Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(LYRAA @ 2008 02 26, 21:35)
Tai bet jei 4 metai tai jau gi ne lopselio grupe o darzelio smile.gif Aisku kad skirtumas yra. Maniskei tai 2m. bandysim jau eiti kova i lopsiuka ziuresime kaip cia mums seksis. Tik dar nepasake i kuria lopsiuko grupe papuoleme.

ar seniai uzsirasei i si darzeli, ar ilgai teko laukti?

Papildyta:
[quote=Nike,2008 02 26, 11:17]
eik geguzes pradzioje, nes geguzes men. suregistruojami norintys eiti vaikuciai, o paskui jau formuojama ir skirstoma i grupes 4u.gif
meskuciu labai geros wub.gif
musu lopselio grupeje yra registruota 15 vaikuciu, tikrai ne 20... kai vakare nueini

Kokioj grupej taviskis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vatan: 26 vasario 2008 - 23:25
[quote=LYRAA,2008 02 26, 20:35]
Tai bet jei 4 metai tai jau gi ne lopselio grupe o darzelio smile.gif Aisku kad skirtumas yra. Maniskei tai 2m. bandysim jau eiti kova i lopsiuka ziuresime kaip cia mums seksis. Tik dar nepasake i kuria lopsiuko grupe papuoleme.
[/quote]

vienoj lopselio grupej yra mazesni, kuriems 1.5-2 metukai, o kitoj grupej mazdaug vienmeciai trimetinukai- skirtumas apie puse metu....nuo vasarinuku iki birzelinu 4u.gif

[quote=vatan,2008 02 26, 23:27]

Papildyta:
[quote=Nike,2008 02 26, 11:17]
eik geguzes pradzioje, nes geguzes men. suregistruojami norintys eiti vaikuciai, o paskui jau formuojama ir skirstoma i grupes 4u.gif
meskuciu labai geros wub.gif
musu lopselio grupeje yra registruota 15 vaikuciu, tikrai ne 20... kai vakare nueini

Kokioj grupej taviskis?
[/quote]

mes meskuciu grupej 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 02 27, 00:27)
ar seniai uzsirasei i si darzeli, ar ilgai teko laukti?

Uzrasiau kaip mano merginai buvo 5 men smile.gif O dabar priima ir taip vargais negalais su didziausiais atkalbinejimais. Nors man dar turetu buti suteikiamas pirmumas, nes esu studente . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LYRAA @ 2008 02 27, 13:30)
Uzrasiau kaip mano merginai buvo 5 men smile.gif O dabar priima ir taip vargais negalais su didziausiais atkalbinejimais. Nors man dar turetu buti suteikiamas pirmumas, nes esu studente . doh.gif

Na as nuo gimimo buvau uzrasius, ir laukem 3.5m. Bet kaip nuejau geguzes men. kaip ir sako visiems tai pasake dar ir man (kadangi planavom jau eiti nuo rugsejo men), kad ateiciau rudeni pries 2 sav. kokias rugsejo men. tada ir pasakysim ar papuolet ar ne. doh.gif galvok ka nori kai taip pasako kaip pralauki toki laika. Kaip nuejau jau ta paskirta laika tada tik atsivere savo zurnala ir paziurejo ar TIKRAI as buvau uzrasius. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2008 02 27, 14:03)
Na as nuo gimimo buvau uzrasius, ir laukem 3.5m. Bet kaip nuejau geguzes men. kaip ir sako visiems tai pasake dar ir man (kadangi planavom jau eiti nuo rugsejo men), kad ateiciau rudeni pries 2 sav. kokias rugsejo men. tada ir pasakysim ar papuolet ar ne.  doh.gif  galvok ka nori kai taip pasako kaip pralauki toki laika. Kaip nuejau jau ta paskirta laika tada tik atsivere savo zurnala ir paziurejo ar TIKRAI as buvau uzrasius.  doh.gif

Nu tai jau tikrai kad per ilgai lauket blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LYRAA @ 2008 02 27, 13:30)

as saviski uzrasiau, kai jam buvo kelios savaites tiksliai nepamenu kiek bet tikrai mazuciukas ir turiu pirmumo teise, kaip daugiavaike bet kol kas dienas leidziam namie. Anot jos karantinas doh.gif ,(labai jau ilgas ar ne g.gif ) palaukite pora men, teiravomes lapkriti ir sausi, kadangi dar nedirbu, o ieskausi darbo tai tyliu, nors zinau, jog musu eilute tikrai jau priejusi.
Papildyta:
QUOTE(zukse @ 2008 02 27, 14:03)
Na as nuo gimimo buvau uzrasius, ir laukem 3.5m. Bet kaip nuejau geguzes men. kaip ir sako visiems tai pasake dar ir man (kadangi planavom jau eiti nuo rugsejo men), kad ateiciau rudeni pries 2 sav. kokias rugsejo men. tada ir pasakysim ar papuolet ar ne.  doh.gif  galvok ka nori kai taip pasako kaip pralauki toki laika. Kaip nuejau jau ta paskirta laika tada tik atsivere savo zurnala ir paziurejo ar TIKRAI as buvau uzrasius.  doh.gif

nesamone, tave isdure (sorry uz toki issireiskima), tiek atlaukus is karto turejo priimti, tiksliai tai zinau, nes ir paciai taip buvo. As galvojau, jog mus is eiles jau ismete (vaikui buvo 3 su virs, o uzsirase buvom nuo gimimo) ir kai prireike ejau su vokeliu bet as labai nemegstu kisininku bet......... ir kai ji pasake: oi kaip Jus seniai jau laukiat ir prieme, taip vokelio ir neistraukiau. Na zinoma ten buvo truputi namioku, tipo jei duociau tai vaika patalpintu pagal jo amziu bet as tai praleidau pro ausis, zinoma maniski paskyre i ne jo amziaus grupe bet mums ten labai patiko. Taigi dziaugiuosi, kad nedaviau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nike @ 2008 02 27, 09:01)
vienoj lopselio grupej yra mazesni, kuriems 1.5-2 metukai, o kitoj grupej mazdaug vienmeciai trimetinukai- skirtumas apie puse metu....nuo vasarinuku iki birzelinu  4u.gif
mes meskuciu grupej  4u.gif  4u.gif

as jau du kartus buvau ir man pasake, kad meskuciu grupe perpildyta. Mes esame buve anciuku grupeje ir man ten labai nepatiko seminike. Kiekviena diena tos tuscios kalbos, jog ji daugiau dirba uz aukletoja, o gauna mazai algos, mane uzknisa. Jos problemos, jog dirba toki darba prie ko mes tevai? Visaip atkalbinedavo, kad tik nevesti vaiko verysad.gif , kad tik jai nereiketu uzpakalio schmoll.gif doh.gif sluostyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vatan: 27 vasario 2008 - 14:02
QUOTE(vatan @ 2008 02 27, 13:58)
as jau du kartus buvau ir man pasake, kad meskuciu grupe perpildyta.

perpildyta,tai vadinasi yra tiek vaiku,kiek ir turi buti....bet visada ten buvo 14 vaiku, nes mano drauge bande pratinti mergyte, tik nepriprato, todel ta viena buvo tuscia iki beveik nauju metu...as tiksliai neatsimenu, bet atrodo po nauju metu prieme nauja mergyte i ta vieta.....ir vel 15 vaikuciu sarasuose.....o realiai kaip ir sakiau lanko apie 10....
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 02 27, 14:58)
as saviski uzrasiau, kai jam buvo kelios savaites tiksliai nepamenu kiek bet tikrai mazuciukas ir turiu pirmumo teise, kaip daugiavaike bet kol kas dienas leidziam namie. Anot jos karantinas doh.gif ,(labai jau ilgas ar ne g.gif ) palaukite pora men, teiravomes lapkriti ir sausi, kadangi dar nedirbu, o ieskausi darbo tai tyliu, nors zinau, jog musu eilute tikrai jau priejusi.
Papildyta:

O tai kiek laiko mazyliui? Jau visos gripo epidemijos ir karantinai baigesi smile.gif

QUOTE(Nike @ 2008 02 27, 15:48)
perpildyta,tai vadinasi yra tiek vaiku,kiek ir turi buti....bet visada ten buvo 14 vaiku, nes mano drauge bande pratinti mergyte, tik nepriprato, todel ta viena buvo tuscia iki beveik nauju metu...as tiksliai neatsimenu, bet atrodo po nauju metu prieme nauja mergyte i ta vieta.....ir vel 15 vaikuciu sarasuose.....o realiai kaip ir sakiau lanko apie 10....

Man sake jog abejose grupese yra po 15 vaikuciu.
Tai kaip supratau meskuciu grupe yra geresne uz anciuku? Ar kaip? Kurioj grupeje yra mazesni vaikuciai? Ir gal zinote kurios grupes aukletoja yra tokia trumpais sviesiais plaukais moteriske?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LYRAA: 27 vasario 2008 - 21:45
QUOTE(LYRAA @ 2008 02 27, 21:44)
Tai kaip supratau meskuciu grupe yra geresne uz anciuku? Ar  kaip? Kurioj grupeje yra mazesni vaikuciai? Ir gal zinote kurios grupes aukletoja yra tokia trumpais sviesiais plaukais moteriske?

Ne, ne , ne - kodel geresne - tikrai nea........Mazesni vaikuciu anciuku grupeje......Trumpais sviesiais plaukais- jei neklystu tai is anciuku grupes berods Rasa g.gif
Atsakyti
[quote=LYRAA,2008 02 27, 22:44]
O tai kiek laiko mazyliui? Jau visos gripo epidemijos ir karantinai baigesi smile.gif
2 m., tai zinau, kad baigesi kur matyta 2 men karantinas doh.gif , ji taip pasake siaip, kad atstociau, nes mano eile priejusi ir negali pasakyti ne, tai sako bele ka, gal turi kokiu planu, tai taip ir issisukineja g.gif .
Atsakyti
[quote=Nike,2008 02 28, 09:00]
Ne, ne , ne - kodel geresne - tikrai nea........Mazesni vaikuciu anciuku grupeje......Trumpais sviesiais plaukais- jei neklystu tai is anciuku grupes berods Rasa g.gif
[/quote]

Aisku. Nu bus matyt kaip ten mano merginai seksis tikiuosi kad viskas bus gerai smile.gif
Aciu uz info smile.gif

[quote=vatan,2008 02 28, 16:09]
[quote=LYRAA,2008 02 27, 22:44]
2 m., tai zinau, kad baigesi kur matyta 2 men karantinas doh.gif , ji taip pasake siaip, kad atstociau, nes mano eile priejusi ir negali pasakyti ne, tai sako bele ka, gal turi kokiu planu, tai taip ir issisukineja g.gif .
[/quote]

Nu taip lopselio grupes pilnuteles ir aukletojos praso vedejos kad daugiau nepriiminetu vaikuciu tai taip ir gaunasi .
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2008 02 28, 08:00)
Ne, ne , ne - kodel geresne - tikrai nea........Mazesni vaikuciu anciuku grupeje......Trumpais sviesiais plaukais- jei neklystu tai is anciuku grupes berods Rasa  g.gif

ne trumpais sviesiais plaikais Violeta labai gera aukletoja thumbup.gif mano didzioji mergina dar ir dabar ja labai gerai pamena wub.gif
Rasa sio metu nedirba 4u.gif
jei einat i sia gupe tikrai nesigailesit super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgeleuogele: 03 kovo 2008 - 13:58