Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(Rylinga @ 2008 08 29, 09:25)
Prašėme, kad perkeltų į kitą grupę, bet neperkėlė. Na, aš bent jau norėčiau, kad nors vienas vaikas toje grupėje būtų jo amžiaus.

O kokią grupę lankys jūsiškis? Parašykite pavadinimu, o ne skaičiumi, nes nežinau visų tų skaičių. Ištikrųjų, kai komentavau jūsų postą gal šiek tiek per siaurai pažiūrėjau į situaciją, gal būt vis tik yra ko nerimauti, nes tik dabar pagalvojau, jog į " kūdikių" grupę eina net vos 1,5 sulaukę vaikučiai. Tiesiog apie tai nepagalvojau anksčiau, nes dabar laisvai vaikučius galima auginti iki 2m., tai ir atrodė ko tą vaikelį grūsti į darželį tokį mažą. Tačiau žinau, jog veda doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 08 30, 08:42)
O kokią grupę lankys jūsiškis?  Parašykite pavadinimu, o ne skaičiumi, nes nežinau visų tų skaičių. Ištikrųjų, kai komentavau jūsų postą gal šiek tiek per siaurai pažiūrėjau į situaciją, gal būt vis tik yra ko nerimauti, nes tik dabar pagalvojau, jog į " kūdikių" grupę eina net vos 1,5 sulaukę vaikučiai. Tiesiog apie tai nepagalvojau anksčiau, nes dabar laisvai vaikučius galima auginti iki 2m., tai ir atrodė ko tą vaikelį grūsti į darželį tokį mažą. Tačiau žinau, jog veda doh.gif .

Aš kolkas tik skaičių žinau. Ant durų po remonto dar jokie paveiksiukai nekaba, o pačiai išėjo iš galvos pasiklausti. Vedėja tiek ir tepasakė, kad penkta grupė. O šiaip tai man sukasi galvoje mintys, kad lopšelinukų grupėj dar nemoko nei raidelių, nei skaičiukų, o darželyje jau turbūt moko. Nežinau, kaip yra iš tiesų. Bet turbūt veikla darželyje ir lopšelyje kažkiek skiriasi g.gif Pereitume į Giliuko darželį, bet mums reikia kojyčių mankštelių, tai tenka pasilikti čia. Bet auklėtoja sakė, kad grupėje dar tik pusė vaikų, prenkiolikos dar nėra, tai dar tikiuosi, kad nors vienas trimetukas ateis. Vedėja sako, kad jau grupė suformuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 08 30, 15:18)
Aš kolkas tik skaičių žinau. Ant durų po remonto dar jokie paveiksiukai nekaba, o pačiai išėjo iš galvos pasiklausti. Vedėja tiek ir tepasakė, kad penkta grupė. O šiaip tai man sukasi galvoje mintys, kad lopšelinukų grupėj dar nemoko nei raidelių, nei skaičiukų, o darželyje jau turbūt moko. Nežinau, kaip yra iš tiesų. Bet turbūt veikla darželyje ir lopšelyje kažkiek skiriasi  g.gif Pereitume į Giliuko darželį, bet mums reikia kojyčių mankštelių, tai tenka pasilikti čia. Bet auklėtoja sakė, kad grupėje dar tik pusė vaikų, prenkiolikos dar nėra, tai dar tikiuosi, kad nors vienas trimetukas ateis. Vedėja sako, kad jau grupė suformuota  g.gif

Greičiausiai, kad likusias vietas paliks ekstremaliems atvejams, kai ateina ne nuo rugsėjo, o jau atstovėję eilę. Pagal skaičių manau, jog tavo grupė bus varliukų, nes priešais yra 4 grupė "meškučių" ir žinau, jog toje priešais meškučių yra lopšelio grupė. Mums 2,7 ir mes papuolėm pas visiškus "kūdikius", šioje grupėje net lovytės kūdikiškos, ten visiškai mažyliai.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 08 30, 20:07)
Greičiausiai, kad likusias vietas paliks ekstremaliems atvejams, kai ateina ne nuo rugsėjo, o jau atstovėję eilę. Pagal skaičių manau, jog tavo grupė bus varliukų, nes priešais yra 4 grupė "meškučių" ir žinau, jog toje priešais meškučių yra lopšelio grupė. Mums 2,7 ir mes papuolėm pas visiškus "kūdikius", šioje grupėje net lovytės kūdikiškos, ten visiškai mažyliai.

Tai, kad ne varliukų. O, kiek suprantu, tai varliukai dabar jau darželinukai, nes mes būtent ten ir norėjom, keturi Ugniaus "draugai" eina į tą grupę. Dabar varliukai tai buvę ančiukai. Viena mama sakė, kad pas juos atkėlė pora tokių vaikučių, kurie dar lopšelio grupėje turėtų būti. Pagal ką kažin ta vedėja šitaip kilnoja tuos vaikus...
Aš tai Ugnių nuo metukų vedžiau į Yamahos mokyklėlę, o nuo dviejų į Smalsučių mokyklėlę, tai kaip tais jau tikrai tikėjaus darželio.
Bet, kai pagalvoju, kad mane 4,5 metukų į lopšelį mane mama vedė, nes daržely vietos nebuvo, o vis gi pradinėse klasėse pirmūnė buvau, tai ne taip ir baisu dėl vaiko atsilikimo...
Atsakyti
Rylinga 5 grupė pingviniukų. Mes jau buvom susitike. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 31, 08:36)
Rylinga 5 grupė pingviniukų. Mes jau buvom susitike. ax.gif

Na, pagalvojau, kad matyta mergaitė iš nuotraukos, bet bijojau apsirikti smile.gif

Ugnius tai pro langą mato darzelį ir klykauja visa gerkle, kad ten jo darzelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 08 30, 21:11)
Viena mama sakė, kad pas juos atkėlė pora tokių vaikučių, kurie dar lopšelio grupėje turėtų būti. Pagal ką kažin ta vedėja šitaip kilnoja tuos vaikus...

Jo vedėja keistai skirsto, kai mes ėjome kelias savaites į kitą grupę, tai auklėtoja sakė, jog pagal amžių mes turėtume eiti į varliukų ir jog greičiausiai ten ir būsime, o į meškučių (4 gr) mus atkėlė laikinai. O va ančiukų grupės šeimininkė sakė, jog pas juos visai mažyliai ir mano neturėtų čia papulti, nes mažylių labai daug, maniškis jau didelis skaitosi. O va, kaip vis tik vedėja suskirstė. Aš nelabai norėjau į ančiukų bet ką padarysi. O varliukai tada yra 3 grupė.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 08 31, 11:29)
Jo  vedėja keistai skirsto, kai mes ėjome kelias savaites į kitą grupę, tai auklėtoja sakė, jog pagal amžių mes turėtume eiti į varliukų ir jog greičiausiai ten ir būsime, o į meškučių (4 gr) mus atkėlė laikinai. O va ančiukų grupės šeimininkė sakė, jog pas juos visai mažyliai ir mano neturėtų čia papulti, nes mažylių labai daug, maniškis jau didelis skaitosi. O va, kaip vis tik vedėja suskirstė. Aš nelabai norėjau į ančiukų bet ką padarysi. O varliukai tada yra 3 grupė.

Kai aš ėjau patvirtinti, kad lankysime darželį, tai prašiau, kad mano Ugnių į varliukų grupę įrašytų. Sakė įrašys ir pasižymėjo kažką popieriuje. Tai ir nesijaudinau, kol neatnešiau sveikatos pažymos. O vat kaip ji padarė. Tai juk jus lengvai galėjo įrašyti į penktą (pingvinukų) grupę. Jum juk būtų geriau. Vietos tai juk yra, bet matai jos ekstra atvejams paliktos... O tai kodėl jūs meškiukų grupėje tik laikinai buvote? Ar ji perpildyta?
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 08 31, 16:23)
O tai kodėl jūs meškiukų grupėje tik laikinai buvote? Ar ji perpildyta?

Su vedėja stengiuosi kuo mažiau kalbėti. Priėmė ir gerai, nes jos tie pastovūs išsidirbinėjimai mane nervina. Pagal viską mano vaikas seniai turėjo lankyti darželį bet vedėja vis išsidirbinėjo. Vaiką užrašiau nuo gimimo po kelių savaičių, turiu pirmumo teisę pagal du punktus iš esamo sąrašo. Bet nei vieno iš jų man nepritaikė, kurį laiką stovėjau pirma, vis priimdavo kitus, o mane mulkindavo. Tai aš kuo mažiau noriu su ja bendrauti. O meškučių gr auklėtoja sakė, jog jos grupėje bus didesni, jai persunku maži ar kažkas panašaus ir, kad mes ten tik laikinai, kol performuos grupes. Bet, kad mus nusiūs į kūdikių grupę nepagalvojau.
Atsakyti
Sveikutė. Aš irgi savo mergytę antra diena kaip vedžiau į darželį. Vakar buvau palikusi tik valandai,o šiandien iki pietų miegelio. Sakė auklėtojos kad šiandien jau buvo pradėjusi verkti. Na bet mes su vyru tikimės kad greitai pripras ir nenorės eiti namo kai ateisim pasiimti.Gal mes buvom susitikusios šiandien?

Tai maniske 5 gupeje skaitosi, o auklyte tai juodais plaukuciais ir jaunute, vardo dar nezinau, bet auklytes padejeja- Snieguoles vardu
Papildyta:
QUOTE(Tairute7 @ 2008 08 28, 19:41)
Sveikutė. Aš irgi savo mergytę antra diena kaip vedžiau į darželį. Vakar buvau palikusi tik valandai,o šiandien iki pietų  miegelio. Sakė auklėtojos kad šiandien jau buvo pradėjusi verkti. Na bet mes su vyru tikimės kad greitai pripras ir  nenorės eiti namo kai ateisim pasiimti.Gal mes buvom susitikusios šiandien?

maniske eina i 5 grupe
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 08 29, 09:25)
Maniškis apskritai gintis nemoka ir niekada kitų nemuša. Sako, kad kitų vaikų mušti negalima, nes jie paskui verks. Tai jau dėl to tikrai nesijaudinu. O pats tai ir nuo mažesnių į kaulus gauti gali.
Prašėme, kad perkeltų į kitą grupę, bet neperkėlė. Na, aš bent jau norėčiau, kad nors vienas vaikas toje grupėje būtų jo amžiaus. O, jau vakar pabuvęs su mažiukais valandžiukę, pradėjo šnekėti kaip ir jie. Na, gal ir juokingas tas mano postas, bet kai man aplinkui visi galvą kvaršina, kad jo vystymasis atsiliks, tai ir nebežinau ką galvoti. O dar kai taip pasako man pedagogai  unsure.gif

netyčia perskaičiau jūsų žinutę.Ne manau,kad jūsų postas juokingas 4u.gif .Mums buvo panaši situacija,ir dėlto nebelankėme darželio ir nelankome igi šiol.Nors maniškei buvo tik du ir aštuoni mėn,bet buvo daug dvimetukų,kurie beveik nekalbėjo ir pusė su pampersais.Tai tikrai jai ten nebuvo ką veikti...taip pati auklėtoja sakė.Nes maniškė jau metukų sakinukais kalbėjo.Ir dabar mokyklėlėje einame į didesnių grupę ir ne aš taip nusprendžiau ,o mokytojos wub.gif .bet gal jums pasiseks ir grupėje bus didesni vaikai...
Atsakyti
Šiandien auklėtoja sakė, kad Ugnius tikrai nelabai tinkamas tarp mažiukų, nes yra protingas ir veiklos jam reikėtų truputį kitokios. Tai sakė vis kas kokį mėnesį eiti ir prašyti, kad perkeltų į kitą grupę. Bet kai vedėja taip išsidirbinėja, tai kažin ar kada perkels.
Atsakyti