Įkraunama...
Įkraunama...

Apie laiptus

laba diena mamytes.gal kas galite parekomentuoti gera laiptininka is Kauno?reiketu laiptu ant metalinio karkaso,su uosinem pakopom.Aisku kad nebutu labai "plesikas".... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnek @ 2008 06 29, 00:40)
mums uosiniai laiptai su turėklais ir tvorele viršuje atsiėjo 8000LT ax.gif

O kas Jums darė laiptus? Gal galima tel? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos!
Norim isirengti laiptus i palepe. Turejom laiptininka, bet jis metus tempe, tempe, zadejo, zadejo... Nusibodo laukt. Ieskosim kitur.
Beda ta, kad pas mus labai sunku tuos laiptus bus nuleist, nes apacioje yra praejimas...
Gyvenam prie Vilniaus...
Maciau Aivaro darbus, reiks su juo susisiekt...Gal jis ka grazaus ir patogaus sugalvos...
Atsakyti
QUOTE(Zydraite @ 2008 08 11, 10:05)
Sveikos mamos!
Norim isirengti laiptus i palepe. Turejom laiptininka, bet jis metus tempe, tempe, zadejo, zadejo... Nusibodo laukt. Ieskosim kitur.
Beda ta, kad pas mus labai sunku tuos laiptus bus nuleist, nes apacioje yra praejimas...
Gyvenam prie Vilniaus...
Maciau Aivaro darbus, reiks su juo susisiekt...Gal jis ka grazaus ir patogaus sugalvos...

Apsisprendziau, kad vis del to parasysiu ax.gif :
noriu patarti Panevezyje neuzsisakinet laiptu pas toki Edvarda (mob.: 8686 68074) jis mums jau gerus metus zadejo laiptus pagamint... O kai prispaudem, sako - nu gal tikrai darykit kitur, nes labai neturiu laiko...
nu grynas laiko gaisimas... doh.gif
Atsakyti
Gal kam nors darė laiptus Šiaulių firma ''Laiptų konstrukcijos''?Norim kokių rekomendacijų, nes pakalbėjus lyg ir patikimai atrodo. Ačiū jei kas atsiliepsit. bigsmile.gif
Atsakyti
Auuuuu. Negi tikrai niekam negamino?
Atsakyti
stai koki grozi radau, tik gaila kad pasiziureti, nes jau isivaizduoju, kiek kainuoja toks grozis, ir namuose geriausiu aveju tik bandyt kazka kopijuoti. Idomu kokia siu laiptu konstrukcija. tik kazkodel nekialia foto photobucet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyde: 13 rugpjūčio 2008 - 21:17
user posted image kokios problemos man rodo kad isikele o cia ne , o gal matote ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyde: 13 rugpjūčio 2008 - 21:30
Turiu klausimeli, gal gali man kas padeti.
Labai noriu zidinio name, bet palei ta siena kur kaminas turi ir laiptai but.
Ar galima kazkaip suderint?
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2008 09 09, 12:28)
Turiu klausimeli, gal gali man kas padeti.
Labai noriu zidinio name, bet palei ta siena kur kaminas turi ir laiptai but.
Ar galima kazkaip suderint?

tai klausimas kokio dydzio ta siena, pas mano kaimynus, tai gaunasi kad kaminas ir zidinys yra beveik vidury kambario,o is kart uz ju laptai i antra auksta.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 09 09, 18:59)
tai klausimas kokio dydzio ta siena, pas mano kaimynus, tai gaunasi kad kaminas ir zidinys yra beveik vidury kambario,o is kart uz ju laptai i antra auksta.

O pas mus tai kaminas sienoj, uz sienos katiline. Kambarys nedidelis ir palei pat siena turi eiti laiptai.
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 09 10, 10:27)
o Vilniuje dirbat? Man ir labai patinka Jusu darbai  thumbup.gif

Ir man idomu butu suzinoti 4u.gif Tikriausiai toloka butu jums i Vilniu vaziuoti ax.gif
Atsakyti