QUOTE(Nike @ 2007 09 08, 08:59)
Mamytes- jus cia kalbat apie perpildytas darzelio grupes???? Mano dukryte eina taip supratau i lopselio grupe, ant spintuciu uzklijuoti vaikiuku vardai ir tokiu spinteliu yra ,nepamenu 10 ar 12.....tai mes tipo lopselinukai? nors skaiciau diskusijose,kad lopselio yra 2 grupes- anciukai ir visciukai....o mes meskuciai.....
tai taip ir nesuprantu-lopselinukai mes ar darzelinukai.....
ir dar norejau apie aukletojas paklausti meskuciu grupes viena tokia stambi , o kita kuda- siaip abi fainos...kazkuri minejote ten viena is ju ausra yra puiki pedagoge, o kuri ??????
siaip esame patenkinti darzeliu, mergyte pries darzeli pati valge, be sauskelniu, viska dare pati - daabr tas pats, tik kartais kai valgom paklausia manes- ar mane reikia pamaitinti ???? ir vis kalba, kad aukletoja gera
tai taip ir nesuprantu-lopselinukai mes ar darzelinukai.....
ir dar norejau apie aukletojas paklausti meskuciu grupes viena tokia stambi , o kita kuda- siaip abi fainos...kazkuri minejote ten viena is ju ausra yra puiki pedagoge, o kuri ??????
siaip esame patenkinti darzeliu, mergyte pries darzeli pati valge, be sauskelniu, viska dare pati - daabr tas pats, tik kartais kai valgom paklausia manes- ar mane reikia pamaitinti ???? ir vis kalba, kad aukletoja gera
ausra yra ta liekna ...labai nuostabi ,mes jau prejom is meskuciu i paruosiama grupe ...na visad ten buvo darzelinukai ,bet minejo kazka apie pokycius Tik geri zodziai meskiukams ir ju aukletojoms