Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(Asta @ 2008 09 03, 11:04)
Mano vaikinukas nuo šiandien eina į 2-ą grupę  ax.gif

Na ir kaip jums sekėsi šiandien?Mano mažoji tai šiandien pirma diena kai sakė beveik neverkė...
Atsakyti
QUOTE(Tairute7 @ 2008 09 03, 21:42)
Na ir kaip jums sekėsi šiandien?Mano mažoji tai šiandien pirma diena kai sakė beveik neverkė...

Maniškis visai neverkė. Nors neilgam ir palikau, ~ 1,5 val. Tai tik atėjom ir iškart prie žaislu nuėjo. Atėjau pasiimti, namo nesiruošė, man pradėjo rodyt kokie žaislai yra. Auklėtoja leido mašiną, kurią iš rankų nepaleido, namo parsinešti pažaisti tai visą dieną ją ir tampėsi. Užmigo net apsikabines tą mašinėlę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta: 03 rugsėjo 2008 - 23:28
QUOTE(vatan @ 2008 06 12, 21:20)
Laukia vokelio bet esu labai užsispyrusi ir nepakenčiu kyšių  todėl ir toliau lauksiu bet nesuteikisiu malonumo vedėjai schmoll.gif .

thumbup.gif šaunuolė, jei jau suskubot užsirašyti anksti, tai, manau, tikrai jau vien iš principo taip reikia smile.gif

Niekaip nesuprantu, ko taip dažnai ten vaikšto mamytės... g.gif Aš užrašiau ir man atsakė, kad priima tik vasros metu, kad reikalai daugiausia sprendžiami gegužės gale. Be to, dar pasakė, kad be 2010 m. nesitikėti pakliūti. Tai ir lauksim. O ko ten trintis?
Be to, ji minėjo apie tai, kad greitai Savivaldybės priiminės vaikus pagal gyvenamąją vietą, tai tuo geriau, nes paskui prirašo iš kur nori tuos vaikus, o jei pagal gyvenamąją vietą priklauso, tai jau nebelieka vietų...

QUOTE(Tairute7 @ 2008 08 29, 13:17)
Na va šiandien trečia diena kaip į darželį keliavom ir po 1,5 valandos skambina auklėtoja kad mano mergytė labai verkia ateikite pasiimti. Nežinau kaip čia bus tikiuosi priprasim. Mes su vyru tai kažkaip galvojom kad nebus su ja jokių problemų, jokių verkimų...

Tai, kad dar labai mažytė ji pas jus 4u.gif

QUOTE(vatan @ 2008 09 01, 17:45)
Keista, kad pvz 2007 gimimo jau atveda.

Tikrai labai keista, visiški juk dar pypliukai...

O dėl vedėjos, tai manau, kad dauguma tiesiog nenori problemų, tuo labiau, kad bendrauti reikia tik iki pakliūnant į darželį, o vėliau, galima sakyti, jau jos ir nebemato, tai niekas vėjo ir nekelia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 09 08, 16:20)

Niekaip nesuprantu, ko taip dažnai ten vaikšto mamytės...  g.gif Aš užrašiau ir man atsakė, kad priima tik vasros metu, kad reikalai daugiausia sprendžiami gegužės gale. Be to, dar pasakė, kad be 2010 m. nesitikėti pakliūti. Tai ir lauksim. O ko ten trintis?

Tai kad nori nenori taip gaunas. Mano leliukas gimė 2006-09-25. Kai jam buvo savaitė, parašiau prašymą, kad priimtų į darželį kai bus 2 metukai beveik, t.y. nuo 2008-09-21. Vedėja liepė ateiti 2008 m. gegužės mėnesį. Tai va nuo gegužės ir prasidėjo vaikščiojimai "ateikit po dvieju savaičiu", "ateikit liepos pradžioje", "užeikit rugpjūčio antroje pusėje" ir panašiai....
Šiaip tai "užmušė" kai siuntinėjo siuntinėjo, o paskui kai jau atėjau rugpjūčio "antroje pusėje" tai žiūri lyg pirmą kart matydama ir klausia "o jūs prašymą rašėt? o gegužės mėnesį buvot užėję?" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2008 09 09, 16:02)
Tai kad nori nenori taip gaunas. Mano leliukas gimė 2006-09-25. Kai jam buvo savaitė, parašiau prašymą, kad priimtų į darželį kai bus 2 metukai beveik, t.y. nuo 2008-09-21. Vedėja liepė ateiti 2008 m. gegužės mėnesį. Tai va nuo gegužės ir prasidėjo vaikščiojimai "ateikit po dvieju savaičiu", "ateikit liepos pradžioje", "užeikit rugpjūčio antroje pusėje" ir panašiai....
Šiaip tai "užmušė" kai siuntinėjo siuntinėjo, o paskui kai jau atėjau rugpjūčio "antroje pusėje" tai žiūri lyg pirmą kart matydama ir klausia "o jūs prašymą rašėt? o gegužės mėnesį buvot užėję?"  doh.gif

Va va labai pažįstamas jausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2008 09 09, 17:02)
Šiaip tai "užmušė" kai siuntinėjo siuntinėjo, o paskui kai jau atėjau rugpjūčio "antroje pusėje" tai žiūri lyg pirmą kart matydama ir klausia "o jūs prašymą rašėt? o gegužės mėnesį buvot užėję?"  doh.gif

mirksiukas.gif Jinai taip su visais elgiasi, manu ir jus buvot neisimtis lotuliukas.gif Beja kazkas minejo kad ji paskitineja ir cia kas rasoma... doh.gif Kad paskui zinotu kokie atsiliepimai, ir su aukletojom "i pokalbi eitu".. verysad.gif
Atsakyti

Mum irgi taip pat buvo... doh.gif nusibodo, kiek ateidavau, tiek konkretumo nera...atrodo tyciojasi ar veikti neturi ko be siuntynejimo...bet kaip pasake ateiti rugpjucio 27 diena, net akyse prasvito... Bet dabar problema iskilo, kad maniske miegoti nenori...darzelyje pas "lelius" eina mielai, o nemiega. Nezinau nei ka daryti.... schmoll.gif nunesiau buteliuka- tas prapuole, o vakar atejusi pasiimti pamaciau kaip ji reke ir miegot nenorejo, o auklyte irgi ne pati is svelniausiu pasirode schmoll.gif .Kaip jus manote, mamytes, ka mum daryti?
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2008 09 10, 07:25)
Beja kazkas minejo kad ji paskitineja ir cia kas rasoma... doh.gif Kad paskui zinotu kokie atsiliepimai, ir su aukletojom "i pokalbi eitu".. verysad.gif

Ot jei paskaitinėja tai ir gerai..tik būtų dar geriau, kad ir išvadas iš to padarytų.
Aš pati esu dirbus viename darželyje, tai pati jo vedėjai ir pasakiau, kad čia gali pasiskaityti ką apie jos vadovavima mamytės mano. Tik tiek, kad ten buvo beveik vien teigiami atsiliepimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 09 02, 21:53)
Sakykit tiesa kad į šį darželį vaikutis turi eiti jau mokėdamas daryti į puoduką ir savarankiškai valgyti? Esame užsirašę į jį ir norim eiti nuo kovo mėn (balandį sueis 2 metukai), bet bijau kad viso to mes galim nespėti išmokti  blush2.gif

Nemoka? Išmoks. Maniškė vis dar naudojosi pampersais(dabar pampersas liko tik nakčiai) ir visada turėdavau maitinti pati. Kai išėjo į darželį pamatė kaip kiti vaikučiai elgiasi ir ji tą patį pradėjo daryti. Pasidarė labai savarankiška. Mes lopšiukyje jau nuo rugsėjo 1 dienos ir mums sekasi puikiai. Kai išvedu mažę tai pasiimu tik po 16 val. Mat nenori visai eiti namo. Myli auklėtojas ir vaikus. Kas bus toliau pažiūrėsim.

O dėl direktorės net nežinau ką ir pasakyti. Matyt man pasisekė. Kyšių nenešiau ir nesiruošiau nešti. Jeigu būtų ką nors man sakiusi, būčiau vedusi į Giliuką. Mano mergaitę priėmė be jokių kaprizų. Pirmą kartą prašymą rašiau, kai jai buvo tik 2 mėn. Po to nuėjau gegužės pabaigoje ir rugpjūtį. Ir nė karto man nepasakė blogo žodžio. Gal todėl, kad šale darželio gyvenu ir labai dažnai matydavo smėlio dėžėse su vaikučiais kuičentis. Tiesiog man pasisekė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 11 rugsėjo 2008 - 13:24
Tai kad nori nenori taip gaunas. <..>

Reikia tikėtis, kad ne iš blogos valios siuntinėja, nes kitaip tai tikrai nesąmonė doh.gif ... Kol nesuformuotos grupės, atsiranda vieta-kita, matomai g.gif . Aš įsivaizduoju, juk visko būna, gal koks vaikas nepritampa darželyje ir mama nusisamdo auklę dar metams... Po truputi persiformuoja grupės...

O šiaip šiame darželyje yra 170 vietų, bet 2007 m. priimta 206 vaikų, nepateko 10. Bet lankančių tik 143.

http://www.kaunas.lt/685
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 11 rugsėjo 2008 - 13:36
QUOTE(Asta @ 2008 09 10, 10:56)
Ot jei paskaitinėja tai ir gerai..tik būtų dar geriau, kad ir išvadas iš to padarytų.
Aš pati esu dirbus viename darželyje, tai pati jo vedėjai ir pasakiau, kad čia gali pasiskaityti ką apie jos vadovavima mamytės mano. Tik tiek, kad ten buvo beveik vien teigiami atsiliepimai  biggrin.gif

g.gif jei vienodai tik pasiskaityneja ir viskas, vina auksetoja minejo kad ir jos sakito kiek zinau net yra paciu auksetoju kurios pacios cia net raso, tik neprisistato kaip darbuotojos. Man tai atsvirai tikrai toks jos elgesys nesuprantamas kaip sitaip gali varineti tuos tevus, bet jau cia jos turbut tokia taktika, o gal jei reikia demesio kad taip daznai nori bendrauti su tevais biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif Nezinau net ir ka galvoti.... blink.gif
Atsakyti
Labukas, sakykit mamytes jei mums 2 metai ir 2 men i kuria grupe turetume pakliuti??? Kurios ten grupes geresnes ,i kuria grupe prasyti, kad paskirtu??? Mes prazioplinom nuo rugsejo eile ir neatvykom, bet kadangi turim pirmuma sako gal pavyks nuo metu vidurio pradeti lankyti . Tik dabar nezinau kurios tos grupes geresnes, ar ten pagal amziu suskirstyta ar ne, apsvieskit jei galit? ax.gif
Atsakyti