QUOTE(Manguste @ 2007 06 02, 09:34)
"Viščiukų" grupė nėra lopšelis. Tai paruošiamoji grupė.
o KUR VISCIUKU GRUPE PAGAL ISDESTYMA GRUPIU, GAL AS TIESIOG PAVADINIMA SUKLYDAU. BET ISKARTO IEJUS NIEKADA NEBUVO PARUOSIAMUJU NEBEN SIEMET PAKEITE, TEN VISADA MAZYLIAI BUVO.
Papildyta:
QUOTE(zukse @ 2007 06 02, 12:38)
Tai kad buvo susirinkimas, lygtais ketvirtadieni ir pasake aukletojos kad per vasara dar pora tu men. "palaikys" toi grupei, o nuo rugsejo visi vaikai keliauja kurie gime 2002m i ta kur ir minejau ( pro pagrindini kur ieini ir iskarto po desine puse) sake is tos grupes darys paruosiama. Kadangi daugeja vaiku lopselinuku tai iskelia i ta grupe. O mes lankem ir dar pakolkas lankom Drugeliu, bet ten ji tikrai ne paruosiamoji. Va Boruzeliu tai paruosiamoji- bent taip aukletojos sake
Gaila ir apmaudu, ir kiek supratau tai net pacios aukletojos dar net nenori tokiu pertvarkymu. Kaip buvau nunesti parsyma kad nuo rugsejo vesiu kita vaika. Tai vedeja pasake man (nes as norejau kad abi mano mergytes eitu i viena grype), tai pasaek kad nauja kazkokia programa dabar bus taikoma ir kazin ar papuls, nes nuo situ metu viskas bus kitaip nei anksciau.... Na ir
ima.... pagalvojus uz ka taip vaikams toks stresas. Tik dar vos keli metai eina o dabar tures eiti i kita grupe kur jau jie priprate prie tu aukletoju, beto po metu jau jie biski protingesni butu tai gal nebutu toks stresas, o dabar..... net nzn ir ka galvoti...
Blogiausia kad vaikam kaip tai isaiskinti kad jie eis i kita grupe ir dar kaip susitiks tas aukletojas kur anksciau jos buvo (kazkaip saku kaip kurie tai dar vaikai visai per maziukai), nes yra tokiu kad vieni gime pardzio metu kiti pabaigoi tai skirtumas tarp ju mastymo labai skiriasi, o cia se tau ir i kita grupe...... nezinau .... man tai nelabai jau patiko....
del papuosimo, tai net irgi nepasakyciau kad tiems vaikam jau daug mes investiciju davem i ta darzeli, gal tik pirma karta kaip tik pirmas susirinkimas buvo, tai paprase aukletojos kad siurbli nupirktumem, daugiau lygtais ir ne..... Aisku kas galeto tai vieni viena ten atnese, kiti dar kilma padovanojo- tai gal ir tokios investicijos ir buvo.....
JEI TIK KILIMAS IR SIURBLYS TAI INVESTICIJA DAR NEDIDELE YRA KUR IR REMONTUS DARO. TAPETAI LINILIAUMASO NA IR VISA KITA, KAIP KAD TEIGIA DIREKTORE "JUS SUPRASKITE TEVELIAI JUSU VAIKUCIAI CIA DAUGIAU LAIKO PRALEIDZIA NEI NAMIE TODEL SUSIREMONTUOTI GRUPES TURETU BUTI PIRMAS JUSU INTERESAS".
NA O DEL PRIPRATIMO, JEI JAU VAIKAS YRA EJES I DARZELI, TAI GRUPES PAKEITIMAS DAZNIAUSIAI LABAI SKAUSMINGAS NEBUNA. JIE JAU BUNA PRIPRATE PRIE NE TIK SUKTIS SEIMOS RATE O IR BENDRUOMENEJE, TAI MANAU, KAD JUMS NEREIKIA LABAI PERGYVENTI VISKAS BUS O.K.