Sveikos, tikrai pritariu, kad tema tai apie darzeli, bet permetusi tema truputi nustebau, vienam viena negerai, kitam kita, o kazin sitam darzelyje yra pagirtinu dalyku? Gal aukletojos niekam tike, vienom sukom visus sukuoja nepaisydamos higienos normu, kazin cia visos aukletojos taip daro ar tik vienoje grupeje, mazokai atsiliepimu apie vaiku veiklas gal jos visai nevyksta? Gal mamytems svarbiau kuri aukletoja kaip paziurejo ar ka pasakeke, o ne ka jos vaikas ismoko?
Kiek man teko girdeti sitas darzelis ypatinga demesi skiria vaiku ugdymui, atlieka daug tyrimu, labai gerai paruosia vaikus mokyklai, bet jus nieko apie tai nerasote, paskutiniu metu man net praejo noras ten uzrasyti savo vaika, o dar tik ir kalbate apie uteles. Paskaicius atrodo ten nieko getro nera, ar taip istikruju? gal tikrai neverta ten vesti savo vaiko?
QUOTE(fauste @ 2008 11 27, 17:10)
Paskaicius atrodo ten nieko getro nera, ar taip istikruju? gal tikrai neverta ten vesti savo vaiko?
Jūsų pasirinkimas, niekas jums nieko nepatars, nes kas patinka vienam, nebūtinai patinks kitam. Kiekvienas žmogus žiūri iš savo asmeninės prizmės. O bet kuriuos forumus galima laikyti "pletkų laikraščiu". Kiekvias žmogus išsako savo asmeninę nuomonę ir ji nebūtinai yra objektyvi. Galite pasiskaityti postus bet nuspręsti vesti vaiką ar ne jūsų reikalas.
Beje, jei norite labiau susipažinti su darželio tvarka ir kt., iš forumo, tai skaitykite visą temą. Kažkur anksčiau tikrai buvo daug parašyta ir apie ugdymą.
Papildyta:
man teko girdeti sitas darzelis ypatinga demesi skiria vaiku ugdymui, atlieka daug tyrimu, labai gerai paruosia vaikus mokyklai,
Kaip vaikas pasiruošia mokyklai priklauso ne tik nuo auklėtojų, o ir nuo vaiko gabumų ir noro. Bei nuo tėvų dėmesio tam.
Pvz. mano vaikas eidamas į pirmą klasę mokėjo ir skaityti, ir rašyti ,ir skaičiuoti iki pakankamai daug. O kitas vaikas, kuris lankė visada tą pačią grupę, kaip ir maniškis, nieko nemokėjo. Visko mokinosi jau būdamas pirmoje klasėje. Ta situacija patvirtina mano žodžius pirmame sakinyje.
QUOTE(Nikolete @ 2008 11 26, 10:15)
Reikalingas gimimo liudijimas, taip kad teks nuvažiuot
dekui uz atsakyma
QUOTE(fauste @ 2008 11 27, 16:10)
Sveikos, tikrai pritariu, kad tema tai apie darzeli, bet permetusi tema truputi nustebau, vienam viena negerai, kitam kita, o kazin sitam darzelyje yra pagirtinu dalyku?
Maniškis lanko lopšelio grupę dar tik, tai ir pasiekimai iš vienos pusės nelabai dideli, bet aš tai tik geru žodžiu galiu paminėti auklėtojas. Išmoko vaikas savarankiškai valgyti darželyje, nes prieš vedant į darželį dar pats nemokėjo to daryti. Dabar bando rengtis... Vaikas kiekvieną rytą su džiaugsmu į darželį skuodžia, o man dėl to irgi smagu, nes galiu ramiai dirbti ir nerūpi kaip ten jis ar neužsiverkęs, ar ne alkanas, nes žinau kad patikimose rankose jis, taip sakant
Sveikos, tikrai pritariu, kad tema tai apie darzeli, bet permetusi tema truputi nustebau, vienam viena negerai, kitam kita, o kazin sitam darzelyje yra pagirtinu dalyku? Gal aukletojos niekam tike, vienom sukom visus sukuoja nepaisydamos higienos normu, kazin cia visos aukletojos taip daro ar tik vienoje grupeje, mazokai atsiliepimu apie vaiku veiklas gal jos visai nevyksta? Gal mamytems svarbiau kuri aukletoja kaip paziurejo ar ka pasakeke, o ne ka jos vaikas ismoko?
Kiek man teko girdeti sitas darzelis ypatinga demesi skiria vaiku ugdymui, atlieka daug tyrimu, labai gerai paruosia vaikus mokyklai, bet jus nieko apie tai nerasote, paskutiniu metu man net praejo noras ten uzrasyti savo vaika, o dar tik ir kalbate apie uteles. Paskaicius atrodo ten nieko getro nera, ar taip istikruju? gal tikrai neverta ten vesti savo vaiko?
Idomus komentaras Susidare toks ispudis, kad tamsta perskaitet lygiai viena puslapi, ir kaip tycia, uzsisokot ant uteliu Perskaitykit visa tema ir rasit daug info apie visas grupes, apie aukletojas, apie tai, ka vaikai veikia darzely, kokie bureliai, kokia veikla, kokia dienotvarke ir tt ir tt. Mes esam labai patenkinti siuo darzeliu, vaikas turi daug veiklos ir aukletojos puikios. Ar gal jums reikia, kad kiekviena diena surasytumem ka vaikai pasieke
na tikrai kad yra labai geru atsiliepimu apie darzeli
as dziaugiuosi juo ir labai noriu kad ir antra mergaite papultu i si darzeli
aukletojos geros lanke anciuku grupe dabar eina i vezliukus as dziaugiuosi aukletojomis ir ju aklejimu
ir bureliu daug yra tik spek suktis vistiek i visus nespes...
manau Fauste neverta nervuotis
as dziaugiuosi juo ir labai noriu kad ir antra mergaite papultu i si darzeli
aukletojos geros lanke anciuku grupe dabar eina i vezliukus as dziaugiuosi aukletojomis ir ju aklejimu
ir bureliu daug yra tik spek suktis vistiek i visus nespes...
manau Fauste neverta nervuotis
Sveikos,
mamytės, gal galit parašyti, kokiu numeriu skambinti, norint pranešti, kad serga vaikas?
Sugedo telefonas ir nebeturiu kontaktų
Labai ačiū iš anksto
mamytės, gal galit parašyti, kokiu numeriu skambinti, norint pranešti, kad serga vaikas?
Sugedo telefonas ir nebeturiu kontaktų
Labai ačiū iš anksto
as tai jei kas skambinu 377586
sveikos mamytes. noriu pasakyti savo nuomone apie si darzeli. dykryte lanke ji nuo 4 metru . Visa laika vezliuku grupe. Darzelis tikrai labai saunus, labai tvarkingas, jaukus, issisai remontuojamas ir neleidziama vaikams buti apgriuvusiose grupese. Tas pats apie lauko aiksteles. Gaila tik kad atsiranda idiotu kuriems graziai nudazytos pavesines sukelia nora butinai jas isteplioti). Aukletojos buvo tikrai liuks, vaikas ir dabar dar jas atsimena, nors jau lanko mokyklos antra klase. VAikaams labai daug demesio skiriama savarankiskam ugdymui, labai daug meninio pobudzio uzsiemimu, jau nekalbant apie darbelius, konkursus, varzybas... papildomai yre nemazai bureliu- taigi vaiaks tikrai gales visapusiskai tobuleti. Ir dar- -labai sauni logopede, kiek zinau kituose darzeliuose tevai eidavo prasyt kad su ju vaikais dirbtu, o siame logopede pati ateina, atsirenka vaikiukus ir dirba su jais. tikrai veskite i si darzeli. Labaoi noreciau jei turesim kita vaikiuka kad jis eitu i ta pati darzeli.
Labukas, teko girdeti, kad siame darzelyje vaiku grupes yra pagal ju amziu, bet kai nuejau pas pacia direktore ir tarp kitko pakalusiau sako ne.. pas mus misrios grupes Tai turbut tik lopselio grupes atskirtos, o visos kitos misrios. Kas lankot si darzeli gal galit pasakyt kiek grupese vaiku, kurios aukletojos geresnes, grupes geresnes??? butiu dekinga uz atsakymus Ar siame darzelyje plastikiniai langai, ne salta grupese? Ar tvarkingos grupes, loveles?
QUOTE(keite @ 2009 02 02, 13:12)
Labukas, teko girdeti, kad siame darzelyje vaiku grupes yra pagal ju amziu, bet kai nuejau pas pacia direktore ir tarp kitko pakalusiau sako ne.. pas mus misrios grupes Tai turbut tik lopselio grupes atskirtos, o visos kitos misrios. Kas lankot si darzeli gal galit pasakyt kiek grupese vaiku, kurios aukletojos geresnes, grupes geresnes??? butiu dekinga uz atsakymus Ar siame darzelyje plastikiniai langai, ne salta grupese? Ar tvarkingos grupes, loveles?
na ka galiu pasakyti is savo patirties... vyresnioji ejo i lopseli, i anciuku grupe aukletojos buvo labai geros . noreciau kad mazoji papultu i ta pacia grupe, tai yra i anciuku. dabar vyresnioji eina i vezliuku grupe jie ten visi panazaus amziaus visi 2003 metu gimimo tik vieni pavasario, kiti vasaros o treti rudens...
kaip manoji sako penktadieniais mama labai laukiu pirmadienio... manau tai viska pasako