na man tas darzelis . mano vyresnioji nuo lopselio lanke. ir aukletojos .maziuka nuo kitos vasaros irgi pradesiu leisti i sita darzeli ir ne kiek nesibaiminu.
QUOTE(ausra33 @ 2009 03 19, 21:23)
na man tas darzelis . mano vyresnioji nuo lopselio lanke. ir aukletojos .maziuka nuo kitos vasaros irgi pradesiu leisti i sita darzeli ir ne kiek nesibaiminu.
Ką reiškia nuo vasaros? Kiek žinau, tai vasarą nepriima. Priima tik po vasaros atostogų. Mes taip pat rudenį eisim, nes reikia grįžti į darbą. Tiesą sakant, reikia grįžti vasarą, bet vedėja sakė, kad nepriima vasarą, tai lauksim rugsėjo. Beje, kaip ten su tom vietom(?), sako, kad nuo šių metų vietų darželiuose Kaune padaugėjo ("atsirado"). Ar yra šansų patekti į darželį, jei laukiam 1,5 m.?
na maniskiai(dvynukai) sita darzely lanko jau nuo 1,8m nesiskundziu prieziura tikrai bent siuo metu(anksciau aukles buvo jau metuose pakliuve)nelabai jos zaide su vaikais bet dabar viskas kitaip auklytes labai nors gaila mums jau metai cia paskutinai reikia i priesmokykline eit o sitame darzelyje tokios grupes nera o cia pakliuvau be jokiu kysiu kiek pamenu per 1 savaite nors niekas tuo ir netiki
kaip nera priesmokyklines ?
yra juk
mano irgi ruosiasi eiti nuo kitu metu i paruosiama...
yra juk
mano irgi ruosiasi eiti nuo kitu metu i paruosiama...
QUOTE(forte @ 2009 03 31, 18:36)
Na apie šį arželį galiu atsiliepti tik gerai,nors mano sūnus dabar jau šeštokas.Mes lankėm Varliukų gropę pas auklėtoją Vidą,tai buvo tikra savo darbo profesionalė,griežtoka, bet vaikai ją labai mylėjo
Kadangi mano dukra lanko sia grupe dabar,galiu pasakyti 'sviežiai' .
Del aukletojos Vidos sutinku su Forte ,taciau ir aukletoja Diana (antroji aukletoja) labai sauni .Dukra daznai sako,kad labai myli aukletoja Diana ir,kad sauniai praleido su ja diena.
Varliuku grupe isties labai gera,nes kiekviena diena vaikas pareina su pilnu bagazu nauju ziniu.Piesiniai,eilerasciai,dainos,sokiai ir t.t..Smagu ziureti,kaip vaikai tobuleja
QUOTE(vyšniux @ 2009 04 01, 11:37)
Kadangi mano dukra lanko sia grupe dabar,galiu pasakyti 'sviežiai' .
Del aukletojos Vidos sutinku su Forte ,taciau ir aukletoja Diana (antroji aukletoja) labai sauni .Dukra daznai sako,kad labai myli aukletoja Diana ir,kad sauniai praleido su ja diena.
Varliuku grupe isties labai gera,nes kiekviena diena vaikas pareina su pilnu bagazu nauju ziniu.Piesiniai,eilerasciai,dainos,sokiai ir t.t..Smagu ziureti,kaip vaikai tobuleja
Na dėl kitos auklėtojos aš nežinau,kai mes lankėm buvo visai kita auklėtoja,bet Vida mums labai tiko.Daug kam nepatinka,kad auklėtoja griežtokai jų vaikus auklėja,bet juk išėjus iš darželio ir šiaip gyvenime niekas su mūsų vaikais ,,nesicackins,,,todėl prie tvarkos ir drausmės jie turi priprasti nuo mažumės,aš bent taip galvoju,o jeigu auklėtoja vaikus myli,tai jie labai viską jaučia.
Mamytes o vaikuciai pas jus darzelyje valgo valgykleleje ar grupese? Ir gal kas zino koks mazdaug maitinimas.. nes teko girdeti vis desreles ir desreles
QUOTE(Sanita @ 2009 04 28, 08:23)
Mamytes o vaikuciai pas jus darzelyje valgo valgykleleje ar grupese? Ir gal kas zino koks mazdaug maitinimas.. nes teko girdeti vis desreles ir desreles
Vaikai valgo grupese. O meniu ivairus. Pirmadieniais buna grupeje pakabintas meniu visos savaites, galima pasiskaityt ir suzinot, kuo tie vaikai maitinami Nereikia noret kazko prasmatnaus uz 7 lt per diena, bet bent jau maniskiui, tai maistelio pakanka ir jam patinka (isskyrus raugintus kopustus, nes kelis kartus veme pavalges ir silkes ant sumustinuku).
Beje, info mamytems, kurios tik galvoja apie si darzeli - anksciau "Verinelis" vasara veikdavo, o dabar viena menesi bus uzdaromas Teks ieskotis kituose darzeliuose prieglobscio.
Sveikutes mamytes Gal zinote kokia prieziura siame darzelyje vaikuciams, kuriems reikalinga spec.pedagogo pagalba, ar vaikuciams su kalbos sutrikimais? Labai patinka mum sis darzelis tik neaisku kaip su lokopede reikalai
Lauksiu atsakymo del logopedes uzsiemimu. Idomu ar reikia papildomai moketi Svarbiausia, kad uzsiimtu su vaikuciu