Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

Mes meskuciu grupe lanko ir aukletojos taip pat puikios.
Atsakyti
Labas, mamos,
Planuoju užrašyti sūnelį į šį darželį, nes Aušrinėje eilės beprotiškos, abejoju, kad pateksime. O šis dar arčiau namų smile.gif
Atsakyti
Mes irgi noretume užsirašyti į šį daržiuką, gal žinot kokius dokumentus atsinešti?
Atsakyti
QUOTE(jooratuke @ 2009 09 09, 15:41)
Mes irgi noretume užsirašyti į šį daržiuką, gal žinot kokius dokumentus atsinešti?

Tik vaiko gimimo liudijimo reikia.
Atsakyti
QUOTE(jooratuke @ 2009 09 09, 14:41)

vaiko gimimo liudijimo kopijos ir gyvnamosios vietos deklaracijos kopijos 4u.gif mes pries savaite stojom i eile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2009 09 09, 14:02)
vaiko gimimo liudijimo kopijos ir gyvnamosios vietos deklaracijos kopijos  4u.gif mes pries savaite stojom i eile  smile.gif

Gal ir kvailai nuskambės, bet kur tą deklaraciją galima gauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jooratuke @ 2009 09 09, 15:12)
Gal ir kvailai  nuskambės, bet kur tą deklaraciją galima gauti?  blush2.gif

kai vaikutis gimsta, einat susitvarkyti ismoku i seniunija, o kad gauti tas ismokas, pirmiausia reikia deklaruoti vaikucio gyvenama vieta, taigi ir israso ir atiduoda gyvenamosios vietos deklaracija ax.gif
Atsakyti
Mes tai užsirašę, nuo kitų metų, bet aš kai čia paskaitau apie vadovybės požiūrį, tai kažkaip nelabai ir veržiuosi jau unsure.gif
Atsakyti
as ir noriu nuo kitu metu leisti i si darzeli savo atzala, bet girdejau,kad jau yra per daug vaikuciu uzsirasiusiu i eile. Na dar parasysiu kaip seksis darzelyje, nes ryt zadu eiti apsilankyti smile.gif
Atsakyti
Na mes atstoveje 2 metus labai sunkiai pakliuvom....ejau, lindau i akis....taip ir nesupratau ar buvo atejus eile ar man tik pasiseke blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kibuka: 09 rugsėjo 2009 - 17:04
QUOTE(Nike @ 2009 09 09, 15:02)
vaiko gimimo liudijimo kopijos ir gyvnamosios vietos deklaracijos kopijos  4u.gif mes pries savaite stojom i eile  smile.gif

g.gif Kaip idomiai, mums jokiu deklaraciju nereikejo unsure.gif , gal tvarka pasikeite doh.gif

Mes tai užsirašę, nuo kitų metų, bet aš kai čia paskaitau apie vadovybės požiūrį, tai kažkaip nelabai ir veržiuosi jau

Nezinau kaip lopselinukai, bet darzelinukai cia puikiai gyvena thumbup.gif ir valgyt skaniai cia vaikuciams ruosia. Yra vietu kur vadovybe thumbup.gif bet vaikuciam doh.gif , juk juos priziuri ne vadovybe biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes. smile.gif snd buvau darzelyje uzrasyti savo mazyli. buvom mes ir anksciau apsilanke susizinojom kokiu dokumentu reik, ir snd nesem, buvo pasakyta, kad iskart gaunam vieta kitamet, nes esu dieninio kurso studente, tik reik pristatyt pazyma. snd nuvesiau dokumentus ir pasake, kad pirmumo teises studentai nebeturi. taip iseina, kad nepateksim i darzeli, nes esam 64 eileje. verysad.gif o gal kas zinot kam teikiama pirmenybe?
Atsakyti