Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(keite @ 2009 02 02, 14:12)
Labukas, teko girdeti, kad siame darzelyje vaiku grupes yra pagal ju amziu, bet kai nuejau pas pacia direktore ir tarp kitko pakalusiau sako ne.. pas mus misrios grupes  g.gif Tai turbut tik lopselio grupes atskirtos, o visos kitos misrios. Kas lankot si darzeli gal galit pasakyt kiek grupese vaiku, kurios aukletojos geresnes, grupes geresnes??? butiu dekinga uz atsakymus  4u.gif Ar siame darzelyje plastikiniai langai, ne salta grupese? Ar tvarkingos grupes, loveles?

Kiek man zinoma grupes daug maz pagal amziu. Yra viena grupe tikrai misri. Misrios pasidaro dar ir del to jei mamos nori greiciau vesti vaika, o vietu pagal amziu nera, tai siuncia i ten kur yra, tai ir gaunasi tas misrumas. Bet jus jei nenorite tai ir nevesite i ta misria.
O beja mano vaikas ejo i misria, t.y. jis vienas buvo mazylis, o visi kiti priesmokyklinukai ir as nusiskundimu neturiu, man labai patiko, niekas vaiko neskriaude, priesingai su juo zaisdavo ji uzimdavo laisvu nuo uzsiemimu laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vatan: 02 vasario 2009 - 18:35
QUOTE(vatan @ 2009 02 02, 20:32)
Kiek man zinoma grupes daug maz pagal amziu. Yra viena grupe tikrai misri. Misrios pasidaro dar ir del to jei mamos nori greiciau vesti vaika, o vietu pagal amziu nera, tai siuncia i ten kur yra, tai ir gaunasi tas misrumas. Bet jus jei nenorite tai ir nevesite i ta misria.
O beja mano vaikas ejo i misria, t.y. jis vienas buvo mazylis, o visi kiti priesmokyklinukai ir as nusiskundimu neturiu, man labai patiko, niekas vaiko neskriaude, priesingai su juo zaisdavo ji uzimdavo laisvu nuo uzsiemimu laiku.

Tai gal ta misri grupe yra savaitine gr ???
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2009 02 03, 16:28)

na net nezinau... g.gif
bet gal ji ir misri nestik viena grupe yra savaitine tai, pagalvojus turetu buti misri... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2009 02 03, 17:28)

Savaitine yra misri, ji kaciuku ar kiskuciu dabar nepamenu, ji yra iejus i darzeli ir iskart pakilus i antra auksta po desine ranka. Mano vaikas, kai minejau buvo tarp dideliu, tai buvo vezliuku grupeje. O dar kazkada anksciau buvo Ausros grupe misri, kaip vadinasi grupe nepamenu ir kaip yra dabar ar ji isliko misri nezinau.
Atsakyti
Kačiukų grupė tikrai ne mišri ir ne savaitinė, nes maniškis ją lanko. kačiukų grupėje irgi visi vaikučiai yra 2003 metų. Kalbama apie Aušros grupę, tai turbūt "Drugelių". Kai mano vaikas ten ėjo (prieš porą metų), tai buvo truputį makalynė, visokio amžiaus buvo, bet paskui visi liko 2004 metų.

Kol kas plastikiniai langai yra tik pirmame aukšte. Antram aukšte po savaitgalių ir kai būna šalčiai, tai vėsoka tikrai. Bet tikėkimės, kad šiemet pakeis langus ir antram aukšte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2009 02 05, 11:59)
Kačiukų grupė tikrai ne mišri ir ne savaitinė, nes maniškis ją lanko.

Tada kiskuciu, as rasiau jog nepamenu kuris "gyvunelis" is tu dvieju, todel ir parasiau kur ji yra, t.y. tik iejus antrame aukste po desine.
Papildyta:
QUOTE(Nikolete @ 2009 02 05, 11:59)
Kalbama apie Aušros grupę, tai turbūt "Drugelių". Kai mano vaikas ten ėjo (prieš porą metų), tai buvo truputį makalynė, visokio amžiaus buvo, bet paskui visi liko 2004 metų.

Jei gerai pamenu, tai drugeliai yra priesais boruzeliu grupe, antrame aukste virs pingvinu, ar ne? Ir jei taip, tai tada nuo tu laiku apie kuriuos rasiau yra pasikeitimu, nes as turejau omenyje apie grupe, kaip misre ta, kuri yra taip pat antrame aukste bet ne priesais boruzeles, o virs varliuku ar meskuciu. Nebepamenu, senokai buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,

gal netyčia kas žinote, kokios vedėjos priėmimo valandos, kada pas ją geriausiai eiti.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maggota @ 2009 02 10, 16:46)
Laba,

gal netyčia kas žinote, kokios vedėjos priėmimo valandos, kada pas ją geriausiai eiti.
Ačiū  4u.gif

Lyg penktadieni nuo 10 iki 12 val g.gif . Bet teko dar kelis kart pas ja nueiti, tai kai nueidavau, tai visada priimdavo neziurint priemimo valandu smile.gif
Gal galit pasakyt kiek grupese vaiku siame darzelyje ir koks grupes pavadinimas 3-4 metu vaikuciams? Kurias grupes galit pagirti del geru aukletoju ir sutvarkytu grupiu??? Sukam galvas i kuri darzeli leisti, ar i Verineli ar i Ausrine, gal galit padet apsispresti kur geriau...
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2009 02 05, 13:37)
Jei gerai pamenu, tai drugeliai yra priesais boruzeliu grupe, antrame aukste virs pingvinu, ar ne? Ir jei taip, tai tada nuo tu laiku apie kuriuos rasiau yra pasikeitimu, nes as turejau omenyje apie grupe, kaip misre ta, kuri yra taip pat antrame aukste bet ne priesais boruzeles, o virs varliuku ar meskuciu.

Jerguteliau, Vatan, skaitau ir luztu lotuliukas.gif Eisiu po darzeli pasivaiksciot, kad issiaiskinciau, kas ten tame antrame aukste, bet ne pries boruzeles, o virs varliuku ar meskuciu thumbup.gif Tokia logine uzduotele cia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(keite @ 2009 02 11, 11:21)
Gal galit pasakyt kiek grupese vaiku siame darzelyje ir koks grupes pavadinimas 3-4 metu vaikuciams? Kurias grupes galit pagirti del geru aukletoju ir sutvarkytu grupiu??? Sukam galvas i kuri darzeli leisti, ar i Verineli ar i Ausrine, gal galit padet apsispresti kur geriau...

Tokio amziaus vaikuciai buna "Drugeliu" grupej. Aukletoja Ausra nuostabi mirksiukas.gif
Visi darzeliai turi ir privalumu ir trukumu. As, kadangi "Ausrine" nesidomejau, tai man ir "Verinelis" labai patinka ir jis mums arciau namu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2009 02 20, 15:33)
Jerguteliau, Vatan, skaitau ir luztu  lotuliukas.gif Eisiu po darzeli pasivaiksciot, kad issiaiskinciau, kas ten tame antrame aukste, bet ne pries boruzeles, o virs varliuku ar meskuciu  thumbup.gif Tokia logine uzduotele cia  biggrin.gif
Papildyta:

Panasu, jog jums ir nereikia tos "eskursijos" po darzeli, nes jusiskis vaikas jau lanko, tai ko ir piktinates, o tam zmogui kuriam reikes jei nores tai ir pasivaikscios, tai ir bet kokia info pades ir jei labai domina, tai tikrai nepatinges perlekti ir paziureti bei susipazinti su viso darzelio grupemis.
Pavyzdziui man to nereikia as nesuku galvos ten ar ten, tai ir neklausineju kur kokia grupe gerese, kur kokia aukletoja geresne, lovos ar dar kas nors. Bet yra zmoniu, kurie labai domisi kur savo vaika isleis, nors manau, kad ir kiek besprisiklausinetu vistiek vedeja paskirs ten kur ji nores, o ne kur pats zmogus uzsigeis.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2009 02 20, 20:21)
Panasu, jog jums ir nereikia tos "eskursijos" po darzeli, nes jusiskis vaikas jau lanko, tai ko ir piktinates

Vatan, va tokios reakcijos aš ir bijojau verysad.gif man kaip tik tas tavo surašymas praskaidrino dieną, visai nenorėjau nieko įžeisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2009 02 20, 22:12)
Vatan, va tokios reakcijos aš ir bijojau  verysad.gif man kaip tik tas tavo surašymas praskaidrino dieną, visai nenorėjau nieko įžeisti  blush2.gif

bigsmile.gif biggrin.gif, matai, nematant zmogaus ir negirdint kalbos intonacijos, sunku ivertinti ar zmogus piktinasi ar tik komentuoja. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vatan: 22 vasario 2009 - 18:47