Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(Fortūna777 @ 2008 09 19, 09:01)
Labukas, sakykit mamytes jei mums 2 metai ir 2 men i kuria grupe turetume pakliuti??? Kurios ten grupes geresnes ,i kuria grupe prasyti, kad paskirtu??? Mes prazioplinom nuo rugsejo eile ir neatvykom, bet kadangi turim  pirmuma sako gal pavyks nuo metu vidurio pradeti lankyti . Tik dabar nezinau kurios tos grupes geresnes, ar ten pagal amziu suskirstyta ar ne, apsvieskit jei galit?  ax.gif

Na, aš manau, jog ne tėveliai renkasi grupę, o vedėja paskiria, kur yra mažiau vaikų. Juolabiau, kad jums reikės įsilieti į jau suformuotas grupes. Ir apskritai manau, jog nelabai yra ko rinktis. Visų grupių auklėtojos yra tikrai neblogos. O pagal jūsų vaiko amžių, manau priklausytų 2 (ančiukų) arba 5 (pingvinukų) grupė.
Ir bandykit, lopšelinukų grupėje, sarašinių vaikų yra 15, šiuo metu kai kuriuose grupėse tiek nėra. Todėl jei norite nesnauskite ir bandykite. Jei neklystu 2 gr yra 13 sarašinių ir toje grupėje vaikučiai jūsų vaiko amžiaus.
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Mano sūnus nuo antradienio irgi Pingviniukas thumbup.gif
Labai patiko auklėtoja, ir auklytė, tikrai labai malonios thumbup.gif eina maniškis be jokių problemų, jis lopšelį jau lankęs, ir šiaip labai komunikabilus, tik duok pašnekėt jam tongue.gif
Aš taip pat buvau susirūpinusi, kad pateko į lopšelį, ne į darželį, jam gruodį sueis treji, bet jis jau beveik metus lopšelį lankęs, ir mūsų senąjame darželyje buvo perkeltas į darželį jau. Dabar toks tarytum žingsnis atgal unsure.gif

QUOTE(Rylinga @ 2008 08 28, 17:40)
Maniškiui rugsėjo 4 sueis treji metukai, bet kažkodėl jį įrašė į lopšelio grupę, su dvimečiais. Nesmagu kažkaip tai...Jei jis ten ir liks tik vienas trimetis, tai vystytis tai jau tikrai atgal pradės, o ne į priekį.

Kiek suprantu mūsiškaii grupiokai? g.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 08 29, 13:56)
Sveiki pingviniukai. Štai ir mes su dukriuku pradėjom eiti į darželį. Jau ketvirta dienukė kaip keliaujam ir esam labai patenkinti. Tik įdomu ar taip smagu bus ilgai.

Va jūsų mergytę vakar berods mačiau thumbup.gif

QUOTE(empura @ 2008 09 01, 08:30)
Tai maniske 5 gupeje skaitosi, o auklyte tai juodais plaukuciais ir jaunute, vardo dar nezinau, bet auklytes padejeja- Snieguoles vardu

Na va dar viena grupiokė thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit ar vaikučiai yra mokomi kokių eilėraštukų, dainelių, ar organizuojami kokie spektakliukai ar pan.? Kaip yra su užklasine veikla? Pagal kokią metodiką dirba šis darželis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 09 19, 16:25)
Sveikos gyvos  4u.gif

Mano sūnus nuo antradienio irgi Pingviniukas  thumbup.gif
Labai patiko auklėtoja, ir auklytė, tikrai labai malonios  thumbup.gif  eina maniškis be jokių problemų, jis lopšelį jau lankęs, ir šiaip labai komunikabilus, tik duok pašnekėt jam  tongue.gif
Aš taip pat buvau susirūpinusi, kad pateko į lopšelį, ne į darželį, jam gruodį sueis treji, bet jis jau beveik metus lopšelį lankęs, ir mūsų senąjame darželyje buvo perkeltas į darželį jau. Dabar toks tarytum žingsnis atgal  unsure.gif 
Kiek suprantu mūsiškaii grupiokai?  g.gif
Va jūsų mergytę vakar berods mačiau  thumbup.gif
Na va dar viena grupiokė  thumbup.gif

Sveikos, is pingviniuku grupes.
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2008 10 24, 13:58)
Sakykit ar vaikučiai yra mokomi kokių eilėraštukų, dainelių, ar organizuojami kokie spektakliukai ar pan.? Kaip yra su užklasine veikla? Pagal kokią metodiką dirba šis darželis? g.gif

Vaikams veiklos yra tikrai daug - turbūt visuose darželiuose tas pats biggrin.gif Grupėse jie kiekvieną dieną daro kokius nors darbelius, žinoma, kad mokosi ir eilėraštukųir dainelių. Prieš šventes paruošia kokią nors programą. Nuo 3 metų vaikučiai gali rinktis papildomą mokamą veiklą - dainavimas, šokiai, keramikos arba piešimo būreliai. Maniškiui viskas labai patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2008 10 27, 10:33)
Vaikams veiklos yra tikrai daug - turbūt visuose darželiuose tas pats  biggrin.gif  Grupėse jie kiekvieną dieną daro kokius nors darbelius, žinoma, kad mokosi ir eilėraštukųir dainelių. Prieš šventes paruošia kokią nors programą. Nuo 3 metų vaikučiai gali rinktis papildomą mokamą veiklą - dainavimas, šokiai, keramikos arba piešimo būreliai. Maniškiui viskas labai patinka  tongue.gif

Dėkui, labai už išaiškinimą 4u.gif O kada reikia būti darželyje lopšelinukams? Kada jiems prasideda užsiėmimai ryte? blush2.gif Kada jie miega miegelio? blush2.gif Turbūt teks vesti į šitą daželį, tai po truputį domiuosi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kambliukas: 27 spalio 2008 - 15:05
QUOTE(kambliukas @ 2008 10 27, 15:04)
Dėkui, labai už išaiškinimą 4u.gif  O kada reikia būti darželyje lopšelinukams? Kada jiems prasideda užsiėmimai ryte? blush2.gif Kada jie miega miegelio? blush2.gif Turbūt teks vesti į šitą daželį, tai po truputį domiuosi... ax.gif

labukas
na mes tai ateidavau apie 8.30 kad spetu pusrycius gauti
o veikla visa pagrinde po pietu miegelio, tik man rodosi keramika apie 11 ryte buna... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2008 10 27, 16:04)
Dėkui, labai už išaiškinimą 4u.gif  O kada reikia būti darželyje lopšelinukams? Kada jiems prasideda užsiėmimai ryte? blush2.gif Kada jie miega miegelio? blush2.gif Turbūt teks vesti į šitą daželį, tai po truputį domiuosi... ax.gif

Bet kurio amžiaus vaiką į darželį reikia atvest tarp 7 ir 9:30, jūsų pasirinkimas kelintą tame tarpe. Jei neatvedade iki 9:30 reikia pranešti, jog vėluosite. Lopšelinukai pusryčius valgo 8:45. Veiklos turi visą dieną ir ryte ir po pietų kažką daro.
Atsakyti
Ot, ačiū mergaitės - nuraminot 4u.gif 4u.gif , nes aš jau įsivaizdavau, kad reiks šutint nuo 7 ryto doh.gif Nors jei pradėsiu eiti į darbą, tai gali tekti jau 8.30 judintis iš namų g.gif O kaip su pietų miegeliu? Kada jie miega?
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2008 10 27, 20:24)
Ot, ačiū mergaitės - nuraminot 4u.gif  4u.gif , nes aš jau įsivaizdavau, kad reiks šutint nuo 7 ryto doh.gif Nors jei pradėsiu eiti į darbą, tai gali tekti jau 8.30 judintis iš namų g.gif O kaip su pietų miegeliu? Kada jie miega?

po 12 pavalgo ir ruoiasi miegot, kol susiruošia, tai išeina maždaug apie pirma, na plius, minus 13 val, šiek tiek anksčiau. Vakarienę valgo, va ir susipainiojau doh.gif ar po trijų, ar po keturių g.gif
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 10 27, 23:29)
po 12 pavalgo ir ruoiasi miegot, kol susiruošia, tai išeina maždaug apie pirma, na plius, minus 13 val, šiek tiek anksčiau. Vakarienę valgo, va ir susipainiojau doh.gif  ar po trijų, ar po keturių g.gif

jei aukletojos gerutes tai kaip kuriose grupese leidzia jiem pamiegoti iki puse 4. Vyresni jau keliasi 3 val. kol apsirengia susukuoja aukletojos dar mergaites tai sedasi prie stalo be 15 keturios ir po 4 jau buna pavalge. Paskui jei kas lanko burelius (tautiniu sokiu, muzika) tai eina i uzsiemimus. O kiti gali jau eiti namo mirksiukas.gif nes paprastai jokia veikla nedaroma nebet jei laukia teveliu vaikuciai ir nedaug ju liek atai dauoda paspalvinti ar seip gali pazaisti vaikai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2008 10 27, 23:58)
jei aukletojos gerutes tai kaip kuriose grupese leidzia jiem pamiegoti iki puse 4. Vyresni jau keliasi 3 val. kol apsirengia susukuoja aukletojos dar mergaites tai sedasi prie stalo be 15 keturios ir po 4 jau buna pavalge. Paskui jei kas lanko burelius (tautiniu sokiu, muzika) tai eina i uzsiemimus. O kiti gali jau eiti namo  mirksiukas.gif  nes paprastai jokia veikla nedaroma nebet jei  laukia teveliu vaikuciai ir nedaug ju liek atai dauoda paspalvinti ar seip gali pazaisti vaikai.  smile.gif

drinks_cheers.gif , tik man atrodo, jog ryte nevisada užsiima veikla, nes jei oras geras, tai ryte eina į lauką todėl prieš pietus nevisada veikla užsiimti spėja, tai tam yra laiko po pietų, nors lopšelinukų grupėje dažniausiai tėveliai vaikučius pasiima anksti todėl 5 val vaikų jau nebūna. Aš saviškį dažniausiai pasiimu apie 5, tai dažnai matau, jog jis būna jau vienas ar pora vaikų grupėje.
Atsakyti