Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(liepa27 @ 2007 08 01, 19:16)
4u.gif del darbo tu teisi, aukletojos turi isdirbti joms priklausancias valandas.bet pagalvok apie vaika, ar jis labai jau laimingas budamas darzelyje iki 20 val. zinoma, visko pasitaiko, bet mylintys savo vaikus tevai tikrai kasdien iki 19- 20 val vaiko darzelyje nepalikines.

nu bet jei nera kad kas paimtu tai ir palieki mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Na va dar liko vienas menuo ir tipensim i nauja grupe, eh kaip nesinori eiti ir palikti tu aukletoju prie kuriu buvom pripate g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zukse: 01 rugpjūčio 2007 - 21:30
QUOTE(zukse @ 2007 08 01, 22:26)
4u.gif  Na va dar liko vienas menuo ir tipensim i nauja grupe, eh kaip nesinori eiti ir palikti tu aukletoju prie kuriu buvom pripate  g.gif

mes irgi keliausim su bendraamziais 4u.gif mano mergina po truputi apsiprantamkartais buna asareliu,bet aukletojos sako kad labai gera mergyte ir vis pabrezia kad savarankiska smile.gif ziuresim kaip bus su mazesniais, nes kad ir siandien, atejom i grupe ir mergaites aplink maniske,viena megztini rengia,kita batus auna biggrin.gif nors mazoji ziuriu nenusileidzia pipi (pati) ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2007 08 03, 08:12)
mes irgi keliausim su bendraamziais  4u.gif mano mergina po truputi apsiprantamkartais buna asareliu,bet aukletojos sako kad labai gera mergyte ir vis pabrezia kad savarankiska  smile.gif ziuresim kaip bus su mazesniais, nes kad ir siandien, atejom i grupe ir mergaites aplink maniske,viena megztini rengia,kita batus auna  biggrin.gif nors mazoji ziuriu nenusileidzia pipi (pati) ir viskas  biggrin.gif

4u.gif o kokia grupe dabr lankot, ir paskui eisit. Ar jau ir liksit sitoi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 08 03, 09:48)
4u.gif  o kokia grupe dabr lankot, ir paskui eisit. Ar jau ir liksit sitoi?  mirksiukas.gif

mes dabar vasara einam i boruzeliu grupe, o nuo rugsejo keliausim tiksliai nezinau-maciau uzrasyta 4gr., o pavadinimo nieks nesake 4u.gif dabar ta grupe sake remontuojama.....
boruzeliu gr. tikrai neliksim,nes ten paruosiamukai, o mano mazoji dar tik 2.5m mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nike: 03 rugpjūčio 2007 - 12:25
Na ir mes jau savaitele einam i ši darzeli. mano mazajam tik pries pora dieneliu 2 metukai suejo... bet apie ši darzeli negaliu pasakyti nieko blogo. ir aukletojos labai fainos thumbup.gif tikrai galvojau bus blogiau, na gal pirma karta vedu savo maziu i darzeli, tai neisivaizdavau kaip ten bus viskas. pirmas tris dienas ejo noriai, net nereikejo mamos, pats lekdavo pas vaikus, bet dabar jau supranta, kad palieku - asaroja vargsiukas. bet aukletoja labai faina, nuramina greit ir sake daugiau nebeverkia visa diena mano mazius... smagu. o gal kas nauju mamyciu irgi pirma karta atvedet i vėrinėlį savo vaikucius? smagu butu pasidalinti patirtim ir susipazinti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siandien suzinojau, kad mano mazoji bus meskuciu grupeje 4u.gif Gal kas nors is jusu mazyliu irgi eis i sia grupe? Butu malonu susipazinti biggrin.gif
Atsakyti
mano berniukas anciuku grupeje thumbup.gif taip pat butu malonu su kuo susipazinti thumbup.gif
Atsakyti
na anciuku gupe tai labai jau faina thumbup.gif
tikrai labai geros aukletojos , mergina mano jas labai gerai prisimena .... wub.gif
Atsakyti
Mamytes -prasau patarkit- ar pirmadieni nesti aukletojoms gelyciu ? 2 aukletojos ir seimininkute buna???????
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2007 09 01, 19:04)
Mamytes -prasau patarkit- ar pirmadieni nesti aukletojoms gelyciu ? 2 aukletojos ir seimininkute buna???????

Mes visada nešam eidami pirmą kartą po vasaros atostogų.Ir auklėtojoms ir šeimininkei.Geles gauti visai smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2007 09 01, 20:41)
Mes visada nešam eidami pirmą kartą po vasaros atostogų.Ir auklėtojoms ir šeimininkei.Geles gauti visai smagu  4u.gif

tai taip, bet mes i darzeli einam jau 2 menesius - cia nebus pirmas kartas g.gif del to ir klausiu, o butu rugsejo 1-oji paperasta diena, ne savaitgalis, tai nestumem, o dabar ar neatrodys berysio g.gif
Atsakyti