QUOTE(zukse @ 2007 09 06, 18:04)
na ir nervai paime, lankom nauja grupe dar tik 4d, bet jau nervai nelaiko.Papuolem i tokia grupe kur yra misri (pagal vedeja tai tipo siemet tiek daug maziuku vaiku priimta kad juos visus ir neka kaip jei neprimti- na suprantama kad finansine padetis rupi labiau).
Zukse, na aišku 2 metukų skirtumas tarp tokių mažų vaikučių yra didelis
bet turint omenyje kad mažieji tik dabar pradėjo lankyti darželį, juk dar jie ir verkia ir pasilikti nenori, ir ant puoduko tikrai ne visi dar pasiprašo, ir ne visi patys valgo, savaime aišku, kad auklėtojoms ir taip baisiai sunku.
Nereikalaukit per daug, ir dar per 4 dienas. Mažiesiems priprasti prie darželio APSKRITAI reikės kelių savaičių, paskui pripras ant puodo sėstis, va tadės galės užsiimti ir kažkokia veikla, turėkit kantrybės, juk ir jūsų vaikučiams kažkada buvo pirmos dienos darželyje, manau pamenat, kaip sunku jiems buvo
QUOTE(vatan @ 2007 09 06, 20:07)
O Jus stovejote eileje ar bandete taip papulti. Jei nenorite neatsakykite, tiesiog idomu.
Mes eilėje tik nuo šios vasaros, nes tik dabar čia atsikraustėm
Mano atsakymas buvo skirtas tam, kad jei direktorė kitiems sako, kad negali nepriimti šalia gyvenančių vaikučių, tai meluoja
visoms mums manau aišku, dėl ko priima tiek daug vaikų...
QUOTE(Raimonda20 @ 2007 09 06, 20:56)
Man tai kartais keista ir juokinga kai mamos sako, kad ju vaikuciu nepriima, nors eina prasyti likus iki rugsejo prtadzios tik keliom savaitem ar vos menesiui, gi simta kartu visos sako: reikia eiti preis metus, mes irgi ejom pries metus ir dabar lankom cia.
Tai šaunuolė kad nuėjot, o juoktis visada prašom, kad tik smagiau būtų
QUOTE(Karklas @ 2007 09 07, 09:29)
Direktorė priima, nes už kiekvieną vaiką į darželį ateina pinigai.O gal kartais ir jai asmeniškai
Apie auklėtojas ir vaikus nelabai galvoja.Tik aš nesuprantu, kodėl į šitą darželį taip visi veržiasi.Jis tikrai niekuo nėra įpatingas.Nors direktorė kažkada sakė, kad tai geriausias darželis Kaune
Gal kažkada ir buvo.O šiaip aplinka nesutvarkyta, direktorė nesukalbama.Kiek man teko pačiai susidurti, su ja tikrai labai sunku spresti iškilusias problemas.Mano draugės vaiko nepriėmė į šį darželį, tai nuvedė į Apuolės g. esantį.Ten grupėj tik 16 vaikų.Kaimynė taip pat ten leidžia, grupė irgi nedidelė.Ir aplinka jauki, ir auklėtojos neblogos.
.Kas gyvena visai prie pat darželio, tai žinoma, norisi arčiau namų.Bet jei vežioti, tai manau geriau pasirinkti kitą.
Man asmeniškai direktorė labai nekokį įspūdį padarė
Bet čia jau matomai tokie "mažų įstaigų dideli vadovai"...
Aš šį darželį laikiau pirmoje vietoje, nes mums jis arčiausiai, o žiemą susilauksim sesytės, tai man su vežimėliu būtų patogiau didįjį nuvesti, negu vyrui vežioti kasdien. Bet nieko čia nepadarysi...