Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

Labukas, mano du vaikai lanko "Vėrinėlio" darželį. Aš labai patenkinta darželio pedagogėmis, gaminamas skanus maistas, kokybiškai organizuojamas ugdymas. Rengiama daug švenčių, vykdomi projektai su vaikais. Dukra lanko jau ne pirmus metus, o sūnus pradėjo lankyti šiais metais. Tačiau jokio kyšio nei už vieną, nei už kitą vaiką nereikalavo ir nereikėjo duoti. Tiesiog laiku pateikiau prašymus apie priėmimą į šį darželį. Daugelis mano draugų vaikų lanko šį darželį ir labai patenkinti. Mano vaikai irgi noriai eina į darželį. Tiesiog mažiau klausykite tų paistalų apie duodamus kyšius ir laiku pačios pasirūpinkite apie priėmimą į darželį. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyteaaa @ 2009 08 20, 11:56)
Labukas, mano du vaikai lanko "Vėrinėlio" darželį. Aš labai patenkinta darželio pedagogėmis, gaminamas skanus maistas, kokybiškai organizuojamas ugdymas. Rengiama daug švenčių, vykdomi projektai su vaikais. Dukra lanko jau ne pirmus metus, o sūnus pradėjo lankyti šiais metais. Tačiau jokio kyšio nei už vieną, nei už kitą vaiką nereikalavo ir nereikėjo duoti. Tiesiog laiku pateikiau prašymus apie priėmimą į šį darželį. Daugelis mano draugų vaikų lanko šį darželį ir labai patenkinti. Mano vaikai irgi noriai eina į darželį. Tiesiog mažiau klausykite tų paistalų apie duodamus kyšius ir laiku pačios pasirūpinkite apie priėmimą į darželį.  smile.gif  mirksiukas.gif

Žiūrint į vaikų gimimo metus profilyje, tai abu turėtų keliaut į mokyklėlę, bent jau dukra tai į kokią 3 klasę g.gif
Atsakyti
QUOTE(motinyste_veza @ 2009 08 13, 14:15)
va prisiskaiciau, kad Verinelio direktore kysininke, tai buvau ir nusiteikus ji duoti, kad tik mus priimtu. taigi nieko panasaus, jei jau nera vietu, tai nera. mus butu prieme, bet stai keleta atejo su pirmumo teise ir isstume. ir nieko nepakeisi.

drinks_cheers.gif iš manęs taip pat neėmė ir kiek su kuo kalbėjau, taip pat neima.
O dėl vietų, tai šiaip taip patekome, nes pirmenybė soc. remtinoms, daugiavaikėms ir pan. šeimoms. Mes neturėjome jokių pirmumų, laukėme virš 1,5 m.

---

Mamos, ką jūs galvojate apie šio daržiuko aplinką? Mano akimis, čia pernelyg baisi ir nesaugi aplinka, vien jau tie betono luitai apie smėlio dėžes, neteko nei viename daržiuke tokių baisių matyti. Visuose (na, gal ne visuose, bet daugelyje, pvz. Volungėlė, Aušrinė, Giliukas) darželiuose Šilainiuose yra čiuožyklos, medinės kopetėlės, sūpynės ir žemos smėlio dėžės, o čia skurdoka taip... Sovietiniai likučiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 20 rugpjūčio 2009 - 19:29
Noriu jums pranesti,kad ne visuose darzeliuose nera vaikuciams vietu.Va stai darzelis "Zidinelis" tiesiog kviecia vaikucius nuo 3 iki 6 metu be jokiu eiliu ir tuo labiau kysiu.
Atsakyti
---

Mamos, ką jūs galvojate apie šio daržiuko aplinką? Mano akimis, čia pernelyg baisi ir nesaugi aplinka, vien jau tie betono luitai apie smėlio dėžes, neteko nei viename daržiuke tokių baisių matyti. Visuose (na, gal ne visuose, bet daugelyje, pvz. Volungėlė, Aušrinė, Giliukas) darželiuose Šilainiuose yra čiuožyklos, medinės kopetėlės, sūpynės ir žemos smėlio dėžės, o čia skurdoka taip... Sovietiniai likučiai g.gif
[/quote]

Galesite pagerinti aplinka smile.gif , visada tai siulo per susirinkima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2009 08 20, 16:02)
Žiūrint į vaikų gimimo metus profilyje, tai abu turėtų keliaut į mokyklėlę, bent jau dukra tai į kokią 3 klasę  g.gif

Taip, taip. Nepamirskite, jog siame puslapyje lankosi ir darzelio darbuotojai ir nesunku parasyti ka nors teigiamo. Cia turbut vienas is tu atveju, kai vaikai visai ne darzelinukai, o raso lyg tai butu.
Papildyta:
Labukas, mano du vaikai lanko "Vėrinėlio" darželį. Aš labai patenkinta darželio
Tiesiog mažiau klausykite tų paistalų apie duodamus kyšius ir laiku pačios pasirūpinkite apie priėmimą į darželį.  smile.gif  mirksiukas.gif

Bega laikas ir daug kas keiciasi. Apie duodamus kysius siame darzelyje jau yra lyg mitas, nuo senu laiku, kai buvo net dydis nustatytas, velkasi sleifas. Ga dabar jau ir nebera kysiu nezinau bet anksciau tai tikrai buvo.
O kas del pasirupinimo laiku, tai nereikia kalbeti, kai nezinote, kaip yra. As del abieju mazesniu vaiku prasymus parasiau menesio laikotarpyje po ju gimimo. Suejus dviem metams pageidavau pradeti lankyti, spekit ar man tai pavyko, ogi ne. Todel nereikia kalbeti apie pasirupinima laiku. Manau pralaukus du metus ir ilgiau tikrai turi pakliuti bet ne. Jau nekalbu apie turima lengvata. Tik kai rasiau prasyma paskutiniam vaikui direktore pasake, kad turiu pirmumo teise, o kai atejo laikas nebeliko nieko nei jokiu lengvatu, nei to kad prastovejau eileje virs dvieju metu.
Mikciojo, mikciojo - ateikit tada, tada, tada ........ ir taip iki niekada, kol trukus kantrybei pati nesiemiau gudrybes pries sia betvarke.
Zinau, jog tame laikotarpyje, kai turejo priimti mano vaika ir teige jog vietu nera, prieme net du ir be pirmumo teisiu.
Todel nereikia kalbeti kas ant seiles uztysta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vatan: 22 rugpjūčio 2009 - 20:41
Labukas, mano du vaikai lanko "Vėrinėlio" darželį. Aš labai patenkinta darželio pedagogėmis, gaminamas skanus maistas, kokybiškai organizuojamas ugdymas. Rengiama daug švenčių, vykdomi projektai su vaikais. Dukra lanko jau ne pirmus metus, o sūnus pradėjo lankyti šiais metais. Tačiau jokio kyšio nei už vieną, nei už kitą vaiką nereikalavo ir nereikėjo duoti. Tiesiog laiku pateikiau prašymus apie priėmimą į šį darželį. Daugelis mano draugų vaikų lanko šį darželį ir labai patenkinti. Mano vaikai irgi noriai eina į darželį. Tiesiog mažiau klausykite tų paistalų apie duodamus kyšius ir laiku pačios pasirūpinkite apie priėmimą į darželį.  smile.gif  mirksiukas.gif

Prisiregistravot tam, kad šitą žinutę parašyt? Manęs pati direktorė paprašė "paremt" darželį, nes šiais laikais sunku. Būčiau parėmusi, jei būtume patekę, bet kai pradėjo mykt apie išankstinį mokestį g.gif Lankė vienas ir kitas dabar kitus darželius, kur be rėmimo patekom. Vyresnysis "Rasytę", mažius "žingsnelį", nes tik ten nuo metų priima. Jei vaikas gimęs metų pradžioj, tai savaime suprantama, kad eilėje jis bus pirmesnis, jei tik tėvai iš karto užrašys.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 08 23, 12:33)
Jei vaikas gimęs metų pradžioj, tai savaime suprantama, kad eilėje jis bus pirmesnis, jei tik tėvai iš karto užrašys.

Teoriskai taip bet praktiskai ne. schmoll.gif Mano du vaikai gime pirma ir antro menesio pradzioje, uzrasyti i eile menesio laikotarpyje po gimimo. Bet kazkaip vis neprieidavo ta eile nei po 2, nei po 2,5 metu net turint lengvata, tai ka cia kalbeti, viskas aisku kaip diena kodel taip yra, nes nesutikau nieko duoti. doh.gif Tuo klausimu esu labai principinga ir negaliu pakesti kysiu davimo uz tai kas priklauso uz gaunama alga.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mamytes, gal zinote, ar jau atidarytos lopselinuku naujos grupes? Na anciuku ir meskiuku, tu, kurie buvo prijungti prie pingvinuku ir kazkurios dar kitos grupes laikinai? Ar visdar visi kartu lanko?

Mano dukryte nuo rugsejo turi pradeti lankyti, bet, sake galima ateiti ir anksciau, tai, jeigu jau eina i savo grupe, pradetume kita savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2009 08 24, 00:11)
Sveikos  4u.gif
Mamytes, gal zinote, ar jau atidarytos lopselinuku naujos grupes? Na anciuku ir meskiuku, tu, kurie buvo prijungti prie pingvinuku ir kazkurios dar kitos grupes laikinai? Ar visdar visi kartu lanko?

Mano dukryte nuo rugsejo turi pradeti lankyti, bet, sake galima ateiti ir anksciau, tai, jeigu jau eina i savo grupe, pradetume kita savaite  ax.gif

Siandien tai dar sujungtos. O kaip ryt bus tai nezinia, nes jau aukletojos sugrize po atostogu.
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2009 08 24, 10:12)
Siandien tai dar sujungtos. O kaip ryt bus tai nezinia, nes jau aukletojos sugrize po atostogu.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Jau siandien pradejom lankyti meskuciu grupe. smile.gif
Atsakyti