Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(zukse @ 2007 05 06, 00:24)
g.gif  as jau triacia diena einu pas ja , bet niekaip nerandu  g.gif  tai penktadienis, trumpiau dirba, tai jau isejus..... hm
Na bet gal pagausiu  biggrin.gif

O jus eikite tuo laiku kur parasyta jos priemimo valandos. Kie man teko susidurti ji labiau megsta priimti priemimo valandom ir dazniausiai jomis buna, na kartais nueina i valgykla, grupes ar kita kabineta. Sekmes paieskose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 04 20, 16:33)
4u.gif  kazkaip tai ramu pas mus cia, niekas nelanko turbut sito darzelio  biggrin.gif

Mes lankom lopšelį dar nesenai nuo kovo mėn, auklėtojos super aš labai patenkinta thumbup.gif
Mažulka rytais verkšleno kad palieku, bet jau pradeda priprasti ir kai nuotaika gera atėjus iš kart klausia kur teta biggrin.gif

QUOTE(zukse @ 2007 04 21, 13:28)
g.gif  hm... kaip keista girdeti, bet jau tokiam pasaulyje gyvenam. schmoll.gif  nors mes pralaukem jau 2 metus ir bandysim eiti geguze patikslinti data kad prisimintu mus, na ziuresim kaip ji su mumis elgsis....  g.gif

Aš užrašiau kai mažulkai buvo 3 ar 4 mėn. nepamenu ir problemų turėjau su laisva vieta ( jeigu būčiau pranešus pavasarį (2006m) kad planuojam eiti nuo 2007 kovo tai sakė būtų buve lengviau nes jau suformuotos gurpės bet jau viskas praeityj thumbup.gif Linkiu sėkmės ir jums 4u.gif

QUOTE(zukse @ 2007 05 06, 00:24)
g.gif  as jau triacia diena einu pas ja , bet niekaip nerandu  g.gif  tai penktadienis, trumpiau dirba, tai jau isejus..... hm
Na bet gal pagausiu  biggrin.gif

O tu pasiskambink ir paklausk kada gali ateiti ir nereikės vaikščioti veltui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziviliuxas: 06 gegužės 2007 - 22:20
As savo mazaji uzrasiau pries metus i verinelli, dabar neseniai buvom "pasitikslinti" kaip ten musu reikalai ir jau nuo rugsejo eisim i si darzeli. Mano Nedukui rugputi 2 metukai, idomu kaip ten bus viskas, mat viena problemyte - jis labai mamyciukas, nepaleidzia manes is akiu, idomu kaip prie darzelio pripras? Gal kas galite papasakoti kaip jum sekesi ten darzelyje priprasti ir kokiu atsiliepimu turite apie si darzeli?Aciu!!!
Atsakyti
QUOTE(Raimonda20 @ 2007 05 30, 22:27)
As savo mazaji uzrasiau pries metus i verinelli, dabar neseniai buvom "pasitikslinti" kaip ten musu reikalai ir jau nuo rugsejo eisim i si darzeli. Mano Nedukui rugputi 2 metukai, idomu kaip ten bus viskas, mat viena problemyte - jis labai mamyciukas, nepaleidzia manes is akiu, idomu kaip prie darzelio pripras? Gal kas galite papasakoti kaip jum sekesi ten darzelyje priprasti ir kokiu atsiliepimu turite apie si darzeli?Aciu!!!

Čia visa tema apie šį darželį,pasiskaityk mirksiukas.gif .Nuomonių yra visokių..Jūs eisit į lopšelio grupę.Mes taip pat bandėm eiti nuo 2 metukų,bet mums nepavyko schmoll.gif .Ėjom į ančiukų grupę.Auklėtojos tikrai atrodė šaunios.Bet...tie vaikučiai visi tokie maži ,ir tokie nelaimingi verysad.gif .Aš pati neatlaikiau to vaizdo.Sėdi visi prie stalo ryte liūdni,liūdni,kas antras verkia.Vienas pradeda mamą šaukti,kitas iš paskos.Nors maniškis tikrai nebuvo rankinukas,labai mėgo su visais bendrauti,jam labai reikėjo vaikų.Kai pradėjo eiti į darželį,manęs iš akių nepaleisdavo,net su močiute ar aukle nepasilikdavo,nors anksčiau tokių problemų nebuvo.Tikriausiai buvo per anksti.Taigi,palankėm dvi savaites ir baigėm.Po metų viskas buvo kitaip.Priprato per savaitę laiko,beveik be ašarų.Ir visus metus sėkmingai einame,jam ten patinka thumbup.gif
Atsakyti
Is tikruju tai kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Jei idomu galiu tik pasakyti tai ka teko man paciai patirti. As savo mazyli vedziau i "Visciuku" jei nesuklydau pavadinimo, nes jau senokai tai buvo, vienu zodziu tik iejus pro pagrindinias duri po kaire ranka. Na tai ka aukletojos visai nieko, na bet jau seimininke, tai neduok dieve, kalbedavo ir darydavo viska, kad tik mamos maziau vaiku atvestu. Kiekviena karta skusdavosi, kad ji dirba daugiau ir purvinesni darba uz aukletojos o jos alga mazesne. Tiesiog siusdavo, kad vaikai kakoja ir jai reikia keisti pampersa ir plauti uzpakali. Kiek zinau ji ir dabar dirba, tik nezinau ar toje pacioje grupeje.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2007 05 31, 17:57)
Is tikruju tai kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Jei idomu galiu tik pasakyti tai ka teko man paciai patirti. As savo mazyli vedziau i "Visciuku" jei nesuklydau pavadinimo, nes jau senokai tai buvo, vienu zodziu tik iejus pro pagrindinias duri po kaire ranka. Na tai ka aukletojos visai nieko, na bet jau seimininke, tai neduok dieve, kalbedavo ir darydavo viska, kad tik mamos maziau vaiku atvestu. Kiekviena karta skusdavosi, kad ji dirba daugiau ir purvinesni darba uz aukletojos o jos alga mazesne. Tiesiog siusdavo, kad vaikai kakoja ir jai reikia keisti pampersa ir plauti uzpakali. Kiek zinau ji ir dabar dirba, tik nezinau ar toje pacioje grupeje.

Mes irgi ėjom į tą , kur po kaire įėjus pro duris.Gal ir viščiukai ten g.gif .Man irgi ta šeimininkė tokia nelabai pasirodė, bet kai trumpai lankėm , tai taip pasiguosti nespėjo.Bet iš jos elgesio jautėsi,kad jai tai tik darbas .Ir nelabai ji vaikus myli verysad.gif
Atsakyti
Eh.. nu ir naujienu padave kaip is dangaus lietus g.gif Ta kur lankem grupe pasirodo jau nelankysim nuo rudenio, nes formuoja pagal nauja sistema ir visi kurie gime vaikai 2002 metais eis i paruosema... verysad.gif verysad.gif nors dar iki paruosemos liko apie pora metu... bet niekas i tai nekreipia demesi schmoll.gif
Idomu kur mes dabar papulsim ir kaip aukletojos, gal kas turite kokia info apie Anciuku grupe lygtais (ta kur per pagrindines ieini ir po desine)... net neisivaizduoju kaip tie vaikai per nauja adaptuosis, kiek zinau tai nevisi taip ir lengvai priima naujas aukletojas.... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 06 01, 18:46)
Eh.. nu ir naujienu padave kaip is dangaus lietus  g.gif  Ta kur lankem grupe pasirodo jau nelankysim nuo rudenio, nes formuoja pagal nauja sistema ir visi kurie gime vaikai 2002 metais eis i paruosema...  verysad.gif  verysad.gif  nors dar iki paruosemos liko apie pora metu... bet niekas i tai nekreipia demesi  schmoll.gif
Idomu kur mes dabar papulsim ir kaip aukletojos, gal kas turite kokia info apie Anciuku grupe lygtais (ta kur per pagrindines ieini ir po desine)... net neisivaizduoju kaip tie vaikai per nauja adaptuosis, kiek zinau tai nevisi taip ir lengvai priima naujas aukletojas.... g.gif  g.gif

Gal pries tai buvuse grupe labai sutvarkete, kad iskelia tokius mazus i paruosiamuju smile.gif, taip parasiau nes tai daro pas tave darzelyje, jei tevai gerai investuoja tai iskelia i kita grupe, kad irgi sutvarkytu, tai ko kiti nedaro. Paruosiamosios maziausiai mato tevu indelio, nes visi zino, jog tik vieni metai ir nekisa pinigu. ir tai direktorei nepatinka, tai direktorei nepatinka. Bet anciukai lyg ne paruosiamoji. Paruosiamosios buvo kaciuku, drugeliu ir boruzeliu, gal jus suklydot arba ka nors pakeite, bet jau daug metu tik tos 3 gr buvo paruosiamuju
Atsakyti
Ančiukai ir Viščiukai yra lopšelinės grupės
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2007 06 01, 21:07)
Ančiukai ir Viščiukai yra lopšelinės grupės

as ir sakau, kad neparuosiamoji, turbut zukse suklydo, kad jos vaika sius i paruosiamaja. Paruosiamiesiems apskritai turi buti aukletojos su specialiu pasirengimu,o ju sis darzelis turi nedaug tai negalejo padauginti grupiu skaiciaus.
Atsakyti
QUOTE(Raimonda20 @ 2007 05 30, 23:27)

Viskas bus gerai auklėtojos sakė vaikai greičiau adaptuojasi negu tėveliai, bent jau mano tai rytais verkdavo prieš išsisikiriant apie dvi savaites, o dabar liuks laiminga eina auklėtojas apsikabina ir draugauja, reikia tik ištverti tas pirmas savaites kol vaikutis pripras mirksiukas.gif
Mes lankom ančiukų grupę

QUOTE(zukse @ 2007 06 01, 18:46)
Eh.. nu ir naujienu padave kaip is dangaus lietus  g.gif  Ta kur lankem grupe pasirodo jau nelankysim nuo rudenio, nes formuoja pagal nauja sistema ir visi kurie gime vaikai 2002 metais eis i paruosema...  verysad.gif  verysad.gif  nors dar iki paruosemos liko apie pora metu... bet niekas i tai nekreipia demesi  schmoll.gif
Idomu kur mes dabar papulsim ir kaip aukletojos, gal kas turite kokia info apie Anciuku grupe lygtais (ta kur per pagrindines ieini ir po desine)... net neisivaizduoju kaip tie vaikai per nauja adaptuosis, kiek zinau tai nevisi taip ir lengvai priima naujas aukletojas.... g.gif  g.gif

Auklėtojos sakė kad vaikams įdomu būna perėjus į kitą grupę nes nauja aplinka nauji žaislai tik aišku auklėtojų meilė yra pati svarbiausia nenusiminkim tikėkimės geriausio 4u.gif
Mes irgi po susirinkimo sužinojom kad lopšelyj paliks tik mažučius vaikus o 2004 kels į darželio jeigu neklystu minėjo drugeliu grupę, o 2005 dar neaišku planuoja daryti vienodo amžiaus vaikų grupę, gali perkelti ir nuo birželio ir nuo rugsėjo dar neaišku verysad.gif man tai labai gaila auklėtojų tikiuosi ir kitos tokios šaunuolės bus.
pro pagrindines duris įėjus po kaire yra ančiukų grupė (lopšelio) mirksiukas.gif Šeimininkė ir man schmoll.gif
Atsakyti
"Viščiukų" grupė nėra lopšelis. Tai paruošiamoji grupė.
Atsakyti