Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(bog @ 2009 09 17, 11:22)
As viena diena atejau apie 11 val tai buvo uzdarytos durys ir girdejau kaip aukletoja dainavo su vaikuciais, tie zirniai susede ratu visi...
nu fainai  mirksiukas.gif

Kaip fainai wub.gif
Atsakyti
as nepletkinu uz akiu o pasakiau ir aukletojoms ir jums kas man nepatiko.apie pedkelnes as nieko neminejau, jei jums gerai man tas pats kaip migdys jusu vaikus.as atejus netikrinau ar su pedkelnem jusu vaikai ar be ju tik akivaizdziai matesi virsutiniai rubai: t.y, megstukai bliuzoneliai, nu zodziu taip kaip vaikas grupej - taip ir lovoj. na jei jums gerai tai tuomet saunu smile.gif
Atsakyti
Na, tikrai, kam kelt sakandalą? Nebus čia jokio skandalo, jei mamos išreikš savo nuomonę viešai. Labai gerai, kad viskas vyksta už akių? Už akių tai drąsiau?
Aš mačiau migdymo procesą savo akimis, nes pirmas dienas palikdavau tik iki pietų miegelio. Šeimininkė padėdama auklėtojai nurenginėjo vaikučius, ir kiekvieno rūbelius dėjo ant kėdučių atskirų. Aš nesuprantu iš kur ištraukėt, kad ten juos suguldo su megstukais? (Aš net nematau jų ten su megstukais, dar tik su marškinėliais vedami visi, nes šilta). Ne tik, kad suguldo, bet pabūna, paglosto vaikus, padeda užmigti, kam sunkiau tai sekasi. Aš iš viso medalį duočiau už tokį sunkų darbą (kurį tikrai ne kievienas gali dirbti). Gi jos taip pat pergyvena dėl mažiukų.
Giedre-ana, jei paskei auklėtojoms dar prieš susirinkimą, tai puiku, bet būtų gal gerai dar ir per susirinkimą aptarti, galų gale priimti sprendimą kartu. galbūt daugelio nuomonės sutaptų.

Jau pirmieji darbeliai prasidėjo, piešė mažiai pirštukais, šiandien spalvino... wub.gif

Atsakyti
QUOTE(giedre-ana @ 2009 09 17, 16:32)
as nepletkinu uz akiu o pasakiau ir aukletojoms ir jums kas man nepatiko.apie pedkelnes as nieko neminejau, jei jums gerai man tas pats kaip migdys jusu vaikus.as atejus netikrinau ar su pedkelnem jusu vaikai ar be ju tik akivaizdziai matesi virsutiniai rubai: t.y, megstukai bliuzoneliai, nu zodziu taip kaip vaikas grupej - taip ir lovoj. na jei jums gerai tai tuomet  saunu  smile.gif

Vienintelė išvada - reikia kuo daugiau mokint vaikus savarankiškumo. Nes tada nereiks jiems pagalbos ir patys nusirenks ir apsirenks. Ir būsi tikrai tikras kaip guldo.
...nes dabar tai kažkaip tikrai keistai skamba. Nu nebent jūs labai prirengiat tą savo vaiką. Nes maniškis kai nedaug aprengtas, tai man kažkaip nerealiai čia viskas skamba.
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 09 17, 19:26)

Jau pirmieji darbeliai prasidėjo, piešė mažiai pirštukais, šiandien spalvino... wub.gif

Per susirinkimą jau ant sienos darbelių kabėjo. Maniškio toks subtilus labai pasirodė, minimalistinis wub.gif
Šiandien pirmą kartą jau išėjo pats su vaikučiais į grupę ir man ate padarė wub.gif Aš tai kol kas tikrai patenkinta auklėtojom.
Atsakyti
Laba mamytes, paskaitinėjau Jūsų diskucijas apie ančiukų grupę ir likau labai nustebusi, nesusilaikiau neparašius. Mes pernai buvome ančiukuose ir buvome labai patenkinti. Pernai dirbo Auklėtojos: Violeta ir Vida, dar iš kaimynystes ateidavo padėti Diana. Tai tikrai šauniai tvarkėsi, išeidavo ir į lauką ir miegodavo su maikytemis, žiemą kai orai atšalo taip migdydavo su maikyte ir pėdutem. Bet tai buvo tėvų sutarimas, nes grindys šaltos, patys nemoka apsivilkti, o visų iš karto tikrai nespėtų apvikti o kiek dar laiko sugaištų visgi buna apie 12 vaikų grupėje. Dar galiu pasakyti labai šiltus žodžius apie šeiminikutę, ji moteris pakalbėti mėgsta, bet mano vaikas visada grįždavo su švariais rubeliai,ir pats švarus. Pavasarį gavom jauną auklėtoją(nes Violeta susirgo), net vardo gerai nepamenu, tai apie ją tikrai nieko gero negaliu pasakyti. Kelis katus vaikai vieni grupėje paliktus radau, o taip kiek ją mačiau tai kavą gerdavo arba kryžiažodžius spresdavo. Tai tiek , beje kokios auklėtojos dabar dirba ančiukų grupėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tite: 18 rugsėjo 2009 - 19:52
na man tai anciuku grupe nuo seno yra wub.gif , nes vyresne dukra lanke , ir viskas buvo labai gerai
dabar maze eina, tiksliau pratinasi blush2.gif
Violeta jau yra, o kita aukletoja ,jei neklystu vardu Laima( apie ja nelabai ka galiu pasakyti, nes prie jos buvom tik karta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgeleuogele: 19 rugsėjo 2009 - 13:30
QUOTE(giedre-ana @ 2009 09 16, 14:00)
mamytes nueikit ir pasiziurekit kaip anciuku grupeje aukletojos migdo jusu vaikus:( jie nenurengti miega!!! nekarta ir savo panele radau su rubais lovytej -netylejau, siandien taip pat buvau, maniske buvo nurengta bet taip uzklota kad galvos nesimate...o i darzeli ejau pasikalbet su aukletoja del vakarykscio ivykio.susirinkime buvo kalbama apie higiena, grafikus ir ttt.kokia gali but kalba apie higiena kai radau savo vaika aprengta ne su savo kelnaitemis ir maikute!!!manau baisu ne vien man...nebutu taip pikta jei spintelej nebutu buve jos pacios kelnaiciu ir kitu rubeliu...zodziu baisu...manau baisu turetu but ne vien man o ir tai kitai mamai ir visoms...maza ka as nezinau kitu vaiku ,gi gali uzsikrest ir spalinukem ir kit kuo!!!
patariu netylet ir visom kovot del savo vaikuciu...jei jos nieko nespeja tegul nedirba ir nesuprantu kaip gali neiseit i lauka rytais su vaikais...as puikiai zinau kad kituose darzeliuose su 22 viem vaikais iseina ir ryte i lauka ir vakare ir speja nurengt aprengt pamaitint pazaist ir nemigdo su rubais...zodziu baisu...

Mes pernai lankeme anciuku. Niekada neteko pastebeti nieko panasaus apie ka jus rasote, gal nesu priekabi. Buvo gal pora kartu, kai pasysiotus trusikelius ir kelnytes radome ne maiselyje, kurie tam reikalui buvo padeti spinteleje, o pamestus ant batuku. Bet netgi tai nemanau, kad yra baisi problema del ko reiketu kelti triuksma. Del lauko ir mikdymo taip pat nepritariu, viskas buvo ok. Gal jus mamyte tikrai samdykite aukle bet ir tai nebukite tikra, kad viskas bus gerai. Aukles tokiu dalyku prikrecia, kad ojojoi, jau nekalbant apie tai , jog svetima zmogu isileidi i savo namus. Aukletoja Violeta tikrai labai nuosirdi ir atsakinga aukletoja. Nezinau kas antra dabar yra pernai buvo Vida, ji gal grieztesne bet tai nekenkia vaikams. Ir apskritai prideje ranka prie sirdies pasvarstykime ar jau taip visada ir mes pacios idealiai priziurime ir auklejame savo vaikus. Jei taip butu, tai vaikai nebutu tokie kokie yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vatan: 19 rugsėjo 2009 - 13:32
QUOTE(giedre-ana @ 2009 09 16, 15:00)
mamytes nueikit ir pasiziurekit kaip anciuku grupeje aukletojos migdo jusu vaikus:( jie nenurengti miega!!! nekarta ir savo panele radau su rubais lovytej -netylejau, siandien taip pat buvau, maniske buvo nurengta bet taip uzklota kad galvos nesimate...o i darzeli ejau pasikalbet su aukletoja del vakarykscio ivykio.susirinkime buvo kalbama apie higiena, grafikus ir ttt.kokia gali but kalba apie higiena kai radau savo vaika aprengta ne su savo kelnaitemis ir maikute!!!manau baisu ne vien man...nebutu taip pikta jei spintelej nebutu buve jos pacios kelnaiciu ir kitu rubeliu...zodziu baisu...manau baisu turetu but ne vien man o ir tai kitai mamai ir visoms...maza ka as nezinau kitu vaiku ,gi gali uzsikrest ir spalinukem ir kit kuo!!!
patariu netylet ir visom kovot del savo vaikuciu...jei jos nieko nespeja tegul nedirba ir nesuprantu kaip gali neiseit i lauka rytais su vaikais...as puikiai zinau kad kituose darzeliuose su 22 viem vaikais iseina ir ryte i lauka ir vakare ir speja nurengt aprengt pamaitint pazaist ir nemigdo su rubais...zodziu baisu...

idomu ar pati labai jau saziningai ryte ir vakare savo vaika vesdavot i lauka?jei zinote toki darzeli kur su 22vaikais iseina i lauka,veskit i ji,o ne i si darzeli?kalbat apie rubeliu sumaisyma juokinga,ar gali pirmom dienom aukletojos nesuklyst?juk vaikai nauji,nauji veidai,Gerbiamoji,ar Jus tikrai niekad neklystat?Jums labai daug problemu kelia darzelis,vadinas jum ne viename nebus gerai,visur ir visada ieskosite tik minusu,persasi,tik viena isvada,samdykit aukle!!!bet kazi ar busit patenkinta ir jos paslaugom g.gif
Atsakyti
Šiuo metu dirba Violeta ir Laima. Abi puikios, visuomet šypsosi, kiekvieną dieną galiu klausinėt ir gauti info, ką valgė, kaip miegojo ir ką veikė mano vaikas. Kol kas negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio. Taip pat ir apie šeimininkę, kuri tikrai labai labai padeda ir stebi mažylius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 21 rugsėjo 2009 - 14:34
QUOTE(baltė @ 2009 09 21, 14:33)
Šiuo metu dirba Violeta ir Laima. Abi puikios, visuomet šypsosi, kiekvieną dieną galiu klausinėt ir gauti info, ką valgė, kaip miegojo ir ką veikė mano vaikas. Kol kas negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio. Taip pat ir apie šeimininkę, kuri tikrai labai labai padeda ir stebi mažylius smile.gif

Taip ir as sutinku su Jusu nuomone,kad sioje grupeje dirba nuostabios aukletojos.Maniskis tik pirmomis dienomis paverke,bet dabar eina su dideliu noru.mes mamos su vienu kartais turime problemu,o cia aukletojos turi ju suziureti 20 tokiu mazu pipiru thumbup.gif .Vakare mes juos pasiimame svarius ir priziuretus. biggrin.gif
Atsakyti
Labas mamulytės,
Paskaičiusi jūsų pasisakymus - nustebau. mano du sūnūs lanko šią įstaigą ir nei karto nemačiau jų paguldytų su drabužėliais. Užėjusi į grupę 10h ryte turėjau progos stebėti rytinę veiklą. Grupėje vyravo džiugi nuotaika. po veiklos vaikai keliavo į lauką. Puikiai praėjo ir adaptacijos laikotarpis, pedagogės buvo kantrios, tolerantiškos, negailėjo geros nuotaikos ir šypsenų. Smagiausia buvo, jog galėjau užduoti bet kokį klausimą susijusį su vaiko ugdymu, adaptacija ir gaudavau išsamius, kompetetingus atsakymus. Būkime nuolaidesnės pedagogėms, juk jos grupėje ugdo 15 - 20 vaikų, kurių kiekvienam reikalingas individualus priėjimas. bepigu namie auginti mums vieną ar du vaikus. Pagalvokime, ar viską padarome dėl vaiko gerovės. Užuot ieškoję priekabių pagalvokime kaip palengvinti pedagogų ir vaikučių bendravimą. Nebūkime piktos, neskleiskime paskalų, o geriau šiame puslapyje duokime rimtus viena kitai patarimus apie vaikų auklėjimą, mokymą. Nusišypsokime pedagogams ir jie tikrai atsakys mums tuo pačiu.
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal yra kas lanko meskuciu grupe? Kaip ten aukletojos kazin? ax.gif Noreciau isgirsti jusu nuomones smile.gif
Atsakyti