QUOTE(vatan @ 2008 06 12, 21:20)
Na nenoriu nuliūdinti bet nebūkite tokie tikri. Čia Lietuva, čia lietūs lyja. Aš užrašiau vaiką kelių savaičių, jau kurį laiką stovime pirmi, jau nekalbu apie turimą lengvatą, beje dvi iš esamo sąrašo. Ir mano vaikui vietos vis nėra. Vaikštau daugiau kaip puse metų ir vis ateikite vėliau, ateikite vėliau. Puikiai žinau, jog priėmė ne vieną vaiką nestovintį pirmu numeriu ir neatlaukus 2,5 metų eilėje ir vietos atrado. Laukia vokelio bet esu labai užsispyrusi ir nepakenčiu kyšių todėl ir toliau lauksiu bet nesuteikisiu malonumo vedėjai
.
Nu bet jau tikrai žiauriai ilgai
QUOTE(Tite @ 2008 06 12, 21:24)
Man nuomone, tai tik pasikeis vokelių gavėjai arba tarpusavyje bendradarbiaus. Juk naujų darželių tai nestato, o gimstamumas tai pradėjo didėti Lietuvije.
Deja aš irgi manau, kad taip bus
QUOTE(Tairute7 @ 2008 06 25, 15:34)
Sveikos mamytės!Na mano vyras šiandien vėl buvo darželyje ir liepė dar rugpjūčio pradžioje ateiti bet sakė kaip nors priimsim jūsų mergytę.Tai taip ir nesupratau lyg tais pažadėjo bet ne 100% vistiek.Papasakokit ką kitoms mamytėm kurios jau ne vieną kartą vis vaikšto į darželį sakė, gal kitoms konkrečiau ką nors pasakė?
Aš sakyčiau pagrindinis dalykas, ką pastebėjau toje direktorėje, kad ji nieko absoliučiai konretaus nepasako, vis lankais lankais mala kažką
maniškis irgi skaitosi "gal" papuls, bet vis liepai vėliau ateit (pasako tokio tokio mėnesio pradžioj pvz.), o kai ateini tai nutaisius tokį snukį daug maž ko čia atėjai, dar niekas neaišku