QUOTE(Manguste @ 2009 08 28, 10:29)
Visiškai sutinku.
Sanita, kitaip mąstyti neišeina. Aš ir pati esu mačiusi daug darželių labai tvarkingų, su įvairiomis supynėmis, karstyklėmis. Patikėkite, labai puikiai žinau, ką reiškia, kai vaikams nėra ką veikti kieme, vienintelis užsiėmimas smėlio dėžė, o ir ta po savaitgalio kartais būna su tiek šiukšlių, kad net baisu. Aš nežinau, kokie čia žmonės gyvena aplinkui. Visi varteliai uždaryti, o žmonės ir toliau nesivargina ir eina nuo stotelės per darželį, lipa per tvorą, mamos net vežimėlius persikelia per tvorą. Net darželio vaikams esant kieme, šalia jų dažniausiai susirenka ne viena mamytė ar auklė. Ir nebandyk užkabinti, tokią audrą atgal gausi, kad maža nepasirodys. Iš tiesų, nežinau, kaip be tvoros dar galima būtų išspręsti šią problemą.
Sanita, kitaip mąstyti neišeina. Aš ir pati esu mačiusi daug darželių labai tvarkingų, su įvairiomis supynėmis, karstyklėmis. Patikėkite, labai puikiai žinau, ką reiškia, kai vaikams nėra ką veikti kieme, vienintelis užsiėmimas smėlio dėžė, o ir ta po savaitgalio kartais būna su tiek šiukšlių, kad net baisu. Aš nežinau, kokie čia žmonės gyvena aplinkui. Visi varteliai uždaryti, o žmonės ir toliau nesivargina ir eina nuo stotelės per darželį, lipa per tvorą, mamos net vežimėlius persikelia per tvorą. Net darželio vaikams esant kieme, šalia jų dažniausiai susirenka ne viena mamytė ar auklė. Ir nebandyk užkabinti, tokią audrą atgal gausi, kad maža nepasirodys. Iš tiesų, nežinau, kaip be tvoros dar galima būtų išspręsti šią problemą.
Nu taip, tada butu darzelis isskirtinis bent jau tvora bet jei cia tokie zmones kaip jus mastot ir tvora nepadetu ir ta butu dabaigta
Visur zmoniu yra visokiu.. Manau visai nera reikalo varineti is teritorijos mamu su vaikuciais, nieko jie ten blogo nedaro ir tuo metu dar paziuri tvarkos. As su vaikais daug laiko anksciau praleisdavau Ausrines darzelyje, niekas musu nevaike o mes savo nuoziura -pavaikydavom nes atejas 10-14metuku jaunimas ten tokius dalykelius isdarinedavo, kad tu graziu supyniu neliktu po dieneles..
Tokia panasia situacija turim kieme, pas mus supynes, smelio deze, suoleliai o salia namai nieko.. (nes matyt pavydas bambas grauze.. neduok dieve kiti ateis.. naudosis) ir zaidzia pas mus kieme visi aplinkinei. Mes tvarkom, remontuojam, tai ka savo vaikais nesirupint........ neduok dieve dar kiti ateis pasinaudos....