Labukas mamytes
mano suneliui dar tik 1.5 metuku bet jau senai uzrasiau i si darzeli nuo kito rugsejo. Mano maziukui sueis 2 metukai vasario menesi, ar imanoma prasyti, kad priimtu nuo vasario ar reikes laukti rugsejo men ? Ar jusu mazyliai greitai priprato eiti i darzeli, nes mano labai mamyciukas yra, tai bijau kad galiu ilgai kovoti kol pripras eiti i darzeli .
Is anksto aciu uz patarimus
QUOTE(ruciuxe @ 2008 08 25, 13:05)
Labukas mamytes
mano suneliui dar tik 1.5 metuku bet jau senai uzrasiau i si darzeli nuo kito rugsejo. Mano maziukui sueis 2 metukai vasario menesi, ar imanoma prasyti, kad priimtu nuo vasario ar reikes laukti rugsejo men ? Ar jusu mazyliai greitai priprato eiti i darzeli, nes mano labai mamyciukas yra, tai bijau kad galiu ilgai kovoti kol pripras eiti i darzeli .
Savo dukrytę noriu leisti nuo kovo mėnesio (balandį sueis 2 metukai), pratinsiu nuo anksčiau, nes taip pat labai mamos vaikas, ir man pačiai reik priprast kad ją išleidžiu man ir įdomu kaip šiame darželį priima
QUOTE(Panele+ @ 2008 08 20, 23:48)
Na seip ne taip, papuolem ir mes..
Taciau pradesim eiti tik nuo rugsejo...
Papuolem i 7- ta grupe.
Kokie butu atsiliepimai?
Taciau pradesim eiti tik nuo rugsejo...
Papuolem i 7- ta grupe.
Kokie butu atsiliepimai?
Mūsų vaikučiai bus grupiokai
Sveikos, mano dukryte jau 2 diena ejo i si darzeli. Dar aukletoja siule tik iki pietu miegelio, nes maniskei 1.10 men. Labai patiko aplinka ir aukletoja. O dukryte siandien net nenorejo eiti namo, nes ten labai patiko . Kagi o patekome ir mes be kysiu, nes uzsiraseme kai dukrytei buvo 1 menesiukas.
Gal yra mamyciu leidzianciu savo vaikelius i mazyliu grupes?
QUOTE(empura @ 2008 08 28, 12:30)
Sveikos, mano dukryte jau 2 diena ejo i si darzeli. Dar aukletoja siule tik iki pietu miegelio, nes maniskei 1.10 men. Labai patiko aplinka ir aukletoja. O dukryte siandien net nenorejo eiti namo, nes ten labai patiko . Kagi o patekome ir mes be kysiu, nes uzsiraseme kai dukrytei buvo 1 menesiukas.
Mano berniukui 1 metai ir 11 mėnesių. Į darželį eisime nuo pirmadienio. Nepasakė tik į kurią grupę, bet gal ir bus "grupiokas"
Maniškiui rugsėjo 4 sueis treji metukai, bet kažkodėl jį įrašė į lopšelio grupę, su dvimečiais. Nesmagu kažkaip tai...Jei jis ten ir liks tik vienas trimetis, tai vystytis tai jau tikrai atgal pradės, o ne į priekį.
QUOTE(empura @ 2008 08 28, 13:30)
Sveikutė. Aš irgi savo mergytę antra diena kaip vedžiau į darželį. Vakar buvau palikusi tik valandai,o šiandien iki pietų miegelio. Sakė auklėtojos kad šiandien jau buvo pradėjusi verkti. Na bet mes su vyru tikimės kad greitai pripras ir nenorės eiti namo kai ateisim pasiimti.Gal mes buvom susitikusios šiandien?
QUOTE(Rylinga @ 2008 08 28, 18:40)
Maniškiui rugsėjo 4 sueis treji metukai, bet kažkodėl jį įrašė į lopšelio grupę, su dvimečiais. Nesmagu kažkaip tai...Jei jis ten ir liks tik vienas trimetis, tai vystytis tai jau tikrai atgal pradės, o ne į priekį.
Na jau nei vienas vaikas nei nuo tokio amžiaus skirtumo, nei nuo kitokio atgal vystytis nepradėjo. Kažkaip kartais mamytės viską perdeda. Jei taip bijote visko ir beje nepagrįstai, tai pasidėkite savo vaiką į lentyną ir laikykite, kaip suvenyrą. Nenoriu įžeisti jūsų bet jūsų postas juokingas . Galų gale galite vedėjos prašyti, jog perkeltų jūsų vaiką į jūsų manymu jusiškiui vertą lygmenį. Galvojate tik apie saviškį, kaip jis ten vystysis, o nepagalvojote, jog jūsiškis gali skriausti mažylius . Sėkmės lopšelyje ar kur kitur .
QUOTE(vatan @ 2008 08 28, 23:21)
Na jau nei vienas vaikas nei nuo tokio amžiaus skirtumo, nei nuo kitokio atgal vystytis nepradėjo. Kažkaip kartais mamytės viską perdeda. Jei taip bijote visko ir beje nepagrįstai, tai pasidėkite savo vaiką į lentyną ir laikykite, kaip suvenyrą. Nenoriu įžeisti jūsų bet jūsų postas juokingas . Galų gale galite vedėjos prašyti, jog perkeltų jūsų vaiką į jūsų manymu jusiškiui vertą lygmenį. Galvojate tik apie saviškį, kaip jis ten vystysis, o nepagalvojote, jog jūsiškis gali skriausti mažylius . Sėkmės lopšelyje ar kur kitur .
Maniškis apskritai gintis nemoka ir niekada kitų nemuša. Sako, kad kitų vaikų mušti negalima, nes jie paskui verks. Tai jau dėl to tikrai nesijaudinu. O pats tai ir nuo mažesnių į kaulus gauti gali.
Prašėme, kad perkeltų į kitą grupę, bet neperkėlė. Na, aš bent jau norėčiau, kad nors vienas vaikas toje grupėje būtų jo amžiaus. O, jau vakar pabuvęs su mažiukais valandžiukę, pradėjo šnekėti kaip ir jie. Na, gal ir juokingas tas mano postas, bet kai man aplinkui visi galvą kvaršina, kad jo vystymasis atsiliks, tai ir nebežinau ką galvoti. O dar kai taip pasako man pedagogai
QUOTE(Rylinga @ 2008 08 29, 09:25)
Maniškis apskritai gintis nemoka ir niekada kitų nemuša. Sako, kad kitų vaikų mušti negalima, nes jie paskui verks. Tai jau dėl to tikrai nesijaudinu. O pats tai ir nuo mažesnių į kaulus gauti gali.
Prašėme, kad perkeltų į kitą grupę, bet neperkėlė. Na, aš bent jau norėčiau, kad nors vienas vaikas toje grupėje būtų jo amžiaus. O, jau vakar pabuvęs su mažiukais valandžiukę, pradėjo šnekėti kaip ir jie. Na, gal ir juokingas tas mano postas, bet kai man aplinkui visi galvą kvaršina, kad jo vystymasis atsiliks, tai ir nebežinau ką galvoti. O dar kai taip pasako man pedagogai
puikiai suprantu, nes pati patekau i panasia situacija. Tiesiog kaip savo vaika nuvedziau i darzelio grupio, o beja mano vaiko amziaus vaiku buvo keli, o kiti jua mazesni tai pati maciau kaip aukletojos vos speja pavalgiusiems keisti sauskelnes, o kadangi mano vaikas jau senai buvo me be ju, tekdavo paciam susitvarkyti.... dar paklausdavau ar padejo aukletojo, atsakymas buvo neigiamas. Gal ir gerai is vienos puses pradejo anksciau, bet kaip dar tokio amziaus vaikui tai neturetu buti budinga vel klausimas keli. Kas liecia maitinima irgi vienus maitina, o mano jau pradejo ir pati nevalgyti reikia maitinti, nors labai gerai mokejo pati. Na gal tiesiog sutapimai. Bet juk kiekviena motina galvoja apie savo vaika ir ji stebi. Taip kad as ir jus suprantu, kad neveltui tikrai nerimaujat.
Sveiki pingviniukai. Štai ir mes su dukriuku pradėjom eiti į darželį. Jau ketvirta dienukė kaip keliaujam ir esam labai patenkinti. Tik įdomu ar taip smagu bus ilgai.