Įkraunama...
Įkraunama...

Apie laiptus

Sveiki, smile.gif

gal kas nors darėtės laiptus šioje firmoje, gal turite kokių atsiliepimų? Man jų pateikti pavyzdėliai visai patiko.

http://www.sveicaris...x.php/pageid/57
Atsakyti
Mums vakar pastatė laiptus drinks_cheers.gif Labai šviesūs (beicuoto ąžuolo), lengvi ir jaukus, metaliniais turėkliukais, esu labai patenkinta meistrų iš Plungės darbu 4u.gif
Atsakyti
idomu būtų sužinoti kokiu konkrečiai beicu išgaunamas balinto ažuolo atspalvis, gal galėtumėte nufotografuoti, labai domina ir bigsmile.gif turėklai
Atsakyti
QUOTE(Ramista @ 2008 10 21, 14:06)
idomu būtų sužinoti kokiu konkrečiai beicu išgaunamas balinto ažuolo atspalvis, gal galėtumėte nufotografuoti, labai domina ir  bigsmile.gif turėklai

Kokiu beicu tai tikriausiai reikėtų klausti laiptininko ar durininko, nes jie, gamindami produkciją, derinosi beicą smile.gif spalva tokia šviesi su vos juntamu pilkumu, man labai graži 4u.gif pamėginsiu kurią dieną įdėti foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2008 10 22, 09:16)
Kokiu beicu tai tikriausiai reikėtų klausti laiptininko ar durininko, nes jie, gamindami produkciją, derinosi beicą  smile.gif spalva tokia šviesi su vos juntamu pilkumu, man labai graži  4u.gif pamėginsiu kurią dieną įdėti foto  4u.gif

driu įkelk nuotraukytę kaip atrodo mirksiukas.gif ir kiek mokėjot jei nepaslaptis? Mums paskaičiavo 10.t su turėklais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2008 10 22, 09:41)
driu įkelk nuotraukytę kaip atrodo mirksiukas.gif ir kiek mokėjot jei nepaslaptis? Mums paskaičiavo 10.t su turėklais  doh.gif

Įdėsiu būtinai kai neliks aplinkui pastolių ax.gif , manau po kelių dienų wink.gif
Mokėjom 24 tūkst., bet mūsų viena dalis su spinta po apačia, o antra- konsoliniai, va konsoliniai ir iškelia kainą, na aišku ir ąžuolas bei nerūdijantis metalas savo kainą turi wink.gif
Atsakyti
pas mus tai ka tik baige laiptukus rengti 4u.gif : pradziai galvojom ar trinkelemis ar plytelemis grazinti - meistrai patare, kad geriau - trinkelemis jei bijom žiema, kad slidu bus. Tai meistrai isbetonavo laiptukus, o po to - klijavo trinkeles. Labai patenkinti su vyru esam ju darbu, graziai padare drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 03 10, 01:32)
O is gauti tokius tureklus?

user posted image

Cia matyt tik pagal uzakyma pagamina. Jau kaip noriu tokiu...

jo drinks_cheers.gif ir mane jie ikvepe. tik as juos savaip perprojektavau, nes laiptine mano erdvi, nisoje(cia vidurys kambario), o jie nera patogus,nes ties sukimusi nera net tureklo,jau nekalbant apie tai kad pats laipto sukinys patogumu nepasizymi.Gaila, kad ne viskas patogu kas grazu. Dar kalviski darbai - tureklai daug zavesio prideda, bet velgi - kaldintus darbus daryti brangu, tad jei jau daryti tai kai laiptai vidury kambario(kaip cia), o nisoj jie nereikalingi. As laiptus darysiu uosinius, tik nezinau dar balinti ar ne, durys irgi uosines,tas tai tikrai balinsiu. Dar laiptus darysiu su aikstele(del patogumo) ir kaldintus tureklus per viduri desiu. smile.gif
Atsakyti
Laba, Bohemija
As kaip tik toki varianta taip pat galvoju pasidaryti, tik kad formos noriu ne tradicines o apvalios, bet viestik ,labai noreciau paziureti, kap atrodo tavo laiptai, butu saunu, jei galetum foto ideti.
Su saviskiu vis gincijuosi del to sad.gif
man su trinkelem ir graziau, nei plytelem.
Ir dar ar tokiems reikalams tokiospacios trinkeles kaip ir takelliams?, cia gal kokios plonesnes ar kaip?
Aciu
Atsakyti
mums laiptus dare "Staralita". likom patenkinti rezultatu. ir pats darbo procesas vyko sklandziai, kurybiskai. derinom ilgai, bet rezultatas tikrai geras. kainavo
13 000 lt., bet kiekviena pakopa to verta. smile.gif
Atsakyti
idomu kiek metaliniai laiptai kainuotu... ta prasme kad ir pakopos butu metalines g.gif
Atsakyti
geriausia būtų pasiskambinti ir susižinoti, nes ne paslaptis, kad kainos krinta šiais sunkiais laikais..
Atsakyti