QUOTE(LYRAA @ 2008 02 27, 13:30)
Uzrasiau kaip mano merginai buvo 5 men
O dabar priima ir taip vargais negalais su didziausiais atkalbinejimais. Nors man dar turetu buti suteikiamas pirmumas, nes esu studente .
as saviski uzrasiau, kai jam buvo kelios savaites tiksliai nepamenu kiek bet tikrai mazuciukas ir turiu pirmumo teise, kaip daugiavaike bet kol kas dienas leidziam namie. Anot jos karantinas
,(labai jau ilgas ar ne
) palaukite pora men, teiravomes lapkriti ir sausi, kadangi dar nedirbu, o ieskausi darbo tai tyliu, nors zinau, jog musu eilute tikrai jau priejusi.
Papildyta:
QUOTE(zukse @ 2008 02 27, 14:03)
Na as nuo gimimo buvau uzrasius, ir laukem 3.5m. Bet kaip nuejau geguzes men. kaip ir sako visiems tai pasake dar ir man (kadangi planavom jau eiti nuo rugsejo men), kad ateiciau rudeni pries 2 sav. kokias rugsejo men. tada ir pasakysim ar papuolet ar ne.
galvok ka nori kai taip pasako kaip pralauki toki laika. Kaip nuejau jau ta paskirta laika tada tik atsivere savo zurnala ir paziurejo ar TIKRAI as buvau uzrasius.
nesamone, tave isdure (sorry uz toki issireiskima), tiek atlaukus is karto turejo priimti, tiksliai tai zinau, nes ir paciai taip buvo. As galvojau, jog mus is eiles jau ismete (vaikui buvo 3 su virs, o uzsirase buvom nuo gimimo) ir kai prireike ejau su vokeliu bet as labai nemegstu kisininku bet......... ir kai ji pasake: oi kaip Jus seniai jau laukiat ir prieme, taip vokelio ir neistraukiau. Na zinoma ten buvo truputi namioku, tipo jei duociau tai vaika patalpintu pagal jo amziu bet as tai praleidau pro ausis, zinoma maniski paskyre i ne jo amziaus grupe bet mums ten labai patiko. Taigi dziaugiuosi, kad nedaviau
Papildyta:
QUOTE(Nike @ 2008 02 27, 09:01)
vienoj lopselio grupej yra mazesni, kuriems 1.5-2 metukai, o kitoj grupej mazdaug vienmeciai trimetinukai- skirtumas apie puse metu....nuo vasarinuku iki birzelinu
mes meskuciu grupej
as jau du kartus buvau ir man pasake, kad meskuciu grupe perpildyta. Mes esame buve anciuku grupeje ir man ten labai nepatiko seminike. Kiekviena diena tos tuscios kalbos, jog ji daugiau dirba uz aukletoja, o gauna mazai algos, mane uzknisa. Jos problemos, jog dirba toki darba prie ko mes tevai? Visaip atkalbinedavo, kad tik nevesti vaiko
, kad tik jai nereiketu uzpakalio
sluostyti