Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

mes lankem anciuku grupe
visada geru prisiminsim.... 4u.gif
aukletojos buvo super thumbup.gif
Atsakyti
Nuo rugsėjo pradėsim eiti į "Kačiukų" grupę. Bandžiau skaityti visą temą ir rasti info, bet privargau karsta.gif Gal atsilieps mamytės, kurių vaikučiai lankė šią grupę. Kokia nuomonė apie auklėtojas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolete: 06 liepos 2008 - 15:01
QUOTE(Nikolete @ 2008 07 06, 16:01)
Nuo rugsėjo pradėsim eiti į "Kačiukų" grupę. Bandžiau skaityti visą temą ir rasti info, bet privargau  karsta.gif Gal atsilieps mamytės, kurių vaikučiai lankė šią grupę. Kokia nuomonė apie auklėtojas?

Kaciuku grupe tik iejus antrame aukste po kaire , ar ne? Na, mes lankeme ta grupe, man patiko, vaikui taip pat. Abi aukletojos geros bet labiau, tiek man, tiek vaikui patiko aukletoja Lina.
Atsakyti
QUOTE(Tairute7 @ 2008 06 25, 15:34)
Sveikos mamytės!Na mano vyras šiandien vėl buvo darželyje ir liepė dar rugpjūčio pradžioje ateiti bet sakė kaip nors priimsim jūsų mergytę.Tai taip ir nesupratau lyg tais pažadėjo bet ne 100% vistiek.Papasakokit ką kitoms mamytėm kurios jau ne vieną kartą vis vaikšto į darželį sakė, gal kitoms konkrečiau ką nors pasakė?

Man irgi sakė ateiti rugpjūtį. Tik mėnesio vidury, nes iki to tai atostogaus.
Tai jei pasiseks, ko gero būsim "grupiokai" ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki ir mano dukriukas ruošiasi eiti į darželį. Direktorė liepė ateiti rugpjūti, tačiau nieko dar konkretaus nepasakė. Tiesiog nesupratau gerai jos ar priėmė ar tik šiap dar kartelį užsukti pasiklausti . Mes esam saraše 10 tačiau nemykė ar priims ar nepriims.
Papildyta:
QUOTE(Nikolete @ 2008 05 02, 23:08)
Tie paaugliai ten sėdi ir rūko net ir tada, kai vaikai lauke žaidžia. Mes su vyru vis juos mandagiai iš ten išprašom. O auklėtojos jau seniai rankas nuleido, nes tipo "kova su vėjo malūnais". Bet kaip juos iš ten išvaikyti, tai net neįsivaizduoju  g.gif

Šiandien buvau su dukrute po darželį pasivaikščioti. Tiesiog baisu. Alkoholiniai buteliai, stiklo šukės, šiūkšlės ir dar biesas ko mėtosi aplinkui. Tiesiog kraupus vaizdas nes savaitgalis niekas netvarko. Darbo dienomis anksti ryte pereina valytoja ir sutvarko.
Atsakyti
Mergaites,pasakykite prasau,kiek grupej buna vaikuciu siam darzelyje?
Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 08 12, 11:38)
Mergaites,pasakykite prasau,kiek grupej buna vaikuciu siam darzelyje?
Aciu is anksto smile.gif

Lopšelyje - 15, darželyje 22 ar 24 gerai nepamenu
Atsakyti
na grupeje vaiku pagal skaiciu gal ir nemazai buna, bet realiai visu vaiku nebuna... smile.gif
kiek mano mergina eina tai niekad visu vaiku nebuna, o yra tokiu kurie puse dieneles buna smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Tai vakar mano vyras buvo darželyje ir priėmė mus.Liepė ateiti jau antradienį 9 valandą.Sakė kad jinai bus antroje grupėje gal žinote ar geros auklėtojos tos grupės?
Atsakyti
Mergaites,sorry is karto uz klausimus,bet labai idomu pasiteirauti,koki atsiliepimai lankanciuju misrias grupes?
Mano dukra prieme i misriaja grupe,todel nezinau ko tiketis,itariu,kad ten labai skirtingo amziaus vaikuciai g.gif .Ar as klystu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 20 rugpjūčio 2008 - 16:50
Na seip ne taip, papuolem ir mes.. 4u.gif
Taciau pradesim eiti tik nuo rugsejo...
Papuolem i 7- ta grupe.
Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Tairute7 @ 2008 08 20, 15:41)
Laba diena,
Tai vakar mano vyras buvo darželyje ir priėmė mus.Liepė ateiti jau antradienį 9 valandą.Sakė kad jinai bus antroje grupėje gal žinote ar geros auklėtojos tos grupės?

Mes šiandien buvom, prieėmė. Tik į kokią grupę eisim nepasakė unsure.gif Nuo rugsėjo 1-osios eisim, tai sakė tą dieną ir ateiti pas ją į kabinetą, tada pasakys kur ...
Atsakyti