Mišrios grupės darželyje yra tik dvi. Viena iš jų savaitinė. O šiaip stengiamasi, kad vaikas patektų į bendraamžių grupę. Na nebent jau trūksta vietos.

"Vėrinėlį" sūnelis pradėjo lankyti nuo 2 metų,dabar jam beveik 3.Nors darželį lankė ne tiek jau ir daug,kadangi tik pradėjus į jį eiti,prasidėjo dažnos ligos,man jis patiko. Manau,kad jis patiko ir mano sūnui,nes atejus pasiimti,turėdavau jo dar laukti,nors kartais pasilikdavo rytais su ašaromis. Malonu atėjus į darželį matyti ant sienos pakabintus vaiko darbelius,tai rodo,kad vaikas darželyje ne tik miega ir valgo.Smagu,kad lankydamas darželį ir spektaklėlį gali pažiūrėti,ir koncertuko paklausyti,šiam darželyje renginukų tikrai netrūksta.Darželio direktorę grupėje ne kartą teko užėjusią sutikti,visada maloni,pasiteirauja kaip sekasi.Nežinau kaip kitos auklėtojos,tačiau "Ančiukų" grupės-Rasa ir Violeta,manau,vertos padėkos.
Šis darželis arčiausiai namų, bet norint į jį patekti buvau paprašyta "paremti".Po mėnesio jau būtume galėję lankyti. Ruošėmės taip ir padaryti, kol pusseserė nepasakė, kad "Rasytėje " yra laisvų vietų. Patekome be jokių kyšių, pralankėme 4 metus ir nesigailiu.Nors ir toliau, bet su automobiliu nesunku pavažiuoti.
Mes savo mazute vesime i si darzeli,ir norejau daugiau suzinoti apie misrias grupes?Gal kartais zinote kaip jos vadinasi ir kokios aukletojos?

Viena iš mišrių grupių yra"Pelėdžiukai". Jų auklėtojos - Rūta ir Staselė.Kitų auklėtojų nepažįstu ,todėl palyginti negaliu,tačiau šios auklėtojos man patiko.
Mano sūnus taip pat lanko "Peledžiukų" grupę. Po vasaros atostogų vaikas (3m.) labai noriai sugrįžo pas draugus, tuo labai džiaugiuosi, nes pernai tai turėjau problemyčių
kita mišri grupė yra "Kiškių", be to ji ir savaitinė. Gal kieno vaikiukai lankė kokį būrelį šiame darželyje?

Sveikos, oi kaip as pasiklausiau čia apie "Vėrinėlį"...Labai džiugu kad pataikėt ten ant gerų auklėtojų.Papasakosiu savo patirtį...
Mano vaikai lankė "Girinuką", persikėlėm gyvent į Šilainius,vyriausia mergaitė pradėjo lankyti mokyklą o sūnų norėjau leisti į "Vėrinėlį",kadangi jis arčiausiai namų.Jau apie direktorę tai tyliu, gal kam ir nepatiks bet eilinė turgaus boba (kad ir Irmos iš Dinamikos mama).Kai pirmą kartą pas ją atėjau paaiškinau padėtį, aš dar tuo metu laukiausi trečio vaikelio, ji man iškart pareiškė kad nežino ką daryti nes labai jau čia didelės eilės, bet jau kadangi jūs "daugiavaikė..." (o tai tai jau nuskambėjo kaip kad būčiau kokia valkata gimdanti vaikus dėl pašalpų...), tai tipo kad jau atėjot tai lankykit.Mano vaikui ir man po "Girinuko", aplinka ten iškart pasirodė žiauriai niūri...Grupė tamsiom senoviškom sienom, viena mašina berniukams ir t.t..Sūnus ištvėrė ten tris nepilnas dienas, klykiantį nuo manęs atplėšė,tipo taip geriau.O viskam viršūnė buvo, tai paskutinis įvykis, kas man padėjo apsispręsti kad čia mes jau nebepasirodysim.Žodžiu tą pačią grupę pasirodo lankė labai mielas berniukas kuris gyveno mūsų kaimynystėje.Buvo neperseniausiai mirusi jo mamytė.Žodžiu ateinu prieš piet pasiimt vaiko, ir randu jį verkiantį rūbinėlėj.Tarp duryje mano minėtas berniukas ir auklėtoja, kai aš įėjau ji ir aiškina, tipo vat aš jūsų vaikui ir aiškinu, kad pas tave tai mamytė ateis, o va pas šitą berniuka tai nebeateis niekada....Ar jūs galite įsivaizduoti?Kaip tas vaikutis turi jaustis....Aš buvau pašiurpus.Mano vaikas kai nuėjome kalbėtis su "Aušrinės"darželio direktore,jai sakė kad ten pabaisuoklių darželis.
Taigi mielos mamos,linkiu surast tikrai gerą darželį.
Mano vaikai lankė "Girinuką", persikėlėm gyvent į Šilainius,vyriausia mergaitė pradėjo lankyti mokyklą o sūnų norėjau leisti į "Vėrinėlį",kadangi jis arčiausiai namų.Jau apie direktorę tai tyliu, gal kam ir nepatiks bet eilinė turgaus boba (kad ir Irmos iš Dinamikos mama).Kai pirmą kartą pas ją atėjau paaiškinau padėtį, aš dar tuo metu laukiausi trečio vaikelio, ji man iškart pareiškė kad nežino ką daryti nes labai jau čia didelės eilės, bet jau kadangi jūs "daugiavaikė..." (o tai tai jau nuskambėjo kaip kad būčiau kokia valkata gimdanti vaikus dėl pašalpų...), tai tipo kad jau atėjot tai lankykit.Mano vaikui ir man po "Girinuko", aplinka ten iškart pasirodė žiauriai niūri...Grupė tamsiom senoviškom sienom, viena mašina berniukams ir t.t..Sūnus ištvėrė ten tris nepilnas dienas, klykiantį nuo manęs atplėšė,tipo taip geriau.O viskam viršūnė buvo, tai paskutinis įvykis, kas man padėjo apsispręsti kad čia mes jau nebepasirodysim.Žodžiu tą pačią grupę pasirodo lankė labai mielas berniukas kuris gyveno mūsų kaimynystėje.Buvo neperseniausiai mirusi jo mamytė.Žodžiu ateinu prieš piet pasiimt vaiko, ir randu jį verkiantį rūbinėlėj.Tarp duryje mano minėtas berniukas ir auklėtoja, kai aš įėjau ji ir aiškina, tipo vat aš jūsų vaikui ir aiškinu, kad pas tave tai mamytė ateis, o va pas šitą berniuka tai nebeateis niekada....Ar jūs galite įsivaizduoti?Kaip tas vaikutis turi jaustis....Aš buvau pašiurpus.Mano vaikas kai nuėjome kalbėtis su "Aušrinės"darželio direktore,jai sakė kad ten pabaisuoklių darželis.
Taigi mielos mamos,linkiu surast tikrai gerą darželį.
QUOTE(sarlote @ 2005 09 06, 19:36)
sarlote, 06 Rgs 2005 - 19:36, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
sarlote, 06 Rgs 2005 - 19:36, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
.Papasakosiu savo patirtį...
.Papasakosiu savo patirtį...
Įdomu būtų sužinoti ,kokią grupę lankė tavo sūnus ir prieš kiek laiko (bijau ,kad mažoji ten nepakliūtų)?Vyresnioji per daug nesiskundė mišrioje grupėje,dar nesiskundžia ir paruošiamojoje...
QUOTE(DAINAN @ 2005 09 06, 19:50)
DAINAN, 06 Rgs 2005 - 19:50, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
DAINAN, 06 Rgs 2005 - 19:50, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Įdomu būtų sužinoti ,kokią grupę lankė tavo sūnus ir prieš kiek laiko (bijau ,kad mažoji ten nepakliūtų)?Vyresnioji per daug nesiskundė mišrioje grupėje,dar nesiskundžia ir paruošiamojoje...
Mielai pasakyčiau kokioj grupėj, bet nepamenu...Tai buvo prieš pora metų.Kažkaip visai savo dėmesio nefiksavau, nes žinojau kad ten nebegrįšim.Linkiu sėkmės

Ta direktore tai tikrai kvaisa.Siandien su dukryte vaiksciojau darzeli,siaip mes nelankom,bet pratinu prie vaiku.Tai ta boba siandien kreivai ziurejo i mus ir vis praeidama murpciojo atseit ko cia trinames
Butu jinai man nors zodi pasakius blambacki

Mes ir po ta darzeli vis pasivaiksciojam. Galvojau savo mazaja ten leist, bet kai pamaciau kaip aukletojos elgiasi ir pan., tai
Is visu aukletoju ten tik dvi tokios normalesnes, ramiu nervu, o kitos tai... Labiausiai karta pribloske, kai vaikai supusi ant apvaliu supyniu ir vienas ikiso tarp strypu koja. Vaikas pradejo klykti, labai smarkiai slubuodamas nuejo atsisesti, o aukletojai poch~~
plepa sau uzsiskukusi ir tiek... Gretimai buvusi aukle ar mociute pradejo saukti, kad paziuretu i vaika, o ta uzsisukus per peti mete - ai, jis visada zliumbia
Nu suprantu, kad buna vaiku verksniu, bet siuo atveju vaikas tikrai slubavo, galvojau net, kad reiktu greitaja kviest
Dar man nelabai darzo aplinka patinka, kazkoks prochodnoj dvor. Dabar aukletojos vienus vartus uzkabina, bet vistiek kazkaip... Nejauku ten...

mano vaikuciai si darzeli lanke per vasara, Na, man ir vaikams jis nepatiko, tikrai, labai nejauki aplinka. Ir dar vienas niuansas- liepe aukletoja atsinesti savo zaislu- tipo neturi. Nezinau gal specialiai suslepia ir neduoda, kad svetimi vaikai, t.y. ateje vasarai is kt. darzeliu, tu zaislu nesulauzytu. Tai kam tada mes mokam tuos 50cnt. kiekv. diena, skirtus ugdymui?