Įkraunama...
Įkraunama...

Apie laiptus

800 litų pakopa doh.gif ?
Nu nieko sau kainos... Nevertinu, pasirodo, aš savo vyro, visai nevertinu blush2.gif Atvažiavo jo draugas, suvirino armatūrą, pastatė dviejų maršų (atrodo taip vadinas) laiptus, uošvis sukalė klojinius, turėdami laiko išbetonavo... Lakstom daba... Labai patogus pakopos aukštis thumbup.gif
800 litų už pakopą.. tai nebent su meistru kartu cool.gif
Atsakyti
Mums mediniai laiptai kainuos apie 6000lt,- pigu, ane mirksiukas.gif ,- bet jie, deja, ne popieriniai, tik kuklus mediniai ir tvirti ax.gif . Gaminomes rajone ax.gif
Atsakyti
Oho ir kur? ir kas? ir kuriam mieste? cia tokius laiptus papigiai gamina blink.gif gal gali kontaktus i AZ ax.gif Ir gal gali pasakyti kiek pakopu pas jus gavosi smile.gif
Atsakyti
Tiesa, o kaip atrodo varteliai laiptams,- jauciu desiu, nes turiu maza pipira ax.gif . Kur ju gaut, gal kartu su laiptais prasyt pagamint? g.gif
Atsakyti
jau laiptai tai man vieni is svarbiausiu smile.gif Manau turi buti patogus ir mazam ir senam. Kaimynai pasidare tokius kiaurus ir susuktus, na tai tragedija doh.gif Mano vaikai ropom lipa, o as dviem kojom, bet labai atsargiai smile.gif Pataupe, pazystamas dare ax.gif ir gavosi s...., atsiprasant blush2.gif
Atsakyti
As kalbejau apie tai, kad geros kokybes laiptus yra kas gamina pigiau,- normalius, tiek seniams, tiek vaikams saugius, bet paprastus, be visokiu "vikruntasu" mirksiukas.gif . Aisku, be rekomendaciju pigesniu nedrisciau uzsakinet, bet kai patikrintas gamintojas, tai -drasiai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Braske06 @ 2007 04 20, 08:46)

Vistiek turesime tuos laiptus, nebus gi taip ka dniekas nedaro, galu gale patys ishliesime, svarbu oonstruktyva tureti ir viskas, tik tiek kad daug laiko uzims, o jo mes nelabai turime...

Braske06, ar jau turite laiptus? Kokius dart? Gal gali parodyt?
Aš norėčiau betonių, bet neturiu jokių kontaktų Klaipėdoj. Gal kas galėtų padėt?
Atsakyti
mums laiptai kainavo ~15 tūkst. Lt doh.gif uosiniai, pakopu išviso yra 26, 2 turėklai ir su grotelėm ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 09, 16:08)
mums laiptai kainavo ~15 tūkst. Lt doh.gif uosiniai, pakopu išviso yra 26, 2 turėklai ir su grotelėm ax.gif  doh.gif

o jei dar nuotraukytę įdėtum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 09, 14:08)
mums laiptai kainavo ~15 tūkst. Lt doh.gif uosiniai, pakopu išviso yra 26, 2 turėklai ir su grotelėm ax.gif  doh.gif

o konstrukcija metaline?
Atsakyti
patys mediniai, suka ant varztu ir klijuoja, turėklai mediniai, tik grotelės metalinės biggrin.gif fa fotkės bigsmile.gif user posted image user posted image [cia jie dviejuose vietose skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2007 07 03, 00:17)
Mums mediniai laiptai kainuos apie 6000lt,- pigu, ane mirksiukas.gif ,- bet jie, deja, ne popieriniai, tik kuklus mediniai ir tvirti ax.gif . Gaminomes rajone ax.gif

Ir mane domina kontaktai meistru ir kokiame mieste?
Atsakyti