Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(astarim147 @ 2009 08 25, 08:57)
Jau siandien pradejom lankyti meskuciu grupe.  smile.gif

sveikinam papuolus pas nuostabias aukletojas thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2009 08 25, 07:57)
Jau siandien pradejom lankyti meskuciu grupe.  smile.gif

QUOTE(Nike @ 2009 08 25, 08:18)
sveikinam papuolus pas nuostabias aukletojas  thumbup.gif  biggrin.gif

O meskiukai tai kelinta grupe skaitosi? ax.gif

Mano dukryte eis i 2, o neatsimenu, kokie ten gyvuneliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2009 08 20, 20:09)
Galesite pagerinti aplinka  smile.gif , visada tai siulo per susirinkima.  smile.gif

Ačiū už tokį išsamų atsakymą. Aš manau, kad galėčiau kažkiek paremti darželį, tačiau vienas lauke ne karys. Yra firmų, kurios gamina vaikams aikšteles ir kainos tikrai nėra kosminės. Jei tik tėveliai susikoperuotų, tai galbūt nė tiek nekainuotų, juk yra ir darbo nebijančių vyrų, galinčių sujungti du medinius strypus ir padaryti aikštelę dėl savo vaiko.
Mano manymu, vaikai nusipelno kažko daugiau nei dabar ten yra. Juk vidutiniškai lanko apie 5 metus kiekvieną dieną. Darželis, kaip suprantu, viską investavo į vidaus atnaujinimą, pasikeitė langus, baldus... Kituose darželiuose net langai nepakeisti, bet pasirūpinta aikštele, kur vaikučiai gali žaisti...
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2009 08 25, 10:39)
O meskiukai tai kelinta grupe skaitosi?  ax.gif

Mano dukryte eis i 2, o neatsimenu, kokie ten gyvuneliai  lotuliukas.gif

Meskuciu tai 4 grupe, 2 anciuku. Jau dirba abi.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 08 25, 09:12)
Ačiū už tokį išsamų atsakymą. Aš manau, kad galėčiau kažkiek paremti darželį, tačiau vienas lauke ne karys. Yra firmų, kurios gamina vaikams aikšteles ir kainos tikrai nėra kosminės. Jei tik tėveliai susikoperuotų, tai galbūt nė tiek nekainuotų, juk yra ir darbo nebijančių vyrų, galinčių sujungti du medinius strypus ir padaryti aikštelę dėl savo vaiko.
Mano manymu, vaikai nusipelno kažko daugiau nei dabar ten yra. Juk vidutiniškai lanko apie 5 metus kiekvieną dieną. Darželis, kaip suprantu, viską investavo į vidaus atnaujinimą, pasikeitė langus, baldus... Kituose darželiuose net langai nepakeisti, bet pasirūpinta aikštele, kur vaikučiai gali žaisti...

Aš manau, kad tai yra beviltiška daryti kol į darželio teritoriją galės ateiti visi kas tik nori. Padarytos naujos aikštelės tikrai ilgai tvarkingos nebūtų. Pavėsinių sienos naujai išdažytos vos kelias dienas pabūna švarios, o paskui ant jų gali visko prisiskaityti. Mano nuomone, darželis visų pirma turi būti aptvertas ir tik tada bus galima investuoti į darželio aplinką. O tvora kainuoja tikrai nemažai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manguste: 25 rugpjūčio 2009 - 21:56
mes irgi jau lankom lopseli vakar 6 vaikai buvo siandien jau 9 smile.gif

bet gerai kad ne visi iskarto

jokiu kysiu nedaviau norejau atsidekoti, paremdama darzeli bet irgi neeme

buvom eilej 1.5 metu tik pamirsom vasaros pradzioj dar karta ateit atejom rugpjucio pradzioj ir prieme

thumbup.gif
Atsakyti
O musu neprieme ir stovejom eileje apie 1.2 men sake kodel neatejau geguzes men.? Ir dabar jau nebesuprantu ka daryti???? Siandien buvom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleni @ 2009 08 26, 20:57)
O musu neprieme ir stovejom eileje apie 1.2 men sake kodel neatejau geguzes men.? Ir dabar jau nebesuprantu ka daryti???? Siandien buvom  schmoll.gif

Sunku ka ir patarti ka daryt. Mes laukem eilej 1m 7men. ir tai vos patekom. Nes sako daug ateina su pirmumo teisem.
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2009 08 25, 09:16)
Meskuciu tai 4 grupe, 2 anciuku. Jau dirba abi.

Aciu uz atsakyma, vadinasi maniske eis i anciukus smile.gif
nuo rytojaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2009 08 25, 22:39)
Aš manau, kad tai yra beviltiška daryti kol į darželio teritoriją galės ateiti visi kas tik nori. Padarytos naujos aikštelės tikrai ilgai tvarkingos nebūtų. Pavėsinių sienos naujai išdažytos vos kelias dienas pabūna švarios, o paskui ant jų gali visko prisiskaityti. Mano nuomone, darželis visų pirma turi būti aptvertas ir tik tada bus galima investuoti į darželio aplinką. O tvora kainuoja tikrai nemažai.

Gaila kad yra taip mastanciu blush2.gif
Musu vaikuciai i lauka vedami kas dien ir jiems tikrai nera ten ka veikt.. O juk yra darzeliu sutvarkytu kiemeliu ir jie juk nedejuoja kad ateina vaikai is aplinkiniu kiemu ir viska gadina.. unsure.gif Jei teko matyti ''Ausrines'' darzelio kiema, ten vaikuciams puiku o dar ir paspirtuku pripirkta, tad ten vaikuciams tikrai smagu. mirksiukas.gif Vilniuj teko matyti, masinytes, nameliai, kopeteles, rastai-sedejimui... tiesiog pavydas.., ka ten kitokie zmones?
Juk musu vaikai cia praleidzia tiek laiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 08 27, 15:48)
ka ten kitokie zmones?

Kaip bebutu keista, taciau tikrai skirtinguose rajonuose ir teritorijose zmoniu mentalitetas tikrai skirtingas. Mes lankeme Ausrines darzeli, teritorija tikrai kur kas geresne nei Verinelio. Bet is to kas matosi panasu, kad tikrai ten kitokie zmones, nes niekada neteko matyti tiek sudauzytu buteliu kiek Verinelio teritorijoje. Ten visi iejimai i darzelio teritorija atviri bet niekas su motoroleriais po darzelio teritorija nesivazineja. O verinelio teritorijoje paliktas tik vienas iejimas, nes visuomet ratus teritorijoje sukdavo paaugliai su motoroleriais. Pavesines taip pat neaprasinetos kaip verinelyje.
Jei dar truksta pavyzdziu jog zmones kitokie kiekviename kampe, pridursiu, - kodel vienuose kiemuose tvarkinga ir supynes nelauzomos, tuo tarpu kituose baisu ir supyniu nespejama remontuoti.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2009 08 27, 18:15)
Kaip bebutu keista, taciau tikrai skirtinguose rajonuose ir teritorijose zmoniu mentalitetas tikrai skirtingas. Mes lankeme Ausrines darzeli, teritorija tikrai kur kas geresne nei Verinelio. Bet is to kas matosi panasu, kad tikrai ten kitokie zmones, nes niekada neteko matyti tiek sudauzytu buteliu kiek Verinelio teritorijoje. Ten visi iejimai i darzelio teritorija atviri bet niekas su motoroleriais po darzelio teritorija nesivazineja. O verinelio teritorijoje paliktas tik vienas iejimas, nes visuomet ratus teritorijoje sukdavo paaugliai su motoroleriais. Pavesines taip pat neaprasinetos kaip verinelyje.
Jei dar truksta pavyzdziu jog zmones kitokie kiekviename kampe, pridursiu, - kodel vienuose kiemuose tvarkinga ir supynes nelauzomos, tuo tarpu kituose baisu ir supyniu nespejama remontuoti.

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku.

Sanita, kitaip mąstyti neišeina. verysad.gif Aš ir pati esu mačiusi daug darželių labai tvarkingų, su įvairiomis supynėmis, karstyklėmis. Patikėkite, labai puikiai žinau, ką reiškia, kai vaikams nėra ką veikti kieme, vienintelis užsiėmimas smėlio dėžė, o ir ta po savaitgalio kartais būna su tiek šiukšlių, kad net baisu. Aš nežinau, kokie čia žmonės gyvena aplinkui. Visi varteliai uždaryti, o žmonės ir toliau nesivargina ir eina nuo stotelės per darželį, lipa per tvorą, mamos net vežimėlius persikelia per tvorą. Net darželio vaikams esant kieme, šalia jų dažniausiai susirenka ne viena mamytė ar auklė. Ir nebandyk užkabinti, tokią audrą atgal gausi, kad maža nepasirodys. schmoll.gif Iš tiesų, nežinau, kaip be tvoros dar galima būtų išspręsti šią problemą. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manguste: 28 rugpjūčio 2009 - 09:30