QUOTE(Nicola @ 2008 01 23, 14:11)
na, vedėja tikrai susireikšminusi, vaikšto kaip pūslė, bendravimo su žmonėmis tikrai nerasta.
kas tiesa, tas tiesa bet va neseniai buvau pas vedeja pasitikslinti del eiles, tai ta diena ji bendravo visai neblogai. Ir su vaiku ir su manimi normaliai ir jokiu tokiu iprastu jai tarp eilutiniu sakiniu nebuvo. Na is tiesu galbut nera ka man pasakyti. Stoviu eileje pora metu, ka galima sakyt
Papildyta:
QUOTE(Nikolete @ 2008 01 23, 12:49)
Nors mano mažiukui tik 2 sav, bet mes jau užsirašėm i daržą dėl šventos ramybės, kad paskui neburbėtų dėl ilgų eilių. Bet direktorė metė tokią frazę, kurios vyras taip ir nesuprato - tipo "dabar užrašau, bet nežinau kaip bus, nes vaikų skirstymą į darželius perims savivaldybė" Kad nebūtų taip, kad nori į vieną darželį, o tave pasiunčia visai į kitą, bet kuriame yra vietos. Pagyvensim pamatysim
Na nezinau, niekas negali pasakyti, kaip bus. Bert jeigu butu taip, kaip aprase Nikolete, tai vadinasi griztame i sovietmeti ar dar kur nezinia. Koks gali buti siuntimas ten kur vietos yra, tai padaryti ir pats zmogus gali. Bet jei eina i kazkuri konkretu darzeli, tai turi tam tikru priezasciu. Kur tada zmogaus teise ir laisve i laisva apsisprendima, kokia butu demokratija, jei tokia butu tvarka. Kazkokia nesamone butu.