Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

Susirinkimas 17 val. 4u.gif
[/quote]

Kaip susirinkimas praėjo? negalėjau ateiti, be to sloga pasigavom šią savaitę neinam i darželį.
Atsakyti
Susirinkimas praėjo, manau, puikiai, pasisakė taip pat ir direktorė, gražiai pasveikino susirinkusias mamas ir tėvelius. Tarė keletą dalykų apie bendrą darželio tvarką, mokesčius ir pan. Auklėtojos taip pat papasakojo kas ir kaip, kad mažiukai jau apsiprato ir, kad einasi visai neblogai. smile.gif

Čia paskaičius temą, tai man toks vaizdas susidarė, kad visos mamos vadovaujamus darbus dirba ir jau tiek patirties turi, kad gali kitus mokyti, kaip reikia teisingai vadovauti. Aš visom keturium už savo vaiką, bet stengiuosi matyti ne vien iš savo varpinės. Manau, be reikalo niekas nedaro kažko šiaip sau. Pvz. jei prašo apsilankyti dėl užrašyto vaiko esamo statuso eilėje, vadinasi yra tam priežasčių. Daug mamų užrašo savo atžalas į kelis darželius ir nesiteikia net pranešti, kad pasirinko kitą variantą. Manau, tokiu būdu konkretinamos eilės ir sąrašas trumpėja. Kas labiau nori patekti, tas nebijo pasivarginti ateiti nurodytu laiku... Direktrė toks pat žmogus, manau, ji kaip ir mes, nori tik gero vaikams. Darželis, deja, ne guminis, vietų skaičius ribotas, taigi, kas pirmesnis, tas...

Atsakyti
Mano zuikis jau serga gera savaite verysad.gif
Nieko nezinojau apie susirinkima doh.gif , gal galit parasyti daugiau informacijos... Del tos bendros tvarkos, mokesciu..??? g.gif 4u.gif
Atsakyti
mamytes nueikit ir pasiziurekit kaip anciuku grupeje aukletojos migdo jusu vaikus:( jie nenurengti miega!!! nekarta ir savo panele radau su rubais lovytej -netylejau, siandien taip pat buvau, maniske buvo nurengta bet taip uzklota kad galvos nesimate...o i darzeli ejau pasikalbet su aukletoja del vakarykscio ivykio.susirinkime buvo kalbama apie higiena, grafikus ir ttt.kokia gali but kalba apie higiena kai radau savo vaika aprengta ne su savo kelnaitemis ir maikute!!!manau baisu ne vien man...nebutu taip pikta jei spintelej nebutu buve jos pacios kelnaiciu ir kitu rubeliu...zodziu baisu...manau baisu turetu but ne vien man o ir tai kitai mamai ir visoms...maza ka as nezinau kitu vaiku ,gi gali uzsikrest ir spalinukem ir kit kuo!!!
patariu netylet ir visom kovot del savo vaikuciu...jei jos nieko nespeja tegul nedirba ir nesuprantu kaip gali neiseit i lauka rytais su vaikais...as puikiai zinau kad kituose darzeliuose su 22 viem vaikais iseina ir ryte i lauka ir vakare ir speja nurengt aprengt pamaitint pazaist ir nemigdo su rubais...zodziu baisu...
Atsakyti
QUOTE(giedre-ana @ 2009 09 16, 13:00)
mamytes nueikit ir pasiziurekit kaip anciuku grupeje aukletojos migdo jusu vaikus:( jie nenurengti miega!!! nekarta ir savo panele radau su rubais lovytej -netylejau, siandien taip pat buvau, maniske buvo nurengta bet taip uzklota kad galvos nesimate...o i darzeli ejau pasikalbet su aukletoja del vakarykscio ivykio.susirinkime buvo kalbama apie higiena, grafikus ir ttt.kokia gali but kalba apie higiena kai radau savo vaika aprengta ne su savo kelnaitemis ir maikute!!!manau baisu ne vien man...nebutu taip pikta jei spintelej nebutu buve jos pacios kelnaiciu ir kitu rubeliu...zodziu baisu...manau baisu turetu but ne vien man o ir tai kitai mamai ir visoms...maza ka as nezinau kitu vaiku ,gi gali uzsikrest ir spalinukem ir kit kuo!!!
patariu netylet ir visom kovot del savo vaikuciu...jei jos nieko nespeja tegul nedirba ir nesuprantu kaip gali neiseit i lauka rytais su vaikais...as puikiai zinau kad kituose darzeliuose su 22 viem vaikais iseina ir ryte i lauka ir vakare ir speja nurengt aprengt pamaitint pazaist ir nemigdo su rubais...zodziu baisu...

Aš nesuprantu, kodėl jūs vakar šito nepasakėt? Nesuprantu aš tų mamų, kurios sėdi ir tyli. Tai reikėjo ir iškelt šitą klausimą ir būtume išsiaiškinę. Ir griežtai pasikalbėję ir nusprendę kaip turi būt.
Kad neina rytais į lauką aš ne prieš, nes ryte būna šalta. Kitas dalykas, kad dabar vaikams yra sunku ir jiems dar yra adaptacinis periodas. Gal dėl to ir neina į lauką. Kaip minėjo auklėtoja, paskui eis visur daugiau.
o dėl drabužėlių... Jai kam reikia tai mūsų galit skolintis. Išsiskalbsim. Nepykit, bet aš čia irgi tragedijos nematau. Gal nerado jos jūsų drabuželių, juk turėjo būt kažkokia priežastis.
Kitą kartą būkit tokia gera ir netylėkit per susirinkimą. Tam ir yra jie. Kas iš to, kad čia parašėt?
Atsakyti
as matau cia didele tragedija.ir manau kitos mamos taip pat mato.as nepazystu kitu seimu, nezinau su kuo skalbia rubus, gal mano vaikui netiks, isbers nuo kitu priemoniu o gal isvis neskalbia doh.gif manau tam ir atnesam svariu rubeliu kad juos uzdetu o ne kazkieno kito...
apie vedima i lauka isvis patyliu, jei dabar neina -ziema ,kai rubu rengti dar daugiau, isvis neis arba nerengtus isves doh.gif
o per susirinkima nesakiau nes kas man nepatinka pasakau aukletojoms...gal kitoms mamos ir patinka kad ju vaikus migdo su tais paciais rubais su kuriais eina i lauka , man tai nea... nueikit ir pacios pamatysit mirksiukas.gif manau yra ir daugiau mamu kurios tyli ir nieko nesako nors noretu, pasisakykit cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-ana @ 2009 09 16, 17:04)
as matau cia didele tragedija.ir manau kitos mamos taip pat mato.as nepazystu kitu seimu, nezinau su kuo skalbia rubus, gal mano vaikui netiks, isbers nuo kitu priemoniu o gal isvis neskalbia  doh.gif  manau tam ir atnesam svariu rubeliu kad juos uzdetu o ne kazkieno kito...
apie vedima i lauka isvis patyliu, jei dabar neina -ziema ,kai rubu rengti dar daugiau, isvis neis arba nerengtus isves  doh.gif
o per susirinkima nesakiau nes kas man nepatinka pasakau aukletojoms...gal kitoms mamos ir patinka kad ju vaikus migdo su tais paciais rubais su kuriais eina i lauka , man tai nea... nueikit ir pacios pamatysit  mirksiukas.gif  manau yra ir daugiau mamu kurios tyli ir nieko nesako nors noretu, pasisakykit cia smile.gif

Kai Jus turite tiek baimes tai Jums geriau samdyti aukle.Tada vaikas bus geriau priziuretas ir niekuo neuzsikres. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau13sis: 17 rugsėjo 2009 - 07:05
as matau cia didele tragedija.ir manau kitos mamos taip pat mato.as nepazystu kitu seimu, nezinau su kuo skalbia rubus, gal mano vaikui netiks, isbers nuo kitu priemoniu o gal isvis neskalbia  doh.gif  manau tam ir atnesam svariu rubeliu kad juos uzdetu o ne kazkieno kito...
apie vedima i lauka isvis patyliu, jei dabar neina -ziema ,kai rubu rengti dar daugiau, isvis neis arba nerengtus isves  doh.gif
o per susirinkima nesakiau nes kas man nepatinka pasakau aukletojoms...gal kitoms mamos ir patinka kad ju vaikus migdo su tais paciais rubais su kuriais eina i lauka , man tai nea... nueikit ir pacios pamatysit  mirksiukas.gif  manau yra ir daugiau mamu kurios tyli ir nieko nesako nors noretu, pasisakykit cia smile.gif

Jūs nepamirškit, kad daugelis mamų yra dirbančios ir neturi tokios galimybės atlėkt pažiūrėt kaip migdo. Tai niekas ir nežino kaip ten juos migdo. Taip, kad būtų labai ačiū jums jai būtumėt pasakius per susirinkimą.
Ką reiškia neina į lauką? Kad visom dienom vakarais mes pasiimam iš lauko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2009 09 16, 13:38)
Aš nesuprantu, kodėl jūs vakar šito nepasakėt? Nesuprantu aš tų mamų, kurios sėdi ir tyli. Tai reikėjo ir iškelt šitą klausimą ir būtume išsiaiškinę.  Ir griežtai pasikalbėję ir nusprendę kaip turi būt.

drinks_cheers.gif Taip ir aš manau, kad reikia spręsti problemą vietoje, o ne tylėti, juk buvo ir direktorė, ir auklėtojos paraginusios klausti, klausti, kas ir kodėl.

Čia pasisakydamos problemų neišspęsite, į akis sunku pasakyti? Gala problema ne tokia jau ir didelė tada? Auklėtojos minėjo, kad nėra galimybės renginėti pižamėlių ir migdomi vaikai nurengus viršutinius drabužėlius, jei vaikas tik su vienais marškinėliais, tai negi nuogą guldyti tada?
Vakar vaikai išėjo į lauką 16.30 val. Jei pačios pasiimat vaikus jau prieš 16 val., kada jie dar nespėjo išeiti į lauką. Jie valgo ir ruošiasi apie valandą 15.30-16.30 val., ar net ilgiau, tada keliauja į lauką.
Be to, pradžioje visko pasitaiko, visiems stresas, tiek vaikams, tiek auklėtojoms, kurios dar nepažįsta mūsų vaikų. Kas nieko nedaro, tas ir nekysta. Gal netyčia gi aprengė svetimais rūbeliais. Jei tai kartotūsi nuolat, tai tada jau problema, bet jei tai atsitiko vieną kartą, tai nedarykime jau iš to tragedijos. 4u.gif
Atsakyti
Labai puiku kad mamytes nors cia drista parasyti kas kaip vyksta darzelyje. thumbup.gif Juk tikrai niekas nenoretumet susirinkime kelti skandalo savo vaiko saskaita doh.gif O info zinoti ir kitiems teveliams yra labai gerai, juk kalba vyksta apie vaikus mirksiukas.gif

O kas buvo kalbeta susirinkime.. ar niekas negalit informuot ?
flirt.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2009 09 17, 09:55)
Labai puiku kad mamytes nors cia drista parasyti kas kaip vyksta darzelyje.  thumbup.gif  Juk tikrai niekas nenoretumet susirinkime kelti skandalo savo vaiko saskaita  doh.gif  O info zinoti ir kitiems teveliams yra labai gerai, juk kalba vyksta apie vaikus  mirksiukas.gif   

O kam kelti skandalą? Tiesiog pasakyt savo nuomonę. Ar geriau už akių papletkint? Kam nuo to dabar lengviau? Jai būtume grupėj apkalbėję, tai visos žinotume kas kaip ir auklėtojos žinotų mūsų nuomonę.
Be to ką reiškia su rūbais migdo? Auklėtojos sakė, kad kai kuriuos pamigdo su pėdkėlnėm. Na tai tikrai ne tragedija. Kartais kai šalta ir pati taip darau, nes maniškis nusispardo ir sušąla naktį. Tai su pėdkelnėm gerai. Dabar mes einam su kelnėm ir su kojnytėm, tai tikrai nenoriu tikėt, kad su džinsiukais juos ten paguldo.

O ką per susirinkimą aptarė, tai Baltė jau keliais postais aukščiau aptarė.
Atsakyti
As kai migdau pietu irgi nurengiu tik virsutinius rubus, jei ju buna, jei tik bliuskute tai ir miega su ja ir su pedkelnem. Nes mano irgi nusispardo ir siaip megsta uzkelt koja ant kaldros ir pan.

As viena diena atejau apie 11 val tai buvo uzdarytos durys ir girdejau kaip aukletoja dainavo su vaikuciais, tie zirniai susede ratu visi...
nu fainai mirksiukas.gif
Atsakyti