Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(Karklas @ 2007 07 04, 19:37)
Abi Boruželių grupės auklėtojos išėjo atostogų.O apie naują, kuri dabar pavaduoja, nelabai ką žinau. Bet atrodo nebloga  smile.gif .O šiaip ši grupė yra paruošiamoji, o kokios auklėtojos kitais metais bus, dar neaišku.Dabartinės auklėtojos atėjo tik šiems metams.Kadangi mes nenorėjom, kad vaikams keistųsi auklėtojos, tai pavyko pasilikti buvusias.Tiksliau vieną, nes kita išvyko į užsienį  verysad.gif .Tai jos vietoje buvo priimta kita.Ta senoji auklėtoja eis i Vėžliukų grupę, o ta, nauja neaišku kur.Bet ji tai nelabai  schmoll.gif .

Kaip vardas tos kuri nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2007 07 05, 09:10)
nu ir man visai nieko-kiek cia ja matai-ryte atvedi,trumpai pasikalbi ,vakare pasiimi.....bet labai noriai viska pasakoja-kiek sisiojo,kiek valge ir pan.....

Karklai-negirdejai- neverke mano mazule ? Jau syryt graudinosi, bet vel atejusi mergaite uz rankytes nusivede i grupe,tai ji net neatsisukdama nuejo......kol priprasiu,dar sirdi skaudes sad.gif

Mes vakar vėlavom į darželį, bet kai atėjom, tikrai niekas neverkė.Nepergyvenk, viskas bus gerai.Labai faina šeimininkutė, rūpestinga. O ir mergaitės grupės šaunios, rūpinasi mažesniais.Aš pati turiu mažesnį berniuką, tai kai atsivesdavau į tą grupę, jos visos labai gražiai su juo bendraudavo, prižiūrėdavo.Tikrai greit pripras, o kad verkia išsiskiriant, tai normalu.Ir mamai tai sunkiausia ištverti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vatan @ 2007 07 05, 22:06)
Kaip vardas tos kuri nelabai  g.gif

Vitalija.Bet ją, kiek žinau, priėmė metams laiko.O kur ji toliau eis tai neaišku smile.gif
Atsakyti
Karklai- siandien kazkokia nauja sviesi aukletoja- gal apie ja ka nors zinai ???Ta prasme- kuri fainesne - ta tamsi ar sita sviesi? Rupi man kokios aukletojos ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2007 07 09, 10:47)
Karklai- siandien kazkokia nauja sviesi aukletoja- gal apie ja ka nors zinai ???Ta prasme- kuri fainesne - ta tamsi ar sita sviesi? Rupi man kokios aukletojos  ax.gif  blush2.gif

Nežinau, nelabai ką galiu pasakyti.Tas dvi tai pažystu ilgą laiką, o apie pavaduojančias tikrai nieko nežinau verysad.gif .Net ir nemačiau kokia buvo, nes mes šią savaitę atostogaujam.Ta tamsi tai kiek žinau kineziterapeute lyg dirba.
Atsakyti
Klausykit, ar kažką maišau, ar tikrai yra šitam darželyje savaitinė grupė?
Gal kas galit kažką gero/blogo pasakyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 07 18, 20:25)

Yra savaitinė grupė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karklas: 18 liepos 2007 - 20:27
QUOTE(Irunia @ 2007 07 18, 21:25)

Savaitine grupe tai yra bet nelabai galiu daugiau info suteikti, nes mano vaikas budavo toje grupeje tik kelias valandas kol as atlekdavau jo pasiimti po to kai jau uzdarydavo dienine grupe. Tai tiek kiek jis ten budavo tai visai nieko ir aukletojos pasirode malonios.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2007 07 18, 22:46)
Savaitine grupe tai yra bet nelabai galiu daugiau info suteikti, nes mano vaikas budavo toje grupeje tik kelias valandas kol as atlekdavau jo pasiimti po to kai jau uzdarydavo dienine grupe. Tai tiek kiek jis ten budavo tai visai nieko ir aukletojos pasirode malonios.

kai pas direktore paklausiau iki kada dira darzelis,tai nusijuoke ir pasake-jus galvojat aukletojos nenori namo g.gif siaip sako dirbam iki 19 val, bet......susiprask tipo ir pasiimk vaika anksciau.....

kada jus veliausiai esat pasieme vaika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2007 07 25, 14:08)
kai pas direktore paklausiau iki kada dira darzelis,tai nusijuoke ir pasake-jus galvojat aukletojos nenori namo  g.gif siaip sako dirbam iki 19 val, bet......susiprask tipo ir pasiimk vaika anksciau.....

kada jus veliausiai esat pasieme vaika  g.gif

Ji bei aukletojos gali sakyti ka nori, jos tai labai sugeba. Taciau tai yra ju darbas, jos uz tai gauna alga ir koks gali buti "manot aukletojos nenori namo", o kas Jus isleidzia anksciau is darbo. Nesukite galvos ir darykite taip, kiap Jums iseina, o jos ten tegu pasiesko kito darbo, jei toks vargina. Asmeniskai as dazniausiai pasiimdavau 17 bet ne karta esu paemus ir 20 ar 19.30. Niekaip negaliu suprasti to rusisko mastymo noriu ir darau. Yra darbas, valandos ir malonekit dirbt, o ne cia mamoms ant sazines lipkit.
Atsakyti
sveikos. o as galvoju pervest savo pupa i si darzely, db lankom ausrine, gan tolokai nuo namu, o sis arciau na bet man ten jokio didelio sipudzio nesudare, nieko blatno, nzn gal kad lopselinukai tai su jais ten nieko neuzsiima, nzn maniskei ir akis prakirsta buvo ir apkandziota, bet kiekad nepasako kaip pati randu namo parsivedus, kaip pasakau tai sako kad musu laba imusasi ir t.t. duoda suprast kad pati kalta.. tik kazin ar bepriims noreciau jau nuo rugsejo kad eitu, bet ne i lopselio grupe.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JoReGa @ 2007 08 01, 09:46)
sveikos. o as galvoju pervest savo pupa i si darzely, db lankom ausrine, gan tolokai nuo namu, o sis arciau na bet man ten jokio didelio sipudzio nesudare, nieko blatno, nzn gal kad lopselinukai tai su jais ten nieko neuzsiima, nzn maniskei ir akis prakirsta buvo ir apkandziota, bet kiekad nepasako kaip pati randu namo parsivedus, kaip pasakau tai sako kad musu laba imusasi ir t.t. duoda suprast kad pati kalta.. tik kazin ar bepriims noreciau jau nuo rugsejo kad eitu, bet ne i lopselio grupe.. ax.gif

Siap tai sunku manau bus.Mano brolis norėjo nuo rugsėjo leisti, bet nepriėmė schmoll.gif .Grupės labai perpildytos, daug vaikų,o dėl to ir patiems vaikams blogiau, ir auklėtojoms sunku.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2007 07 25, 15:31)
Ji bei aukletojos gali sakyti ka nori, jos tai labai sugeba. Taciau tai yra ju darbas, jos uz tai gauna alga ir koks gali buti "manot aukletojos nenori namo", o kas Jus isleidzia anksciau is darbo. Nesukite galvos ir darykite taip, kiap Jums iseina, o jos ten tegu pasiesko kito darbo, jei toks vargina. Asmeniskai as dazniausiai pasiimdavau 17 bet ne karta esu paemus ir 20 ar 19.30. Niekaip negaliu suprasti to rusisko mastymo noriu ir darau. Yra darbas, valandos ir malonekit dirbt, o ne cia mamoms ant sazines lipkit.

4u.gif del darbo tu teisi, aukletojos turi isdirbti joms priklausancias valandas.bet pagalvok apie vaika, ar jis labai jau laimingas budamas darzelyje iki 20 val. zinoma, visko pasitaiko, bet mylintys savo vaikus tevai tikrai kasdien iki 19- 20 val vaiko darzelyje nepalikines.
Atsakyti