QUOTE(Nike @ 2007 02 28, 11:33)
nea, nieks neatsake
Na sumos tiksliai dabar nepasakysiu, nes as pati niekada nedaviau, nors ne karta ji mane provokavo. Gerokai seniau buvo 400 Lt t.y. mazdaug pries 6metus, juokinga, bet sakiau kad gerokai seniau, ar dabar pakilo ar nukrito nezinau.
Atstovejus 1,5 metu nereikia nesti ir taip priklauso, nors kai nueisite galite susidurti su provokacija
pas ja ir taip buna., priklauso nuo to, kaip ji izvelgs skubu ar neskubu vietos reikalinguma jums. As stovejau 3 metus, o kai atejau kovo viduri ir norejau kaip galima greiciau pradeti vesti tai ir pradejo issisukineti. Viena minute sako taip taip jus tiek ilgai stovejot priklauso, turiu surasti vieta bet kokiu atveju. Kita minute sako zinokit kad dabar vietu nera BUS BIRZELI, NA BET JEI JUMS reikia tai bus. Na ir t.t. Turejau kisenej pasiruosusi duoti, bet nedaviau, pagalvojau kode tureciau sitiek atstovejus, o ji gauna alga , man taip pat niekas neduoda ir nedaviau. Vieta vistiek surado, bet irgi ne tokia kokia mums priklause ir pridure na jei noretumet kitos tai gal galeciau ir paziuret, as pasakiau man gerai ir ta. Taigi jai nieko nebeliko, kaip tik susitaikyti, kad neduosiu. Po kiek laiko susitikusi klausdavo, na kaip ar vieta patinka, sakau taip viskas puiku.