Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(Karklas @ 2007 02 28, 20:28)
Nike,o kam nešti,jei užsirašius prieš pusantrų metų ? Manau nieko nešti nereikia.Jei tiek laiko laukiat eilėje,tikrai priims.Na ,nebent pati labai nori padėkoti.O lankyti galima pradėti ir pavasarį.Gal direktorė nelabai patenkinta,bet tikrai priima,jei reikia.Sekmės  4u.gif

4u.gif smile.gif
Atsakyti
4u.gif kazkaip tai ramu pas mus cia, niekas nelanko turbut sito darzelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2007 02 28, 11:33)
nea, nieks neatsake  biggrin.gif  4u.gif

Na sumos tiksliai dabar nepasakysiu, nes as pati niekada nedaviau, nors ne karta ji mane provokavo. Gerokai seniau buvo 400 Lt t.y. mazdaug pries 6metus, juokinga, bet sakiau kad gerokai seniau, ar dabar pakilo ar nukrito nezinau.
Atstovejus 1,5 metu nereikia nesti ir taip priklauso, nors kai nueisite galite susidurti su provokacija doh.gif pas ja ir taip buna., priklauso nuo to, kaip ji izvelgs skubu ar neskubu vietos reikalinguma jums. As stovejau 3 metus, o kai atejau kovo viduri ir norejau kaip galima greiciau pradeti vesti tai ir pradejo issisukineti. Viena minute sako taip taip jus tiek ilgai stovejot priklauso, turiu surasti vieta bet kokiu atveju. Kita minute sako zinokit kad dabar vietu nera BUS BIRZELI, NA BET JEI JUMS reikia tai bus. Na ir t.t. Turejau kisenej pasiruosusi duoti, bet nedaviau, pagalvojau kode tureciau sitiek atstovejus, o ji gauna alga , man taip pat niekas neduoda ir nedaviau. Vieta vistiek surado, bet irgi ne tokia kokia mums priklause ir pridure na jei noretumet kitos tai gal galeciau ir paziuret, as pasakiau man gerai ir ta. Taigi jai nieko nebeliko, kaip tik susitaikyti, kad neduosiu. Po kiek laiko susitikusi klausdavo, na kaip ar vieta patinka, sakau taip viskas puiku. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2007 04 20, 19:38)
Na sumos tiksliai dabar nepasakysiu, nes as pati niekada nedaviau, nors ne karta ji mane provokavo. Gerokai seniau buvo 400 Lt t.y. mazdaug pries 6metus, juokinga, bet sakiau kad gerokai seniau, ar dabar pakilo ar nukrito nezinau.
Atstovejus 1,5 metu nereikia nesti ir taip priklauso, nors kai nueisite galite susidurti su provokacija doh.gif pas ja ir taip buna., priklauso nuo to, kaip ji izvelgs skubu ar neskubu vietos reikalinguma jums. As stovejau 3 metus, o kai atejau kovo viduri ir norejau kaip galima greiciau pradeti vesti tai ir pradejo issisukineti. Viena minute sako taip taip jus tiek ilgai stovejot priklauso, turiu surasti vieta bet kokiu atveju. Kita minute sako zinokit kad dabar vietu nera BUS BIRZELI, NA BET JEI JUMS reikia tai bus. Na ir t.t. Turejau kisenej pasiruosusi duoti, bet nedaviau, pagalvojau kode tureciau sitiek atstovejus, o ji gauna alga , man taip pat niekas neduoda ir nedaviau. Vieta vistiek surado, bet irgi ne tokia kokia mums priklause ir pridure na jei noretumet kitos tai gal galeciau ir paziuret, as pasakiau man gerai ir ta. Taigi jai nieko nebeliko, kaip tik susitaikyti, kad neduosiu. Po kiek laiko susitikusi klausdavo, na kaip ar vieta patinka, sakau taip viskas puiku.  tongue.gif

g.gif hm... kaip keista girdeti, bet jau tokiam pasaulyje gyvenam. schmoll.gif nors mes pralaukem jau 2 metus ir bandysim eiti geguze patikslinti data kad prisimintu mus, na ziuresim kaip ji su mumis elgsis.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 04 21, 13:28)
g.gif  hm... kaip keista girdeti, bet jau tokiam pasaulyje gyvenam. schmoll.gif  nors mes pralaukem jau 2 metus ir bandysim eiti geguze patikslinti data kad prisimintu mus, na ziuresim kaip ji su mumis elgsis....  g.gif

direktore visoms sako, kad ateitu geguzes men, nes pradedamos formuoti grupes rudeniui.......

kai as uzsiminiau apie "parama" - ji mane grieztai nutrauke ir pasake kad tokiu dalyku netoleruoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nike: 24 balandžio 2007 - 11:20
QUOTE(Nike @ 2007 04 24, 12:19)
direktore visoms sako, kad ateitu geguzes men, nes pradedamos formuoti grupes rudeniui.......

kai as uzsiminiau apie "parama" - ji mane grieztai nutrauke ir pasake kad tokiu dalyku netoleruoja  g.gif

Gal pasikeite, gal kas ja prikirpo, o gal cia toks jos "nekaltybes" manevras. Is patikimo saltinio girdejau, kad ji yra labai didele baile ir labai bijo, kai kas ja pagazdina svietimu ar panasiai.
Atsakyti
Sveikutes , mano dukrytei jau 1 metai ir 4 menesiai ir cia kaip paskaiciau issigandau, kad mums gali jau nebebuti vietos blink.gif gal as ka ne taip supratau , bet tikrai issigandau unsure.gif galvojam dukryte leisti nuo sausio menesio ( dar visiskai neapsisprendem) bus grazu, kad musunepriims unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
To modestasta. Jusiskiai dabar beveik pusantru, vesite nuo sausio kitu metu, tai jei turite parasiusi pareiskima, iki kitu metu sausio jau busite atstovejusi, na nezinau kada parasete pareiskima, bet kai jau zinosite mazdaug kada reikia tai isanksto pries menesi ar kiek nueikite pareiksti nora jau pradeti lankyti. Tada nebus extra ir nebus kaip jumis manipuliuoti. Seip tai gime vaikas ir reikia rasyti pareiskima, tada kol vaikelis paauga ir eile prieina. O seip tai geriausia kai nuo birzelio pradeda, tada formuoja naujas grupes, kiti iseina atostogu tai vietu dazniausiai buna nemazai.
Na o jei Jus dar neparasete, tai nedelskite ir kuo greiciau parasykite. Kaip sako liaudies ismintis - geriau veliau, nei niekada:)smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2007 05 01, 17:16)
To modestasta. Jusiskiai dabar beveik pusantru, vesite nuo sausio kitu metu, tai jei turite parasiusi pareiskima, iki kitu metu sausio jau busite atstovejusi, na nezinau kada parasete pareiskima, bet kai jau zinosite mazdaug kada reikia tai isanksto pries menesi ar kiek nueikite pareiksti nora jau pradeti lankyti. Tada nebus extra  ir nebus kaip jumis manipuliuoti. Seip tai gime vaikas ir reikia rasyti pareiskima, tada kol vaikelis paauga ir eile prieina. O seip tai geriausia kai nuo birzelio pradeda, tada formuoja naujas grupes, kiti iseina atostogu tai vietu dazniausiai buna nemazai.
Na o jei Jus dar neparasete, tai nedelskite ir kuo greiciau parasykite. Kaip sako liaudies ismintis - geriau veliau, nei niekada:)smile.gif

Va dabar tai sedziu ir vos neverkiu, kokia as naivuole as masciau, kad nueisiu ir is karto priims doh.gif aisku, kad nieko as neparasius doh.gif siaubas reikes kuo greiciau lekti ir parasyti ta pareiskima unsure.gif
Atsakyti
bijau ka ir besakyti,bet as taip pat rasiau i verineli............,tai uzrasiau siu metu vasario men o mus priims tik 2008 birzeli doh.gif ,gal su darzeliais kitaip bet su lopseliu tai ten tragedija.....tik gimus reikejo eiti rasyti............ verysad.gif man
Atsakyti
g.gif as jau triacia diena einu pas ja , bet niekaip nerandu g.gif tai penktadienis, trumpiau dirba, tai jau isejus..... hm
Na bet gal pagausiu biggrin.gif
Atsakyti
Visas Mamytes su Motinos diena mirksiukas.gif vacation1.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zukse: 06 gegužės 2007 - 12:44