QUOTE(Raimonda20 @ 2007 05 30, 23:27)
As savo mazaji uzrasiau pries metus i verinelli, dabar neseniai buvom "pasitikslinti" kaip ten musu reikalai ir jau nuo rugsejo eisim i si darzeli. Mano Nedukui rugputi 2 metukai, idomu kaip ten bus viskas, mat viena problemyte - jis labai mamyciukas, nepaleidzia manes is akiu, idomu kaip prie darzelio pripras? Gal kas galite papasakoti kaip jum sekesi ten darzelyje priprasti ir kokiu atsiliepimu turite apie si darzeli?Aciu!!!
Viskas bus gerai auklėtojos sakė vaikai greičiau adaptuojasi negu tėveliai, bent jau mano tai rytais verkdavo prieš išsisikiriant apie dvi savaites, o dabar liuks laiminga eina auklėtojas apsikabina ir draugauja, reikia tik ištverti tas pirmas savaites kol vaikutis pripras
Mes lankom ančiukų grupę
QUOTE(zukse @ 2007 06 01, 18:46)
Eh.. nu ir naujienu padave kaip is dangaus lietus
Ta kur lankem grupe pasirodo jau nelankysim nuo rudenio, nes formuoja pagal nauja sistema ir visi kurie gime vaikai 2002 metais eis i paruosema...
nors dar iki paruosemos liko apie pora metu... bet niekas i tai nekreipia demesi
Idomu kur mes dabar papulsim ir kaip aukletojos, gal kas turite kokia info apie Anciuku grupe lygtais (ta kur per pagrindines ieini ir po desine)... net neisivaizduoju kaip tie vaikai per nauja adaptuosis, kiek zinau tai nevisi taip ir lengvai priima naujas aukletojas....
Auklėtojos sakė kad vaikams įdomu būna perėjus į kitą grupę nes nauja aplinka nauji žaislai tik aišku auklėtojų meilė yra pati svarbiausia nenusiminkim tikėkimės geriausio
Mes irgi po susirinkimo sužinojom kad lopšelyj paliks tik mažučius vaikus o 2004 kels į darželio jeigu neklystu minėjo drugeliu grupę, o 2005 dar neaišku planuoja daryti vienodo amžiaus vaikų grupę, gali perkelti ir nuo birželio ir nuo rugsėjo dar neaišku
man tai labai gaila auklėtojų tikiuosi ir kitos tokios šaunuolės bus.
pro pagrindines duris įėjus po kaire yra ančiukų grupė (lopšelio)
Šeimininkė ir man