Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(empura @ 2008 09 01, 09:30)
Sveikutė. Aš irgi savo mergytę antra diena kaip vedžiau į darželį. Vakar buvau palikusi tik valandai,o šiandien iki pietų miegelio. Sakė auklėtojos kad šiandien jau buvo pradėjusi verkti. Na bet mes su vyru tikimės kad greitai pripras ir nenorės eiti namo kai ateisim pasiimti.Gal mes buvom susitikusios šiandien?

Tai maniske 5 gupeje skaitosi, o auklyte tai juodais plaukuciais ir jaunute, vardo dar nezinau, bet auklytes padejeja- Snieguoles vardu
Papildyta:

maniske eina i 5 grupe

Tai ne tada nes mano mergytė eina į 2 grupę. Gal dar yra mamyčių kurių vaikučiai eina į šią grupę?
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 09 01, 10:14)
Šiandien auklėtoja sakė, kad Ugnius tikrai nelabai tinkamas tarp mažiukų, nes yra protingas ir veiklos jam reikėtų truputį kitokios. Tai sakė vis kas kokį mėnesį eiti ir prašyti, kad perkeltų į kitą grupę. Bet kai vedėja taip išsidirbinėja, tai kažin ar kada perkels.

Mano grupėje yra mergaitė 3 m, tai auklėtoja sakė eis prašyti, jog ją perkeltų kur kitur, nes ji didelė be to prieš tai lankė kažkokią meno mokyklėlę. Na, o kad maniškis didokas tarp visų esančių irgi patvirtino ir sakė, jog galėtų būti prie didesnių.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 09 01, 16:39)
Mano grupėje yra mergaitė 3 m, tai auklėtoja sakė eis prašyti, jog ją perkeltų kur kitur, nes ji didelė be to prieš tai lankė kažkokią meno mokyklėlę. Na, o kad maniškis didokas tarp visų esančių irgi patvirtino ir sakė, jog galėtų būti prie didesnių.

Oho, tai čia man pasirodo, kad man reikėtų dar ir džiaugtis, kad Ugniaus pas "kūdikėlius" neįrašė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 09 01, 17:15)
Oho, tai čia man pasirodo, kad man reikėtų dar ir džiaugtis, kad Ugniaus pas "kūdikėlius" neįrašė    blink.gif

Auklėtoja sakė, jog apsurdiška situacija. Labai daug "kūdikėlių". Atėjo jau nuo šiandienos smulkučiai, mažučiai 2007 m gimimo doh.gif . Vadinasi net pagerintas įstatymas nieko nepakeitė. Aš į tą įstatymą nepapuoliau bet vistiek neskubėjau savo kūdikio grūsti į lopšelį. Keista, kad pvz 2007 gimimo jau atveda.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 09 01, 18:45)
Auklėtoja sakė, jog apsurdiška situacija. Labai daug "kūdikėlių". Atėjo jau nuo šiandienos smulkučiai, mažučiai 2007 m gimimo doh.gif . Vadinasi net pagerintas įstatymas nieko nepakeitė. Aš į tą įstatymą nepapuoliau bet vistiek neskubėjau savo kūdikio grūsti į lopšelį. Keista, kad pvz 2007 gimimo jau atveda.

Ai, mes su vyru tvirtai buvome apsisprendę gyventi kukliau, bet patys vaiką auginti iki trejų metukų. Bet tikrai nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 09 01, 16:39)

Matau,kad apie mano dukra cia kalbate biggrin.gif .Nebeeis jau manoji i sia mazuteliu grupe.
Visa vasara myniau sio darzelio sleksti su nerimu,kaip ir dauguma Jusu. Dekinga esu aukletojai,nes vedeja tai vedeja...Nieko naujo nepasakyciau biggrin.gif
O manajai tarp maziuku is tiesu butu buve l.sunku,nes ji juk jau 3m.2men.mergaite,o ir mokykloj bendravo tik su savo amziaus ir vyresniais.
Dziaugiuos,kad aukletojos superines ir randa musu vaikuciam tinkama sprendima wub.gif .
Linkiu visom mamytem ir maziesiems zvirbiukams surasti jiems tinkancia grupe kuo greiciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 01 rugsėjo 2008 - 20:08
Sakykit tiesa kad į šį darželį vaikutis turi eiti jau mokėdamas daryti į puoduką ir savarankiškai valgyti? Esame užsirašę į jį ir norim eiti nuo kovo mėn (balandį sueis 2 metukai), bet bijau kad viso to mes galim nespėti išmokti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 09 02, 21:53)
Sakykit tiesa kad į šį darželį vaikutis turi eiti jau mokėdamas daryti į puoduką ir savarankiškai valgyti? Esame užsirašę į jį ir norim eiti nuo kovo mėn (balandį sueis 2 metukai), bet bijau kad viso to mes galim nespėti išmokti  blush2.gif

Aš manau, jog turite mokyti, pratinti, tačiau nepersistenkite, neprievartaukite jo jėga, nes tikrai nieko gero tada neišeis. Ateina laikas ir vaikučiai tiesiog patys, tai daro, tačiau žinoma jie turi žinoti, jog taip reikia, jei ištisai su pampersu ir niekas neaiškins, nes tai patogu tėvams (netaikau to jums, tiesiog žinau, jog taip būna), tai ir nežinos, jog kitaip galima.
Na o į lopšelį ateina daug su pampersiukais, atneša atsarginių, kad būtų ką pakeisti. O darželio darbuotojai gali norėti beleko yra kaip yra ir jei vaikas dar mažas, tai ir neprivalo mokėti visko. Jei moka ok, patogu visiems bet jei ne, tai ne. Viskam savas laikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vatan: 02 rugsėjo 2008 - 21:29
QUOTE(vatan @ 2008 09 02, 21:28)
Aš manau, jog turite mokyti, pratinti, tačiau nepersistenkite, neprievartaukite jo jėga, nes tikrai nieko gero tada neišeis. Ateina laikas ir vaikučiai tiesiog patys, tai daro, tačiau žinoma jie turi žinoti, jog taip reikia, jei ištisai su pampersu ir niekas neaiškins, nes tai patogu tėvams (netaikau to jums, tiesiog  žinau, jog taip būna), tai ir nežinos, jog kitaip galima.
Na o į lopšelį ateina daug su pampersiukais, atneša atsarginių, kad būtų ką pakeisti. O darželio darbuotojai gali norėti beleko yra kaip yra ir jei vaikas dar mažas, tai ir neprivalo mokėti visko. Jei moka ok, patogu visiems bet jei ne, tai ne. Viskam savas laikas.

Bandau mokinti ant puoduko, bet tik atsisėda ant jo iškart į ašaras, nenori draugauti dar su juo schmoll.gif ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Nepykit, kad pasisakysiu. Paskaitineju sita foruma, nes reikes ir man dukryte kazkada i darzeli vesti. Bet vedejos elgesys truputi sokiruoja. Bet kodel jus tai kenciate? Ypac jei jusu vaikutis jau priimtas i darzeli? Dirbu mokykloje ir ten susidure su tokiu elgesiu tevai is karto kreipiasi i svietimo skyriaus darbuotojus, kartais net del juokingu dalyku. O jus nuleidziat rankas ir susitaikot, kaip kartais atrodo, su tyciniu vedejos elgesiu. Tik nesuvalgykit dabar manes
Atsakyti
QUOTE(Tairute7 @ 2008 09 01, 12:24)
Tai ne tada nes mano mergytė eina į 2 grupę. Gal dar yra mamyčių kurių vaikučiai eina į šią grupę?

Mano vaikinukas nuo šiandien eina į 2-ą grupę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrutis @ 2008 09 03, 10:25)
Nepykit, kad pasisakysiu. Paskaitineju sita foruma, nes reikes ir man dukryte kazkada i darzeli vesti. Bet vedejos elgesys truputi sokiruoja. Bet kodel jus tai kenciate? Ypac jei jusu vaikutis jau priimtas i darzeli? Dirbu mokykloje ir ten susidure su tokiu elgesiu tevai is karto kreipiasi i svietimo skyriaus darbuotojus, kartais net del juokingu dalyku. O jus nuleidziat rankas ir susitaikot, kaip kartais atrodo, su tyciniu vedejos elgesiu. Tik nesuvalgykit dabar manes

Nevalgysim, nevalgysim lotuliukas.gif , O vedėja, tai kaip Leninas, atėjo visiems laikams. Yra buve bandyta ją nuversti bet nepavyksta, greičiausiai ji turi užnugarį. Pažinčių taip pat. Dukra Irma žinoma dainininkė, tai gal ir per ją pažintys platėja. Na faktų neturiu, tiesiog svarstau. Pas mus LT taip juk yra esi žinomas, turi pažinčių, tai ir visur durys atviros.
Atsakyti