Įkraunama...
Įkraunama...

Apie laiptus

QUOTE(Danquole @ 2007 08 09, 09:39)
Braske06, ar jau turite laiptus?  Kokius dart?  Gal gali parodyt? 
Aš norėčiau betonių, bet neturiu jokių kontaktų Klaipėdoj. Gal kas galėtų padėt?

Nea, dar neturime, kira savaite tik pamatuka darysime su visom grindim ir tik paskui jau laiptai.
Atsakyti
BETONUOTI LAIPTUS GALI TIE KURIE PAMATUS KLOJA, BET VA KA DARYTI KAI MEDINIAI LAIPTAI PATYS PAPRASCIAUSI KAINUOJA 6000LT. TEIRAVAUSI KELIOSE FIRMOSE . PARDUOTUVEJE "PAS JIOZAPA" IR KT. KAS ZINOTE PIGIUS PAPRASTUS LAIPTUS VILNIUJE?
Atsakyti
NA PRIES METUS LITEXPO RUMUOSE BUVO STATYBOS PARODA TUOMET KAUNIECIAI MAN SIULE IRGI LAIPTUS UZ 6000LT, AS PAGALVOJAU KAD PER BRANGU IR DABAR DA IKI SIOL IESKAU PIGIAU.
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2007 08 18, 12:08)
NA PRIES METUS LITEXPO RUMUOSE BUVO STATYBOS PARODA TUOMET KAUNIECIAI MAN SIULE IRGI LAIPTUS UZ 6000LT, AS PAGALVOJAU KAD PER BRANGU IR DABAR DA IKI SIOL IESKAU PIGIAU.

sunku patikėt, kad rasi pigiau g.gif , aišku ir nuo laiptų priklauso, kokių nori, bet 6000 laiptams dabar tikrai nėra daug
Atsakyti
4u.gif Aš irgi vis dar ieškau laiptų gamintojų 4u.gif . Kažkaip man vis rodos, kad labai jau visi už tuos laiptus plėšia g.gif . 15-20 tūkstančių tikrai gaila mokėti tongue.gif . gal tada kas pigiau kokį liftą sukonstruotų g.gif smile.gif doh.gif
Atsakyti
Rekomenduoju http://www.medritas.lt/ 4u.gif Kaina nebloga, kokybė gera, pasirinkimas didelis, aptarnavimas, priežiūra, viskas normaliai, duoda garntiją. Pakopos kaina 300-500 Lt. Mūsiškiai kainuos 500 Lt pakopa, čia jau su viskuo. Plius dar papildomai apkantavimus darys, vartelius, viršuj nemažai turėklų, tai čia dar papildomai kainuos. Ant laiptų taupyti labai neverta, ypač kai yra mažų vaikų, tai norisi kuo saugesnių ir rimtesnių. Juk tai daiktas jau visam laikui.
Atsakyti
Pas mus miestelyje, Vilkaviškyje, kiek ieškojau patys pigiausi laiptai, vaizdas vos ne kaip kopečių 10 000 lituku
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2007 07 02, 23:17)
Mums mediniai laiptai kainuos apie 6000lt,- pigu, ane mirksiukas.gif ,- bet jie, deja, ne popieriniai, tik kuklus mediniai ir tvirti ax.gif . Gaminomes rajone ax.gif

o kokiam rajone gaminotės? o kokie jūsų laiptai( 180 laipsniu kmapu, ar kitokie?
Atsakyti
Keitėm ir mes laiptus, likau tikrai patenkinta, nes kaina padori, o ir kokybė gera, padarė pakankamai greitai.
Pas mus uosiniai laiptukai, o kainavo 7000Lt.
Atsakyti
Musu laiptai, jei kiek isiziuri foto, nes akcentuoti buvo vaikai, idejau tik tokia kokia turiu smile.gif kainavo su varteliais apsaugai vaikams 8800, daryta na pries metus, tai tikriausiai bus pabrange smile.gif biski. Temple 3000 ir medis su varteliais 5800.
user posted image
Tai gelžbetoninė lieta templė, ne per visa pakopa, o tik per dali jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lile: 21 rugpjūčio 2007 - 09:05
QUOTE(lile @ 2007 08 21, 10:03)
Musu laiptai, jei kiek isiziuri foto, nes akcentuoti buvo vaikai, idejau tik tokia kokia turiu smile.gif kainavo su varteliais apsaugai vaikams 8800, daryta na pries metus, tai tikriausiai bus pabrange smile.gif biski. Temple 3000 ir medis su varteliais 5800.
user posted image
Tai gelžbetoninė lieta templė, ne per visa pakopa, o tik per dali jos.

thumbup.gif Laiptai ir vaikučiai wub.gif .gal gali išduot, kur gaminotės laiptus, kokio medžio? 4u.gif
Atsakyti
musu meistras lietuvis vazinejantis vis dirbti i maskva, labai sunku ji pagauti. Viei pazistami neteko kantrybes ir nesulauke, siaip jis labai paklausus ir i kainos derybos klausimus nesigilina visai, jei nori imi ji jeine ieskais kito, nors mums jis kazkaip pasirode nebrangus. Tik bijau kad nesulauksit jo bet jei butu noras, galesim duoti kontaktus. Medis tai uosis lyg ir, darem kad pigiau, bet siaip jokio blogumo nematau smile.gif
Atsakyti