Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

Mamytes, kurios vedat vaikucius i sita darzeli, gal galite papasakoti kaip maitinami lopselio vaikuciai: t.y. kas pusryciams, kas pietums ir kas pavakariams buna mazdaug? Dekui
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2006 08 17, 03:24)
mūsų grupės auklėtoja viena geriausių darželyje,tai kadangi vasarą,kai mėn.nedirba mūsų darž.ji dirba vėrinėly su savo darželio vaikais,tai pasakojo,kad toli gražu ne visiems vaikams priimtina tokia ugdymo programa aš nesigailiu,kad mes pasirinkom kitą darželį

o ka mazieji pavargsta?kokia cia problema?gal zinote kaip lopselyje juos uzima?ar oziukas nevirs oziu?pasidalinkite patirtimi,mamos.aciu
Atsakyti
Gal mamytes galetu pasidalinti kaip maitinami vaikuciai siame darzelyje?
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Mums arčiausiai namų yra darželis "Vėrinėlis". Pradėjom lankyt dar pernai rugsėjį teturėdami 2 metukus. Be abejo pradėjom eiti i lopšelio-darželio grupę, kuri skirta vaikučiams iki 3metukų. Lankėm ančiukų grupę. Galiu tik pasidžiaugt, nes pripratom labai greit. Išlankėm visus metus. Nojus beveik nesirgo. Auklėtojos abi labai šaunios. Kiekvieną kartą atėjus, rasdavau vaiką arba ant kelių besėdintį arba su visais vaikučiais kartu pasakų beklausantį. Smagiau nenagli būti kai vaikas atsikėlęs iš ryto sako, mama noliu lialiu (noriu pas vaikus). Šiek tiek liūdniau buvo vasarą, kai nuolatinės auklėtojos išėjo atostogų ir atsirado naujos. Vaikam šiek tiek sunkiau, kol apsipranta.
Nuo vakar dienos mus jau perkėlė į meškučių grupę (darželio, nebe lopšelio). Šiandien nuvedžiau, nespėjau šlepečių užmaut, o jis man jau ate rodo smile.gif žiūrėsim kaip seksis, nes pirmom dienom, kol nauji žaislai, tai labai jam patinka, o kas bus vėliau, matysim.
Teko girdėt ir apie grupę esančią priešais pingviniukus, kad labai auklėtojos šaunios, beja ir apie meškiukų grupę girdėjau iš draugų, kurių vaikučiai lankė, kad nemažai dėmesio skiria vaikučiams,o ypač aklėtoja Aušra yra dėmesinga ir labai rūpinasi kiekvienu.
Jei girdėjot kokių nors atsiliepimų labai įdomu būtų žinot. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveika,
o nuo kada reikai uzsirasyti i ji? man jis irgi yra arciausiai, planuoju eiti, bet gal dar per anksti, juk tik 4 men...
Atsakyti
Labas,

Aš užrašiau prieš metus. Beja, direktorė ne itin malonus žmogus.smile.gif Pati man pasakius, kad skambinkit rugpjūčio gale, kai žinosim apie grupes, kai paskambinau aprėkė, kodėl neskambinom anksčiau biggrin.gif bet vis dėl to priėmė. Buvau šventai įsitikinus, kad jokių ten kyšių neduosiu ir nedaviau. (Girdėjau, kad vietos atsiranda davus 100 euru ir panašių kalbų) Tokiu atveju paprasčiausia yra jiems pasakyt, kad tuomet tai ne bėda, ieškosim kito darželio (blogiausia kas gali atsitikt, taip ir reiks padaryt, bet girdėjau, kad tai veikia kaip vaistai, nes realiai tai jiems tie vaikučiai reikalingi, juk kiekvienas atsineša su savim pinigus - mokestis už darželį kiekvieną mėnesį. Ir nelabai norisi prarast tuos pinigus).
Nežinau kaip kitos grupės lopšelinukų, bet Ančiukų grupėje buvo smagu. Auklėtojos Rasa ir Violeta abi puikios. Jei bus galimybė rinktis, tai neabejok smile.gif
Papildyta:
Beja, manau, kad jei užrašysi kad ir dabar nepakenks smile.gif juk ten tik prašymą parašysi. Kuo anksčiau, tuo geriau. Jei persigalvosit dėl kito darželio tiesiog nutrauksit, o parašę anksčiaus būsit tikri, kad laikui atėjus jūsų mažyliui vieta garantuota.
Atsakyti
QUOTE(mauxion @ 2006 08 29, 13:35)
Sveikos mamytės,

Mums arčiausiai namų yra darželis "Vėrinėlis". Pradėjom lankyt dar pernai rugsėjį teturėdami 2 metukus. Be abejo pradėjom eiti i lopšelio-darželio grupę, kuri skirta vaikučiams iki 3metukų. Lankėm ančiukų grupę. Galiu tik pasidžiaugt, nes pripratom labai greit. Išlankėm visus metus. Nojus beveik nesirgo. Auklėtojos abi labai šaunios. Kiekvieną kartą atėjus, rasdavau vaiką arba ant kelių besėdintį arba su visais vaikučiais kartu pasakų beklausantį. Smagiau nenagli būti kai vaikas atsikėlęs iš ryto sako, mama noliu lialiu (noriu pas vaikus). Šiek tiek liūdniau buvo vasarą, kai nuolatinės auklėtojos išėjo atostogų ir atsirado naujos. Vaikam šiek tiek sunkiau, kol apsipranta.
Nuo vakar dienos mus jau perkėlė į meškučių grupę (darželio, nebe lopšelio). Šiandien nuvedžiau, nespėjau šlepečių užmaut, o jis man jau ate rodo smile.gif žiūrėsim kaip seksis, nes pirmom dienom, kol nauji žaislai, tai labai jam patinka, o kas bus vėliau, matysim.
Teko girdėt ir apie grupę esančią priešais pingviniukus, kad labai auklėtojos šaunios, beja ir apie meškiukų grupę girdėjau iš draugų, kurių vaikučiai lankė, kad nemažai dėmesio skiria vaikučiams,o ypač aklėtoja Aušra yra dėmesinga ir labai rūpinasi kiekvienu.
Jei girdėjot kokių nors atsiliepimų labai įdomu būtų žinot. Ačiū smile.gif

sveika mes ir lankom verineli
pradzioje lopsi ,aukletojos thumbup.gif ,dabar lankom meskiuku grupe, aukletoja Ausra pasakiska pedagoge wub.gif ,tik norejo vedeja musu visus vaikucius perkelt i kita grupe,bet kai uzkelem veja ,teko vedejai nusileist ir likom toi pacioj grupej su tom paciom aukletojom thumbup.gif
Atsakyti
Mes buvom meškiukuose tris paskutines dieneles smile.gif žinau aš tą istorijąsmile.gif džiaugiuos, kad likot savo grupėj. Mano draugės sūnelis irgi į ją eina wink.gif mus iškraustė į vėžliukų grupę smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos smile.gif
Mano berniukas taip pat pradėjo lankyti "Vėrinėlį", prieš savaitę. Pradėjom pingvinukų grupėj, pirmą dieną nulėkė laimingas ir namo nenorėjo eiti. Kitas dvi - priklausomai nuo auklėtojos - tai nori, tai verkia. Dabar perkėlė į vėžliukų grupę, tai be ašarų vėl pas vaikus nuėjo. Labai patiko vėžliukų grupės aplinka ir auklėtoja - labai maloni moteris smile.gif
Tikiuosi daugiau nebeverks, nes kai jis verkia labai man širdį skauda....
O direktorė labai maloni, visai nepikta ir nerėkia smile.gif
Atsakyti
Sveika, tai malonu susipažint. Maniškis irgi vėžliukų grupėj. Nojus. O jūs kuo vardu ?smile.gif
Papildyta:
Pirma parašiau po to pamačiau smile.gif Martynas berods smile.gif sveiki įsilieję į kolektyvą smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Sveiki biggrin.gif Manau, kad ir susipažinsim per tėvų susirinkimą biggrin.gif Ar ten auklėtojos tokios pat geros, kaip man susidarė pirmas įspūdis?
Atsakyti
Na, mes su auklėtoja (šviesiais plaukais - labai gaila, vardo nežinau dar) bendraujam jau apie mėnesį laiko. Tai man ji asmeniškai pasirodė visai maloni, aš daug gerų atsiliepimų apie šią grupę girdėjau iš lankiusiųjų (kad ten bene geriausia grupė ir pan.) bet žinai, man regis, svarbiausia, kad ne mums tėveliams, bet vaikučiams būtų smagu grupėje. Man regis, aklėtojos abi šaunios.
Atsakyti