Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

Na maniškė palankė lopšiuką pusantros savaitės, labai stresavo stipriai, naktimis prastai miegojo, matyt išseko stipriai organizmas, pasigavom stomatitą verysad.gif Labai bjauri liga, ilgai gyjanti, neaišku kada dabar vėl eisim, ir pratintis teks vėl iš naujo unsure.gif verysad.gif

QUOTE(akinome @ 2009 09 10, 15:21)
sveikutes. smile.gif  snd buvau darzelyje uzrasyti savo mazyli. buvom mes ir anksciau apsilanke susizinojom kokiu dokumentu reik, ir snd nesem, buvo pasakyta, kad iskart gaunam vieta kitamet, nes esu dieninio kurso studente, tik reik pristatyt pazyma. snd nuvesiau dokumentus ir pasake, kad pirmumo teises studentai nebeturi. taip iseina, kad nepateksim i darzeli, nes esam 64 eileje. verysad.gif  o gal kas zinot kam teikiama pirmenybe?

Na tikrai būdavo dieninio kurso studentams g.gif nebent neseniai pasikeitė. Dar pirmumas daugiavaikėms šeimoms, arba tiems, kurių vienas vaikutis jau lanko šį darželį.
O jūs nemanykit, kad nepapulsit, iš tųb 64 pusę gal jau dabar eina į jutus darželius, tik reikua ten laikas nuo laiko pasirodyt, patvirtint, kad tikrai nori, direktorė kažką pasižymi savo sąsiuvinyje kiekvieną kartą, kai ateini tongue.gif smile.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Aciu Leslie uz paskatinima. tikekimes, kad pakliusim. na dar sake geguzes menesi ateit, tai eisim smile.gif na negrazu lysti zmogui i akis,bet del vaiko ateities reik biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes. 4u.gif na va pasitikslinimui rasiau i svietimo ir mokslo ministerijos atstovams, ar tikrai yra panaikinta dieninio kurso strudentams - tevams, kad ju vaikai nebegauna pirmumo teises i darzelius. o atsakyma galvojau gausiu neigiama, bet kai perskaiciau, kad nera panaikintas, tai snd rytas man prasviesejo thumbup.gif tai kaip suprast kad direktore sake nera ir nera tikra ar pakliusim ir dar pakviete ateit geguzes menesi apsilankyt? g.gif
Papildyta:
na dar mamytems parasysiu lankymo valandas kuriuo direktore priima Pirmadieni 7-14val. Treciadieni 13-18val. Penktadieni 8-11val.
Atsakyti
QUOTE(akinome @ 2009 09 12, 09:49)
sveikutes. 4u.gif  na va pasitikslinimui rasiau i svietimo ir mokslo ministerijos atstovams, ar tikrai yra panaikinta dieninio kurso strudentams - tevams, kad ju vaikai nebegauna pirmumo teises i darzelius. o atsakyma galvojau gausiu neigiama, bet kai perskaiciau, kad nera panaikintas, tai snd rytas man prasviesejo  thumbup.gif  tai kaip suprast kad direktore sake nera ir nera tikra ar pakliusim ir dar pakviete ateit geguzes menesi apsilankyt?  g.gif
Papildyta:
na dar mamytems parasysiu lankymo valandas kuriuo direktore priima Pirmadieni 7-14val. Treciadieni 13-18val. Penktadieni 8-11val.

Na ti vadinasi yra pirmumas dieninio kurso studentams? g.gif tai ko jinai jums melavo? unsure.gif
O kad gegužę liepė apsilankyt, tai kažkaip pastebėjau, kad mėgsta ji pavarinėti irnesakyk.gif
Atsakyti
O mes prašėm priimti dičkį į priešmokyklinę šiemet, vyras buvo balandį; tai direktorė liepė ateiti gegužės mėn su dokumentais patvirtinti ir tada jau galės įrašyti rolleyes.gif Bet kadangi mažiukui vietos neatsirado į lopšelį, tai mes ir nėjom gegužės mėn.....Dabar gal kokią rugsėjo 4 ar 6 dieną skambina direktorė man ir klausia,kada atvesim Kajų į priešmokyklinę doh.gif Sakau, kad nepriimėt mažiuko, tai mes ir nėjom kaip sakėt gegužę patvirtint savo kandidatūros...Oi gavau pylos, tipo sąrašai sudaryti, į savivaldybę viskas nusiųsta, mokinių krepšeliai jau suskirstyti ir t.t.....Nu sakau įdomiai, mamos gegužę nepasirodo ir jų vaikai iš sąrašų išbraukiami, nors eilėj ne vienus metus stovi, o čia koks skandalas blink.gif rolleyes.gif
Jaučiasi, kad trūksta pirmokų dabar tongue.gif Bet reikėjo priimt mažiuką ir būtume atėję, va tongue.gif
Ir dar labai įdomu, kad būtinai liepė nuo rudens mažiuką atvesti, sako tik nepadarykit kaip su dičkiu blink.gif bet gi mažiukų tai netrūksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 09 13, 12:59)
O mes prašėm priimti dičkį į priešmokyklinę šiemet, vyras buvo balandį; tai direktorė liepė ateiti gegužės mėn su dokumentais patvirtinti ir tada jau galės įrašyti  rolleyes.gif Bet kadangi mažiukui vietos neatsirado į lopšelį, tai mes ir nėjom gegužės mėn.....Dabar gal kokią rugsėjo 4 ar 6 dieną skambina direktorė man ir klausia,kada atvesim Kajų į priešmokyklinę  doh.gif Sakau, kad nepriimėt mažiuko, tai mes ir nėjom kaip sakėt gegužę patvirtint savo kandidatūros...Oi gavau pylos, tipo sąrašai sudaryti, į savivaldybę viskas nusiųsta, mokinių krepšeliai jau suskirstyti ir t.t.....Nu sakau įdomiai, mamos gegužę nepasirodo ir jų vaikai iš sąrašų išbraukiami, nors eilėj ne vienus metus stovi, o čia koks skandalas  blink.gif  rolleyes.gif
Jaučiasi, kad trūksta pirmokų dabar  tongue.gif Bet reikėjo priimt mažiuką ir būtume atėję, va  tongue.gif
Ir dar labai įdomu, kad būtinai liepė nuo rudens mažiuką atvesti, sako tik nepadarykit kaip su dičkiu  blink.gif bet gi mažiukų tai netrūksta  g.gif

Kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių. Dėl jūsų dičkio suprantu - nėra vaiko, nėra krepšelio, tai direktorei nepatinka. bet labai jau keista, kad mažių kviečia, kai pilna eilė ir vietų nėra. Bet čia gi Jurgeliavičienė, jos elgesio niekada negalima sveiku protu suprasti.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2009 09 13, 19:10)
Kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių. Dėl jūsų dičkio suprantu - nėra vaiko, nėra krepšelio, tai direktorei nepatinka. bet labai jau keista, kad mažių kviečia, kai pilna eilė ir vietų nėra. Bet čia gi Jurgeliavičienė, jos elgesio niekada negalima sveiku protu suprasti.

Turbūt nuo nuotaikos ten viskas unsure.gif doh.gif Dar mano vyro paklausė ar galim pervesti 2%...o buvo balandžio priešpaskutinė turbūt diena, nu vyras sako,kad jau viskas pervesta; tai tada ir užsivedė - va, pinigų nepervesit, o norit kad priimtume blink.gif doh.gif unsure.gif Žodžiu neturiu žodžių , keista man ten.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2009 09 12, 10:45)
Na ti vadinasi yra pirmumas dieninio kurso studentams?  g.gif  tai ko jinai jums melavo?  unsure.gif
O kad gegužę liepė apsilankyt, tai kažkaip pastebėjau, kad mėgsta ji pavarinėti irnesakyk.gif

Oj kiek reiktų čia "įdomybių" parašyt apie mūsų patekimą į lopšelį doh.gif ...
Pradžia su ta bobulyte tai yra tokia, kad ji visų pirma aplamai stengiasi net prašymo nepriimt. Pasako, kad vietų nėra ir neškit kitur... Tai., kad priėmė prašymą, tai jau pasiekimas. Pas ją reikia eit ir eit. Praleidom mes mėnesį nenuėję ir pradingom iš sąrašų... žodžiu nėra žodžių... reik eit su fotiku ir nusifotkint sąrašą doh.gif
tik gerai, kad ne ji prižiūri mūsų vaikus....
Papildyta:
QUOTE(bog @ 2009 09 04, 07:27)
Taigi atostogavo visas darzelis liepa smile.gif

Man idomu kaip sekasi anciukam as atvedu vos antrą ir pasiimu vakare, nematau kaip ten sekasi. Gal pasakytu kuri ateina pries pietus ar daug ten vaiku ir ar vis dar verkia tie mazuliukai. Ziuriu ji nuo pirmadienio sunkiai pasilieka, arba jai paveluota reakcija arba veikia aplinka kai visi raudoja.

Kazko uzpakali jai isbere sad.gif

Ančiukų, tai čia lopšelinukų? Mes tokią lankom. Dabar jau situacija smarkiai pagėrėjo, o iš pradžių tai buvo košmaras. Kada benueisi dūdos ir raudos... Ten ir nenorėdamas pakliuvęs į tokią aplinką pradedi verkt turbūt doh.gif Viena mergytė, Greta berods, labai stresuoja. Tikrai matyt, kad vaikui kančia.... O kiti jau pamažu pripranta.
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2009 09 14, 23:41)
Ančiukų, tai čia lopšelinukų? Mes tokią lankom. Dabar jau situacija smarkiai pagėrėjo, o iš pradžių tai buvo košmaras. Kada benueisi dūdos ir raudos...  Ten ir nenorėdamas pakliuvęs į tokią aplinką pradedi verkt turbūt doh.gif  Viena mergytė, Greta berods, labai stresuoja. Tikrai matyt, kad vaikui kančia.... O kiti jau pamažu pripranta.

Mano dukrytė irgi šią grupę lanko, tik dabar jau serga verysad.gif O šiaip labai stresavo, matyt nuo to ir susirgo.
O kaip situacija gerėja ten?
Šiandien berods susirinkimas g.gif
Atsakyti
Sveikos, mano vaikutis irgi pradejo lankyti sita darzeli lopseli thumbup.gif Bet mes tai meskuciu grupej. Dar tik trecia dienele, bet atrodo neblogai. Ten tik vienas berniukas pastoviai verkia, nors siryt jo nepastebejau; arba nebeverke arba nebuvo g.gif O siaip tai visi vaikuciai daugiau maziau gerai laikosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2009 09 15, 09:59)
Mano dukrytė irgi šią grupę lanko, tik dabar jau serga  verysad.gif  O šiaip labai stresavo, matyt nuo to ir susirgo.
O kaip situacija gerėja ten?
Šiandien berods susirinkimas  g.gif

Situacija labai pagėrėjo. Jau ne ašaros, o juokas sklinda kai ateinam. Net eit lengviau.
Gal pamenat kelintą susirinkimas?
Papildyta:
QUOTE(LeKrista @ 2009 09 15, 11:02)
Sveikos, mano vaikutis irgi pradejo lankyti sita darzeli lopseli  thumbup.gif Bet mes tai meskuciu grupej. Dar tik trecia dienele, bet atrodo neblogai. Ten tik vienas berniukas pastoviai verkia, nors siryt jo nepastebejau; arba nebeverke arba nebuvo  g.gif O siaip tai visi vaikuciai daugiau maziau gerai laikosi biggrin.gif

Tai visgi mes skirtingose grupėse...
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2009 09 15, 12:57)
Situacija labai pagėrėjo. Jau ne ašaros, o juokas sklinda kai ateinam. Net eit lengviau.
Gal pamenat kelintą susirinkimas?

Na kaip smagu, kad situacija pagerėjusi jau thumbup.gif Nes pirmom rugsėjo dienom tai buvo labai liūdna ten unsure.gif

Susirinkimas 17 val. 4u.gif
Atsakyti