Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(Nicola @ 2008 01 23, 14:11)
na, vedėja tikrai susireikšminusi, vaikšto kaip pūslė, bendravimo su žmonėmis  tikrai nerasta.

kas tiesa, tas tiesa bet va neseniai buvau pas vedeja pasitikslinti del eiles, tai ta diena ji bendravo visai neblogai. Ir su vaiku ir su manimi normaliai ir jokiu tokiu iprastu jai tarp eilutiniu sakiniu nebuvo. Na is tiesu galbut nera ka man pasakyti. Stoviu eileje pora metu, ka galima sakyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikolete @ 2008 01 23, 12:49)
Nors mano mažiukui tik 2 sav, bet mes jau užsirašėm i daržą dėl šventos ramybės, kad paskui neburbėtų dėl ilgų eilių. Bet direktorė metė tokią frazę, kurios vyras taip ir nesuprato - tipo "dabar užrašau, bet nežinau kaip bus, nes vaikų skirstymą į darželius perims savivaldybė"  blink.gif  Kad nebūtų taip, kad nori į vieną darželį, o tave pasiunčia visai į kitą, bet kuriame yra vietos. Pagyvensim pamatysim  g.gif

Na nezinau, niekas negali pasakyti, kaip bus. Bert jeigu butu taip, kaip aprase Nikolete, tai vadinasi griztame i sovietmeti ar dar kur nezinia. Koks gali buti siuntimas ten kur vietos yra, tai padaryti ir pats zmogus gali. Bet jei eina i kazkuri konkretu darzeli, tai turi tam tikru priezasciu. Kur tada zmogaus teise ir laisve i laisva apsisprendima, kokia butu demokratija, jei tokia butu tvarka. Kazkokia nesamone butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vatan: 23 sausio 2008 - 15:54
QUOTE(Kapsė @ 2008 01 22, 22:45)
zukse, girdėjau, kad ne tik iš šito darželio bėga - kiek žinau savivaldybėj priimtas kažkoks nutarimas dėl auklėtojų etatų. Atseit jos dirba per mažai valandų, todėl lyg ir apkarpė etatus paliko po 0,95 etato - kitaip tariant paprasčiausiai apkarpė algas.  unsure.gif

Na išvis baisu.. ir taip darbas tikrai sunkus ne už milijonus, o dar tą pačią algą mažina doh.gif liks darželiuose dirbti tik tos, kurios niekur kitur netinka, vien dėl tragiškai mažos algos. Labai, gaila, kad tokia situacija verysad.gif

QUOTE(Nikolete @ 2008 01 23, 11:49)
Nors mano mažiukui tik 2 sav, bet mes jau užsirašėm i daržą dėl šventos ramybės, kad paskui neburbėtų dėl ilgų eilių. Bet direktorė metė tokią frazę, kurios vyras taip ir nesuprato - tipo "dabar užrašau, bet nežinau kaip bus, nes vaikų skirstymą į darželius perims savivaldybė"  blink.gif  Kad nebūtų taip, kad nori į vieną darželį, o tave pasiunčia visai į kitą, bet kuriame yra vietos. Pagyvensim pamatysim  g.gif

Na taip, ši tvarka turėjo jau nuo šių metų veikti, bet, deja, visdar svarbios mažų įstaigų vadovės (darželių direktorės), viską sprendžia. Bendra eilė pagal gyvenamąją vietą būtų sudaryta, ir nestumdytų vaikų aukšty žemyn savo nuožiūra direktorės eilių. Aš manau, kad būtų tik geriau mums g.gif

QUOTE(Nicola @ 2008 01 23, 13:11)
na, vedėja tikrai susireikšminusi, vaikšto kaip pūslė, bendravimo su žmonėmis  tikrai nerasta.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Verta sunerimti jei issibegios aukletojos, ka mes darysim su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(fauste @ 2008 01 25, 19:57)
Verta sunerimti jei issibegios aukletojos, ka mes darysim su vaikais?

g.gif O ka galim daryti, juk aukletojom nepridesim algos, automatiskai kentes kazkiek vaikai, kazkas bus maziau duodama vaikasm ir tiek, bet vistiek vesim i darzelius. schmoll.gif
Atsakyti
[quote=zukse,2008 01 25, 22:30]
g.gif O ka galim daryti, juk aukletojom nepridesim algos, automatiskai kentes kazkiek vaikai, kazkas bus maziau duodama vaikasm ir tiek, bet vistiek vesim i darzelius. schmoll.gif
[/quot
labai džiaugiuosi šiuo darželiu... Puikios auklėtojos... Žinoma, gaila labai, kad tie atlyginimai tokie... bet manau, kad čia dirba žamonės su pašaukimu... t.y. ,,Varliukų" grupėje... puikios auklėtojos... puiki aplinka...
mano sūnus moka daug dainų, eilėraščių... vis ką nors nauja išmoksta ir papasakoja... vyksta būreliai (o kai kuriuose to nėra). Vaikas piešia, lipdo iš molio, dainuoja... Važiuoja į spektaklius, darželyje vyksta spekltakliukų pasirodymai.
Žodžiu, mielos auklėtojos ir toliau mylėkite mūsų mažiuosiu vaikučius. Ačiū Jums. 4u.gif
Atsakyti
[quote=daaiva,2008 02 02, 17:15]
[quote=zukse,2008 01 25, 22:30]
[/quot
labai džiaugiuosi šiuo darželiu... Puikios auklėtojos... Žinoma, gaila labai, kad tie atlyginimai tokie... bet manau, kad čia dirba žamonės su pašaukimu... t.y. ,,Varliukų" grupėje... puikios auklėtojos... puiki aplinka...
mano sūnus moka daug dainų, eilėraščių... vis ką nors nauja išmoksta ir papasakoja... vyksta būreliai (o kai kuriuose to nėra). Vaikas piešia, lipdo iš molio, dainuoja... Važiuoja į spektaklius, darželyje vyksta spekltakliukų pasirodymai.
Žodžiu, mielos auklėtojos ir toliau mylėkite mūsų mažiuosiu vaikučius. Ačiū Jums. 4u.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif Na manau kad ir yra tokia sistema darzeliu kad musu vaikucius lavintu, nes mes tam juos ten ir vedam. ax.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
uzrasiau ir as savo maze i si darzeli (2010 metams), nes geru atsiliepimu girdejau-bet direktore mane tai supykde... vos ne per prievarta igrudo deklaracija-kad pervesciau JAU DABAR 2% ir pasake " jei surasi daugaiu zmoniu kas perves 2% mane asmeniskai informuok kurie tie zmones ir kuo dugiau surinksi-i tai bus atsizvelgta!!! "
nu negaila man tu 2%, bet jei butu graziai paparsius.. o dabar pasijauciau kaip reketuojama.. mazdaug surink 10pliusiuku ir vaika priimsim anksciau..
kaip atrodys jei as dabar visus agituosiu-o paskui eisiu su sarasiuku pas direktore "paziurekite kokia as saunuole tiek pririnkau-va zmoniu sarasas.."
Kazkaip nepatiko... o reikejo graziai paparsyti tik, o ne reikalauti-pervesciau ir galvos nesukciau..
vadinasi galima ir ankciau priimti vaika i darzeli, bet be papildomu "pliusiuku" matyt sirdis direktorei neleidzia.
Jau ir pernorejau ten vaika leisti savo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(chica @ 2008 02 16, 12:28)
sveikutes smile.gif
uzrasiau ir as savo maze i si darzeli (2010 metams), nes geru atsiliepimu girdejau-bet direktore mane tai supykde... vos ne per prievarta igrudo deklaracija-kad pervesciau JAU DABAR 2% ir pasake " jei surasi daugaiu zmoniu kas perves 2% mane asmeniskai informuok kurie tie zmones ir kuo dugiau surinksi-i tai bus atsizvelgta!!! "
nu negaila man tu 2%, bet jei butu graziai paparsius.. o dabar pasijauciau kaip reketuojama.. mazdaug surink 10pliusiuku ir vaika priimsim anksciau..
kaip atrodys jei as dabar visus agituosiu-o paskui eisiu su sarasiuku pas direktore "paziurekite kokia as saunuole tiek pririnkau-va zmoniu sarasas.."
Kazkaip nepatiko... o reikejo graziai paparsyti tik, o ne reikalauti-pervesciau ir galvos nesukciau..
vadinasi galima ir ankciau priimti vaika i darzeli, bet be papildomu "pliusiuku" matyt sirdis direktorei neleidzia.
Jau ir pernorejau ten vaika leisti savo sad.gif

tokia jau ta musu darzelio vedeja, nieko nedaro veltui. Nors siame forume teko skaityti ir kitokiu atsiliepimu apie ja. Viena karta per kazkoki susirinkima dekojo tevams, kurie pervede % i si darzeli bet ngalejo susilaikyti nuo neigiamos replikos tiems tevams, kurie nepervede, taciau tai pasake labai diplomatiskai.
Atsakyti
Kai dar nebuvom priimtos i darzeli, tai irgi galima sakyti naglai pakiso 2 lapus,kad uzpildyciau savo ir savo vyro, tas nepatiko, paskui atnesiau dar 5 zmoniu ir kai atejo laikas eiti i darzeli,as irgi naglai priminiau, kad 7 zmoniu 2 proc. padovanojau darzeliu.....tada eme pyktis, bet dabar......susitinki koridoriuj - sypsosi, paskambini pasakyti kad vaikas serga ir neateis i darzeli-visada maloniai paklausia kas atsitiko ir t.t......sunkiausia pradzia, o dabar - tiek ir tereikia bendrauti, bet ir tai visada maloniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2008 02 19, 10:10)
Kai dar nebuvom priimtos i darzeli, tai irgi galima sakyti naglai pakiso 2 lapus,kad uzpildyciau savo ir savo vyro, tas nepatiko, paskui atnesiau dar 5 zmoniu  ir kai atejo laikas eiti i darzeli,as irgi naglai priminiau, kad 7 zmoniu 2 proc. padovanojau darzeliu.....tada eme pyktis, bet dabar......susitinki koridoriuj - sypsosi, paskambini pasakyti kad vaikas serga ir neateis i darzeli-visada maloniai paklausia kas atsitiko ir t.t......sunkiausia pradzia, o dabar - tiek ir tereikia bendrauti, bet ir tai visada maloniai  4u.gif

Tai dabar ji pati ir tel skambucius priimineja g.gif . Kiek teko susidurti, tai dazniausiai sesele atsiliepia ir priima tevu pateikta info.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 02 19, 13:00)
Tai dabar ji pati ir tel skambucius priimineja g.gif . Kiek teko susidurti, tai dazniausiai sesele atsiliepia ir priima tevu pateikta info.

praeita savaite tai tikrai ji atsiliepe biggrin.gif

ir dar zinau kad aukletojos skundesi,kad uz segancius vaikus jos nuo direktores gauna velniu blink.gif o ji manes ir klausinejo -kas atsitiko, gal darzeli persalo ir pan.....
Atsakyti
QUOTE(IP/LT @ 2008 01 18, 12:43)
Niu ir susimaisiau metuose  blush2.gif  nuo 2009m ax.gif

Mes irgi i si darzeli uzsirasem 2009 metams. Liepe pasirodyti turbut pokalbiui kokiam geguzes men, o siaip uzrase rugsejui. Ziuresim kaip bus, tikiuosi priims blink.gif , nes kur tada desiuos su vaikuciu?
Atsakyti