sveikos megytes,
gl galite pasakyti ar siame darzelyje priima vaikucius nuo metuku?
QUOTE(Gerbera @ 2007 07 02, 08:23)
sveikos megytes,
Taip, priima. Nemanu kad nepriima, nes yra lopselinuku grupes
QUOTE(zukse @ 2007 07 02, 09:56)
Taip, priima. Nemanu kad nepriima, nes yra lopselinuku grupes
Lopselinuku grupes tikrai negarantuoja, kad vaikai nuo metuku priimami. Dazniausiai nuo pusantru priimami. Reiktu teirautis direktores ar pavaduotojos del tikslios informacijos.
Sveikos mamytes
Nuo sios savaites mes jau einam i darzeli Kadangi direktores mama mire ir jos pirmadieni nebuvo,tai pavaduotoja nezinojo ka ji numaciusi ir mus 2metu ir 4men nuvede i Boruzeliu grupe su dideliais vaikais...gal kieno nors lanko sia grupe ar lanke - noriu paklausti kaip aukletojos ir seimininkute??????
mano mazaja labai rupinasi didesnes mergaites- taip motiniskai
gal ji cia pabus iki rudens, o gal kai direktore grys iskels pas mazesnius
Nuo sios savaites mes jau einam i darzeli Kadangi direktores mama mire ir jos pirmadieni nebuvo,tai pavaduotoja nezinojo ka ji numaciusi ir mus 2metu ir 4men nuvede i Boruzeliu grupe su dideliais vaikais...gal kieno nors lanko sia grupe ar lanke - noriu paklausti kaip aukletojos ir seimininkute??????
QUOTE(Nike @ 2007 07 03, 14:06)
Sveikos mamytes
Mano mergaite ejo i boruzeliu grupe, tiesa jau se
nokai, tai jei nepasikeite, tai jai labai patiko. Aukletojos gero, ypac ta (vardo nepamenu), kuri slubuoja, na o apie seimininke tai neprisimenu nieko.
O del to, kad Jusu maza tarp dideliu tai nera ko pergyventi, mano berniukas vienoje grupeje taip lanke beveik metus, tai buvo dar geriau nei su bendraamziais, nes tiems dideliems maziukai kaip zaisliukai, jie juos priziuri, rupinasi jais.
Papildyta:
QUOTE(Lija @ 2007 07 03, 09:07)
Lopselinuku grupes tikrai negarantuoja, kad vaikai nuo metuku priimami. Dazniausiai nuo pusantru priimami. Reiktu teirautis direktores ar pavaduotojos del tikslios informacijos.
Kia man teko susidurti su lopselinukais, tai man sake jog priima nuo 1.9 anksciausiai bet kazkodel mano vaikui buvo 1.7 ir direktore iskele man ultumatuma arba atvedu ir nesvarbu, kad jis mazas arba veliau nepriims, tik kitais metais. Tai va buna visaip bet, kad priimtu nuo metuku tai nemanau, na ir mamos protas butu isejes pasivaikscioti jei ruosiasi toki atiduoti i lopsi, tam juk aukles yra. Brangu bet ka daryti, kita karta kai nera iseities reikia ir pakloti pinigelius .
QUOTE(vatan @ 2007 07 03, 14:56)
Mano mergaite ejo i boruzeliu grupe, tiesa jau se
nokai, tai jei nepasikeite, tai jai labai patiko. Aukletojos gero, ypac ta (vardo nepamenu), kuri slubuoja, na o apie seimininke tai neprisimenu nieko.
O del to, kad Jusu maza tarp dideliu tai nera ko pergyventi, mano berniukas vienoje grupeje taip lanke beveik metus, tai buvo dar geriau nei su bendraamziais, nes tiems dideliems maziukai kaip zaisliukai, jie juos priziuri, rupinasi jais.
kad ji maza tarp dideliu tai as visai normaliai priimu,tik kad va neaisku ar ji cia liks kai direktore grys ar kels kur kitur-ta nezinomybe tokia kankina....o kad rupinasi tai tikrai iseinant namo - viena mergyte auna viena basanke, kita kita, o mano mazoji vadovauja - ne tiu...tiu mauk
QUOTE(Nike @ 2007 07 03, 13:06)
Sveikos mamytes
Mes einame į boružėlių grupę, bet kaip tik nuo pirmadienio auklėtoja išėjo atostogauti.Viena tikrai, o dėl kitos nežinau, nes nebuvom vakar ir šiandien .Šeimininkė labai šauni.Vatan, auklėtojos ten abi pasikeitę.Šiemet buvo abi naujos.Rytoj pasižiūrėsiu kas dirba ir parašysiu
QUOTE(Karklas @ 2007 07 03, 17:52)
Mes einame į boružėlių grupę, bet kaip tik nuo pirmadienio auklėtoja išėjo atostogauti.Viena tikrai, o dėl kitos nežinau, nes nebuvom vakar ir šiandien .Šeimininkė labai šauni.Vatan, auklėtojos ten abi pasikeitę.Šiemet buvo abi naujos.Rytoj pasižiūrėsiu kas dirba ir parašysiu
OK, butu idomu, mano vaiko dar laukia sis darzelis tai idomus visi pasikeitimai
QUOTE(Karklas @ 2007 07 03, 17:52)
aukletoja tokia aukstoka, stambiu kaulu, bet tikrai neslubuoja.....sake pirmadieni kad pirma diena po atostogu.....
aukletoja sake kad mano mergina isziurejo Ula o ir mergaites minejo,kad Ula megsta nesioti maziuke bet ten maciau kokios 5 mergaites apie maniske tupineja
QUOTE(Toskita @ 2007 07 04, 10:01)
Nike, man atrodo, kad jūsų mažąją iškels iš tos grupės. Ten berods bus paruošiamoji grupė, nes mano dukra eis į ją. Jus greičiausiai iškels pas bendraamžius.
iskels, iskels, rugsejo men tai tikrai...sake kazkokia grupe dabar remontuojama ir bus su bendraamziais.....bet nezinau kai direktore grys ar dabar mano mazule kazkur iskels ar ji cia bus iki rudens
Abi Boruželių grupės auklėtojos išėjo atostogų.O apie naują, kuri dabar pavaduoja, nelabai ką žinau. Bet atrodo nebloga .O šiaip ši grupė yra paruošiamoji, o kokios auklėtojos kitais metais bus, dar neaišku.Dabartinės auklėtojos atėjo tik šiems metams.Kadangi mes nenorėjom, kad vaikams keistųsi auklėtojos, tai pavyko pasilikti buvusias.Tiksliau vieną, nes kita išvyko į užsienį .Tai jos vietoje buvo priimta kita.Ta senoji auklėtoja eis i Vėžliukų grupę, o ta, nauja neaišku kur.Bet ji tai nelabai .
QUOTE(Karklas @ 2007 07 04, 19:37)
Abi Boruželių grupės auklėtojos išėjo atostogų.O apie naują, kuri dabar pavaduoja, nelabai ką žinau. Bet atrodo nebloga
nu ir man visai nieko-kiek cia ja matai-ryte atvedi,trumpai pasikalbi ,vakare pasiimi.....bet labai noriai viska pasakoja-kiek sisiojo,kiek valge ir pan.....
Karklai-negirdejai- neverke mano mazule ? Jau syryt graudinosi, bet vel atejusi mergaite uz rankytes nusivede i grupe,tai ji net neatsisukdama nuejo......kol priprasiu,dar sirdi skaudes