoja jis tai 3 Svarus bet manau galima labai lengvai pasidaryt paciai ir padovanot mylimajam 4u.gif

user posted image

Labai fainai pasiut koki panasu maisiuka ir idet vidun miela dovanele wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 01 08, 23:11)
Kokia faina ideja( sorry jei jau buvo, man cia puse fotkiu nerodo  g.gif )

user posted image

Susukta kaip rozes o ten is tikruju moteriskos kelnaites ir liemenele bigsmile.gif

geras sis dalykiukas, bet kaip tai susukt unsure.gif
Atsakyti