Įkraunama...
Įkraunama...

Apie laiptus

QUOTE(Nataliukas @ 2007 09 12, 22:33)
Sulaukiau ir as pagaliau savo laiptuku  wub.gif  likau be galo patenkinta , aisku siek tiek statoki ir siauroki  gavosi  verysad.gif  bet palikom per maza anga ( pries tai su gerais meistrais pasitare  doh.gif ), be to prie grindu negalejom tvirtinti, tai teko vyrukui suktis is ko buvo  doh.gif ,O siaip likau labai patenkinta Kainavo 9000, cia jau su spalva

Laiptukai thumbup.gif ...tik man turėklų per daug smile.gif (aš prie sienos nedaryčiau, bet jei bendras namo interjeras to reikalauja, tai kodėl gi ne mirksiukas.gif )
o jau dulkes kai reiks nuo jų ir už jų valyti blink.gif ...bet čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 16, 20:07)
Laiptukai  thumbup.gif ...tik man turėklų per daug  smile.gif (aš prie sienos nedaryčiau,  bet jei bendras namo interjeras to reikalauja, tai kodėl gi ne  mirksiukas.gif )
o jau dulkes kai reiks nuo jų ir už jų valyti  blink.gif ...bet čia tik mano nuomonė ax.gif

Tureklai ten butini buvo, nes ten sienos ner verysad.gif O del dulkiu tai taip doh.gif bet ka del grozio nepadarysi blush2.gif
Atsakyti
Nu jooooo... blush2.gif , aš kažkaip labiau į tą nuotrauką kur iš viršaus žiūrėjau mastau.gif
Atsakyti
Mums taip pat buvo galvosukis su lauko laiptais, o dar reikejo padaryti aukstus, nes durys i nama yra 1,2 m aukstyje. ax.gif Bet mano vyras pats pasibraize, atsizvelgdamas i mano norus, ir pats padare su brolio pagalba. Nepatikesit, isejo tikrai thumbup.gif Dabar beliks tik trinkelemis apklijuoti sekanciame etape... cia jau bus darant namuko apdaila. Dabar pagalvojau, kad reikia tik noro ir siek tiek pasidometi kaip tai padaryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
visada norėjau būtent betoninių laiptų

vargom su gamintojais, kainavo irgi nemenką sumą - apie 12K be turėklų, bet dabar labai jais džiaugiuos..
user posted image
user posted image
Atsakyti
mes dabar isivedeme kanalizacija _ dabar seka betonavimo darbai _ sunku rasti grindu betonuotojus, gal kas zinot, po to reiks plyteliu klijavimo meistru _ plyz rekomenduokit Vilniuje.
Atsakyti
kokia ispudinga pirma nuotrauka bigsmile.gif wub.gif jau erdves ! bigsmile.gif

westa, turiu tau keleta klausimuku. tokiu urgent jau ax.gif

* kiek cm islenda pakopa i prieki?
** ar nesipurvina krastas tarp pakopos ir sienos? as labai bijau, kad kai plausiu man ten nusistrins greitai g.gif
*** ar nesigailejai padariusi pakopos auksti balta?dabar mes svarstom si klausima. bijau, kad labai "nusispardo" ta dalis g.gif nors gal tai priklauso nu pakopos plocio? pas mus bus 27 (jei i prieki "isnesim" 2cm...

aciu 4u.gif

tiesa, gal turi is anksciau uzsiseivinus panasiu kaltiniu tureklu? smile.gif nes atsimenu tada, kai sita internete kazkas rado, tai issisaugojau kaip viena is varijantu... nors tu ir klaipedoj-nesinori kartotis blush2.gif
Papildyta:
ar svieseles prie lapitu vis dar nesudetos? biggrin.gif as irg taip pasidariau, o dabar jau biski gailiuosi... ax.gif blyn kaip brangu doh.gif man reikia is viso 17 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 09 21, 20:27)
kokia ispudinga pirma nuotrauka  bigsmile.gif  wub.gif  jau erdves !  bigsmile.gif

westa, turiu tau keleta klausimuku. tokiu urgent jau  ax.gif

** ar nesipurvina krastas tarp pakopos ir sienos? as labai bijau, kad kai plausiu man ten nusistrins greitai  g.gif
*** ar nesigailejai padariusi pakopos auksti balta?dabar mes svarstom si klausima. bijau, kad labai "nusispardo" ta dalis  g.gif  nors gal tai priklauso nu pakopos plocio? pas mus bus 27 (jei i prieki "isnesim" 2cm...

aciu  4u.gif

tiesa, gal turi is anksciau uzsiseivinus panasiu kaltiniu tureklu? smile.gif nes atsimenu tada, kai sita internete kazkas rado, tai issisaugojau kaip viena is varijantu... nors tu ir klaipedoj-nesinori kartotis  blush2.gif

smile.gif neturiu žinok fotkių daugiau, nes mūsų kalvis mums siūlė iš rankos pieštus.. žiauriai geras savo darbo profesionalas smile.gif

"pakopa kažkur 8 cm .. iš akies matavau, nerandu liniuotės po ranka doh.gif

visa kita trumpai - susipurvina, pavalau, susipurvina visa siena ir pakopų apačia.. meluočiau jei sakyčiau, kad ne.. todėl labai džiaugiuos, kad dažėm gerais dažais, kurie gerai nusivalo... bet kuriuo atveju tikrai dabar kitaip nedaryčiau.. va jei pvz sakau , kad virtuvėj nebedėčiau rudų plytelių, tai čia daryč taip pat. tikrai tas neužknisa labai .. ne daugiau nei kitos vietos :ihihihi:

o lemputės tai čia iš to sąrašo doh.gif .. jų irgi galėjo nebūt irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 rugsėjo 2007 - 19:36
uch kaip operatyviai biggrin.gif aciu wink.gif

nu va man irgi graziau, kai sviesu... bet neapsisprendziu dar g.gif o kokiais dazais dazet? rowan'u gal?
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 09 21, 20:51)
uch kaip operatyviai  biggrin.gif  aciu wink.gif

nu va man irgi graziau, kai sviesu... bet neapsisprendziu dar  g.gif  o kokiais dazais dazet? rowan'u gal?

Rowan best išorėj dažėm, viduj Tikkurilla lyg g.gif
Atsakyti

man ir patnka thumbup.gif , as galvoju apie tokius... bet vis kas nors atkalba ...mat kaip jie ne mediniai atrodys name... o ziuriu l.graziai. smile.gif ydomu kokia tokiu kaina
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 09 21, 18:29)
kokia ispudinga pirma nuotrauka  bigsmile.gif  wub.gif  jau erdves !  bigsmile.gif

westa, turiu tau keleta klausimuku. tokiu urgent jau  ax.gif

** ar nesipurvina krastas tarp pakopos ir sienos? as labai bijau, kad kai plausiu man ten nusistrins greitai  g.gif
*** ar nesigailejai padariusi pakopos auksti balta?dabar mes svarstom si klausima. bijau, kad labai "nusispardo" ta dalis  g.gif  nors gal tai priklauso nu pakopos plocio? pas mus bus 27 (jei i prieki "isnesim" 2cm...

aciu  4u.gif

tiesa, gal turi is anksciau uzsiseivinus panasiu kaltiniu tureklu? smile.gif nes atsimenu tada, kai sita internete kazkas rado, tai issisaugojau kaip viena is varijantu... nors tu ir klaipedoj-nesinori kartotis  blush2.gif
Papildyta:
ar svieseles prie lapitu vis dar nesudetos?  biggrin.gif  as irg taip pasidariau, o dabar jau biski gailiuosi...  ax.gif  blyn kaip brangu  doh.gif  man reikia is viso 17  doh.gif

sveika
man klausimas iskilo kodel gailies del laiptu apsvietimo? as pati rengiuosi detis... aciu smile.gif
Atsakyti