Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(LYRAA @ 2008 02 29, 10:34)
Aisku. Nu bus matyt kaip ten mano merginai seksis tikiuosi kad viskas bus gerai smile.gif
Aciu uz info smile.gif
Nu taip lopselio grupes pilnuteles ir aukletojos praso vedejos kad daugiau nepriiminetu vaikuciu tai taip ir gaunasi .

galbut ir taip bet zinai kai atstovi eileje du metus tai turi atsirasti vieta, yra maziau laiko laukianciu bet prieme, todel man tai ne priezastis nesu nei asociali, nei valstybes islaikoma be to su pirmumo teise, tai manau jog turiu teise nors tokiai lengvatai (vaiko priemimui i darzeli), negi dabar turiu eiti prasyti pasalpu tik del to jog negaunu darzelio, o gyventi tai reikia? Nesamone visa gyvenima dirbau ir pasalpos ne mano finansu saltinis, man tai nepriimtina, man reikia darzelio, kad galeciau eiti dirbti.
Atsakyti
QUOTE(jurgeleuogele @ 2008 03 03, 14:57)
ne trumpais sviesiais plaikais Violeta labai gera aukletoja thumbup.gif  mano didzioji mergina dar ir dabar ja labai gerai pamena wub.gif
Rasa sio metu nedirba 4u.gif
jei einat i sia gupe tikrai nesigailesit super thumbup.gif

Šauniai nuteikei bigsmile.gif

QUOTE(vatan @ 2008 03 03, 15:52)
galbut ir taip bet zinai kai atstovi eileje du metus tai turi atsirasti vieta, yra maziau laiko laukianciu bet prieme, todel man tai ne priezastis nesu nei asociali, nei valstybes islaikoma be to su pirmumo teise, tai manau jog turiu teise nors tokiai lengvatai (vaiko priemimui i darzeli), negi dabar turiu eiti prasyti pasalpu tik del to jog negaunu darzelio, o gyventi tai reikia? Nesamone visa gyvenima dirbau ir pasalpos ne mano finansu saltinis, man tai nepriimtina, man reikia darzelio, kad galeciau eiti dirbti.

Na tiek atlaukus ir su pirmumo teise tai tikrai turi priimti. Tai jeigu reikia manau nevarta laukti tiek laiko kiek ji pasake ir nueiti pasneketi anksciau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LYRAA @ 2008 03 03, 23:10)
Na tiek atlaukus ir su pirmumo teise tai tikrai turi priimti. Tai jeigu reikia manau nevarta laukti tiek laiko kiek  ji pasake ir nueiti pasneketi anksciau.  doh.gif

taip, turbut reikes, tik va as niekada nesinaudoju privilegijomis. Bet jei prispirs reikalas, tai turbut teks pasinaudoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vatan: 03 kovo 2008 - 23:00
QUOTE(vatan @ 2008 03 03, 23:58)
taip, turbut reikes, tik va as niekada nesinaudoju privilegijomis. Bet jei prispirs reikalas, tai turbut teks pasinaudoti g.gif

O kodel nesinaudoti jeigu ju yra ? Taigi tik dziaukis ir naudokis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kai nuvedžiau savo pipirą, tai direktorė irgi pradėjo sklaidyti tą savo knygą ir aimanuoti, kad nėra vietų. Kažkaip tą dieną buvau ne nuotaikoj, todėl piktai išrėžiau: "Tai kur man tą vaiką tada kišt". Direktorė tik išraudo ir liepė atnešt iš gydytojos pažymą ir priėmė po savaitės ok.gif
Atsakyti

mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soft: 04 kovo 2008 - 17:27
uzrasem savo pypli prie pusantru metu i darzeli, bet pavadinimo tai nezinom... g.gif ar cia tas darzelis, kur prie Azuolo vidurines? butu gerai, nes mes i ji ir uzrasem...beda tik ta, kad, kai rasem, manem, kad 2 metu jau bus tikras vyras, tai turetu jau nuo geguzes eiti, bet nutarem dar vasarele pataupyti, kaip manot, vieta nedings?
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2008 03 04, 14:55)
Aš kai nuvedžiau savo pipirą, tai direktorė irgi pradėjo sklaidyti tą savo knygą ir aimanuoti, kad nėra vietų. Kažkaip tą dieną buvau ne nuotaikoj, todėl piktai išrėžiau: "Tai kur man tą vaiką tada kišt".  Direktorė tik išraudo ir liepė atnešt iš gydytojos pažymą ir priėmė po savaitės  ok.gif

o i kokia dabar grupe einat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgeleuogele @ 2008 03 05, 13:03)
o i kokia dabar grupe einat? ax.gif

Jau antri metai i Drugeliu grupe. Pirmais metais jis ten buvo jauniausias, nes turbut kur rado vieta, ten vaika ir ikiso, o siemet jau Drugeliai visi bendraamziai.
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2008 03 05, 14:18)
Jau antri metai i Drugeliu grupe. Pirmais metais jis ten buvo jauniausias, nes turbut kur rado vieta, ten vaika ir ikiso, o siemet jau Drugeliai visi bendraamziai.

nes paziurejau i gimimo datas vaiku tai labai jau panasios vos kelios dienos skiriasi tavo ir mano abieju vaikuciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o mano mergina tai eina i vezliuku grupe mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgeleuogele: 05 kovo 2008 - 15:19
QUOTE(emante @ 2008 03 04, 19:44)
uzrasem savo pypli prie pusantru metu i darzeli, bet pavadinimo tai nezinom... g.gif ar cia tas darzelis, kur prie Azuolo vidurines? butu gerai, nes mes i ji ir uzrasem...beda tik ta, kad, kai rasem, manem, kad 2 metu jau bus tikras vyras, tai turetu jau nuo geguzes eiti, bet nutarem dar vasarele pataupyti, kaip manot, vieta nedings?

Taip tai tas darzelis ir jis vadinasi "Verinelis", keista, kad uzrasote vaika ir nezinote kur g.gif , na bet visko buna ax.gif .Vieta tai nedings, tik kai noresite, jei tai bus imanoma is anksto numatyti, tai nueikite isanksto pareiksti nora, jog jau norite lankyti. Siaip tai eiles tiksinamos yra geguzes menesi bet nuejus is anksto ir veliau imanoma viskas juolabiau jei noretumete vasara, nes daznai vasara darzelis buna apytuscias ir visada buna vietu. Kainuoja viskas ir kai vaiku nebuna darzeliui nuostoliai, tai kur kas laisviau galima patekti.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 03 05, 17:28)
Taip tai tas darzelis ir jis vadinasi "Verinelis", keista, kad uzrasote vaika ir nezinote kur g.gif , na bet visko buna ax.gif .Vieta tai nedings, tik kai noresite, jei tai bus imanoma is anksto numatyti, tai nueikite isanksto pareiksti nora, jog jau norite lankyti. Siaip tai eiles tiksinamos yra geguzes menesi bet nuejus is anksto ir veliau imanoma viskas juolabiau jei noretumete vasara, nes daznai vasara darzelis buna apytuscias ir visada buna vietu. Kainuoja viskas ir kai vaiku nebuna darzeliui nuostoliai, tai kur kas laisviau galima patekti.

na, tas darzelis pas mus kieme yra, todel ir uzrasem, tiksliau, vyras uzrase, vyresnelis mano ejo i ausrine, ir nieko nepazistu, kieno vaikai eitu i si darzeli, tai taip ir gavosi, kad pavadinimo nezinojom, nesunku buvo paziureti, tereikejo iseti i kiema, ir paziuret i uzrasa, bet kazkaip vakar SM pradejau skaityti apie darzelius, ir supratau, kad nezinau, apie koki darzeli skaityti reikia blush2.gif
o uz visa informacija aciu 4u.gif gal tikrai reiks i vasaros gal nuvesti, jei ka, kol vaiku nera...ir geguzes men . reiks pasirodyti, pranest, kad niekur nedingom smile.gif
Atsakyti