QUOTE(vatan @ 2008 06 12, 21:20)
Laukia vokelio bet esu labai užsispyrusi ir nepakenčiu kyšių todėl ir toliau lauksiu bet nesuteikisiu malonumo vedėjai
.
šaunuolė, jei jau suskubot užsirašyti anksti, tai, manau, tikrai jau vien iš principo taip reikia
Niekaip nesuprantu, ko taip dažnai ten vaikšto mamytės...
Aš užrašiau ir man atsakė, kad priima tik vasros metu, kad reikalai daugiausia sprendžiami gegužės gale. Be to, dar pasakė, kad be 2010 m. nesitikėti pakliūti. Tai ir lauksim. O ko ten trintis?
Be to, ji minėjo apie tai, kad greitai Savivaldybės priiminės vaikus pagal gyvenamąją vietą, tai tuo geriau, nes paskui prirašo iš kur nori tuos vaikus, o jei pagal gyvenamąją vietą priklauso, tai jau nebelieka vietų...
QUOTE(Tairute7 @ 2008 08 29, 13:17)
Na va šiandien trečia diena kaip į darželį keliavom ir po 1,5 valandos skambina auklėtoja kad mano mergytė labai verkia ateikite pasiimti. Nežinau kaip čia bus tikiuosi priprasim. Mes su vyru tai kažkaip galvojom kad nebus su ja jokių problemų, jokių verkimų...
Tai, kad dar labai mažytė ji pas jus
QUOTE(vatan @ 2008 09 01, 17:45)
Keista, kad pvz 2007 gimimo jau atveda.
Tikrai labai keista, visiški juk dar pypliukai...
O dėl vedėjos, tai manau, kad dauguma tiesiog nenori problemų, tuo labiau, kad bendrauti reikia tik iki pakliūnant į darželį, o vėliau, galima sakyti, jau jos ir nebemato, tai niekas vėjo ir nekelia...