Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

Alyva, dirbu tame lopšelyje, todėl ir smalsu, kada žadat pasirodyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2006 10 06, 00:29)
Alyva, dirbu tame lopšelyje, todėl ir smalsu, kada žadat pasirodyti. ax.gif

sveiki.malonu.zadejom pirmadieni,bet susirgom.turbut bandau susipazinti su aukletoja?
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif
mano sesers dykryte eina i Vezliuku grupe group.gif gal dar yra vaikuciu lankanaciu sia grupe? smile.gif Aukletojos pasirode labai saunios Violeta sviesi ir Rosita tamsi lyg ir. Seip tikrai draugiska grupe. friends.gif m? thumb_yello.gif
Atsakyti
Mes lankom smile.gif vėžliukų grupę. koks mergytės vardas?
Papildyta:
Rasa,

Norejau paklaust ar Nojus visa laika budamas lopselio grupej skriaude vaikus? Nes vezliuku grupes aukletojos man pasake, kad aukletojs is anciuku grupes taip pat patvirtino, kad Nojus skriaudzia kitus vaikucius? blink.gif
Kazkaip pradedu manyt kad musu vaikas tai kazkoks teroristas doh.gif

Aciu uz atsakyma is anksto.
Atsakyti
QUOTE(mauxion @ 2006 10 29, 12:32)
Mes lankom smile.gif vėžliukų grupę. koks mergytės vardas?
Papildyta:
Rasa,

Norejau paklaust ar Nojus visa laika budamas lopselio grupej skriaude vaikus? Nes vezliuku grupes aukletojos man pasake, kad aukletojs is anciuku grupes taip pat patvirtino, kad Nojus skriaudzia kitus vaikucius?  blink.gif
Kazkaip pradedu manyt kad musu vaikas tai kazkoks teroristas doh.gif

Aciu uz atsakyma is anksto.

Mes irgi lankom vezliuku grupe mirksiukas.gif

Pries koki gal menesi atejus pasiimti is darzelio pamaciau kad mano merginai vos neiskastas zandukas ir verysad.gif visai netoli akytes. Tikrai likusios dantuku zymes ir gydymes pora savaiciu melyne. Bet kas keisciausia ji parejus namo nieko daugiau nenusneka tik apie Noju lotuliukas.gif

Gerai sakoma blogas elgesys labiau isimenamas mirksiukas.gif

Taip Mauxion ir as is ne vienos mamytes girdejau kad pasiskundzia, o ir Vilte pasakojo kad lygtai uzvakar Saulenei ikando Nojus. Sake prie Viltes jau nelenda.

O apie ta incidenta kaip Nojukas ikando Viltei tai zinau tiek kad jie ruosesi eiti pasivaisint kukuruzais ar ten kazkuo,nu nesvarbu ir aukletoja liepe susitvarkyt zaislus ir tik tada vaisinsis. Tai sake man ir Vilte ir aukletoja,kad ji priejus Nojui pasake kad susitvarkytu zaislus nes kitaip negaus vaisiu,tai jis ir ikando. Nesakau kad kad tavo vaikas blogas ar ka,maniske ne ka geresne,bet ji skirtingai nei Nojus issikrauna namie,tai ir kandziojasi ir musasi ir meto viska blink.gif
Atsakyti
Man tikrai labai apmaudu, kad jis šitaip pasielgė, bet nuo to laiko, vos tik išgirsta apie būdos pirkimą ir rišimą kaip šuniuką prie jos, verkt pradeda. Man atrodo, jis jau vien iš baimės būdai neturėtų kąsti. verysad.gif
Maniškis irgi kasdieną grįžęs sako, kad jį tai Simas, tai Saulenė, tai Augustas mušė. Aš manau, kad jų toks amžius. Tik kažkaip keista buvo išgirst, nes namie jis taip nesielgia, pamenu, kad muštis pradėjo kai pradėjo lankyt ančiukų grupę, ir nuolat grįždavo sudraskytas Saulenės. Bet ką padarysi. Vienas draskos, kitas mušas, o mano begėdis dar ir kandžiotis išmoko. Aš tikiuosi, kad jam pokalbių ir būdos pakako. Beja, auklėtojoms irgi buvo pasakyta, kad jei mato, kad jis nuolat taip daro, vadinas, turi daugiau dėmesio tam skirti ir sustabdyt dar prieš įvykstant kažkam negero. Mano vyro močiutė pradirbus visą gyvenimą darželyje auklėtoja ir vedėja, pasakė, kad tai buvo tik auklėtojų nepriežiūros kaltė, juk jei vaikas įdurtų su šakute į akį kitam vaikui, kas tuomet kaltas būtų? Aš neteisinu jokais būdais Nojaus elgesio, tik pati ir vyras ne kartą matėm atvesdami vaiką, kad kiti vaikučiai žaidžia rūbinėj, o auklėtojos sėdi ten, kur jų lovytės ir kažką veikia. Tai kaip jos gali matyt ką vaikučiai daro?
Atsakyti
Viskas gerai mirksiukas.gif Svarbiausia po to karto juodu labai draugavo, sake net i lauka ejo susikibe uz ranku lotuliukas.gif . Gal cia jis taip simpatija isreiskia biggrin.gif . manau praeis viskas, juk jis tikrai labai saunus berniukas tik siek tiek labiau isdykes uz kitus.
Atsakyti
mes tai kai uzsikretem nuo kitu ANCIUKU tai sergam vis, mazai teko but darze, bet tikiuosi greit pasirodysim.aukletojos sake saunios, pati savom akim nemaciau.jis lanke 7 dienas, sake kad vis nori ir patinka, bet dar nebuvo spejes isbandyti ten pietu miego.o MANGUSTE kuo ten dirbi?
Atsakyti
"MANGUSTE", o tiksliau Rasa anciuku grupeje dirba aukletoja. Labai sauni. Nojus mano labai mylejo ja:) mums del to labai buvo gera, nes atmosfera buvo puiki.
Atsakyti
kadangi mama veda vaiki, man anksti i darba tai tu aukletoju nelabai macius, vadinasi ir mano aciuka ji globoja, nors jis uzsisedejo po ligu dabar namie.sake jog jos saunios
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(agniux911 @ 2006 11 13, 13:45)
kadangi mama veda vaiki, man anksti i darba tai tu aukletoju nelabai macius, vadinasi ir mano aciuka ji globoja, nors jis uzsisedejo po ligu dabar namie.sake jog jos saunios

blush2.gif gal kas lankot anciukus?
Atsakyti
QUOTE(alyva11 @ 2006 11 16, 08:55)
smile.gif
blush2.gif gal kas lankot anciukus?

jau vel pradejom po ilgu ligu
Atsakyti