Įkraunama...
Įkraunama...

Apie laiptus

QUOTE(Triuksmas @ 2008 03 20, 17:41)

Papildyta:

Darykit uždarus medinius, už panašią kainą turėsit jau gatavus laiptus su visais porankiais, o betoniniams dar reikės pakopas ir porankius  sudėt... O jei tai buitiniai laiptai į rūsį, darykit pušinius, nudažot grindiniais dažais ir turit gražius, patogius ir pigius laiptus  smile.gif

Nu taigi matei tą mūsų šachtą lotuliukas.gif , kai pakeliui iš Kauno buvai užvažiavęs mirksiukas.gif Į antrą aukštą tai jau daro uosinius...nu bet rūsys tai užkniso juodai doh.gif O kiek kainuotų pušiniai blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 03 21, 14:32)
Perziurejau Triuksmo laiptus man tik uzkliuvo tokie dalykai  g.gif :
Labai matosi,kad pakopos ir smulkiu lentuciu pagamintos  g.gif  cia is uosio??
mano laiptai irgi is uosio ir pakopos ne vientiso medzio o lentuciu,bet vaizdas ju kaip vientisos lentos,tik isiziurejus pastebeti galima,kad nevientisas medzio gabalas. Cia klientu pageidavimas toks  g.gif
ir dar nepatiko,kad matosi tvirtinimai ant pakopu-nu tie "rutuliukai"..
gal galima kazka sugalvot,kad to nesimatytu  g.gif -vaizdelis manau tikrai tada geresnis butu  ax.gif
Papildyta:
susidedi pilnus laiptus,uzdengi juos kartonu  prilipindama dazymo juostele ir nematai vargo vaiksciodama.. ir nieko jiems apdailininkai nepadarys  ax.gif

Negaliu komentuot Jūsų laiptų nematydamas jų... Bet tai, kad matosi, jog mediena klijuota, manau natūralu, ypač uosiniai. Uosis kontrastingas medis, todėl ir matosi. Peržiūrėkit internete, visų gamintojų suklijavimai matosi, daugiau ar mažiau. Ąžuolas matosi mažiau, uosis daugiau. Beržas, kuris labai jau vienodas būna, ir tas matosi. Prieš tai, kur buvo pristatyti kaip labai gražūs laiptai (neneigiu šito schmoll.gif ) iš "Laiptų karalystės", taipogi matosi, nors ten ąžuoliniai. O uosiniai:
user posted image
Medienos dengimas beicais sulygina kontrastus:
user posted image
Tamsi spalva juos visiškai panaikina:
user posted image
Taip kad variantų yra visokių smile.gif 4u.gif Tiesa, matymasis nuotraukose dar priklauso ir nuo nuotraukos kokybės...
Dėl tvirtinimo rutuliukų. Taip, galima padaryti įvairiais būdais, nelygu laiptų konstrukcija. Bet man patinka, kai matosi sujungimų vietos. Nors jeigu reikia, galime pasiūlyti ir kitokių sprendimo būdų. Mūsų pareiga pasiūlyti, užsakovo teisė pasirinkti jam priimtiniausią variantą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ups, "pagavau" Triukšmą ant ryšio lotuliukas.gif
KAip reikalai su mūsų laiptais, tiksliau tik pirminiu projektu dar blush2.gif Kalbu apie tuos, kur į Romainius buvau užkvietus į pasimatymą su savo brangiausiuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2008 03 21, 15:11)
Nu taigi matei tą mūsų šachtą lotuliukas.gif , kai pakeliui iš Kauno buvai užvažiavęs mirksiukas.gif Į antrą aukštą tai jau daro uosinius...nu bet rūsys tai užkniso juodai doh.gif O kiek kainuotų pušiniai blush2.gif ?

Jooo, ten pas Jus tikrai šachta... blink.gif
Apie 4000-5000, manyčiau... Tik po to juos reiktų nudažyt . Tiksliau reiktų skaičiuot...
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2008 03 21, 15:51)
Ups, "pagavau" Triukšmą ant ryšio  lotuliukas.gif
KAip reikalai su mūsų laiptais, tiksliau tik pirminiu projektu dar  blush2.gif Kalbu apie tuos, kur į Romainius buvau užkvietus į pasimatymą su savo brangiausiuoju  mirksiukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif Kitą savaitę atsiųsiu, atsiprašau, savaitę vėluosiu... Viską darau iš eilės, kaip susirašęs... ax.gif ax.gif ax.gif Viskas, atsijungiu, ir be dvieju savaičių čia nelįsiu, ką čia sėdžiu, jau pusę būčiau padaręs... g.gif doh.gif
Atsakyti
Va tokie laiptai man patys gražiausi, vien ta balta spalva po pakopa... ech... Bet, kad brangiausiojo tikriausiai neįtikinsiu, kad tokių reik doh.gif Pagrindinis argumentas "kai tau du bernai pereis per tas baltas pakopas, tu jų nė su dantų šepetuku neatšveisi, kad vėl spalvą atgautų doh.gif : Kaži, čia daug racijos tam pastebėjime? Ir čia tikriausiai betoniniai tie laiptai? Ar ne?

Pamiršau fotkę įdėt ( iš Triukšmo puslapio pasiskolinau)
user posted image

Taigis niekur neskubu irnesakyk.gif Tik šiaip nekantru. Viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 21 kovo 2008 - 15:09
QUOTE(Triuksmas @ 2008 03 21, 14:46)
Negaliu komentuot Jūsų laiptų nematydamas jų... Bet tai, kad matosi, jog mediena klijuota, manau natūralu, ypač uosiniai. Uosis kontrastingas medis, todėl ir matosi.

aiii viskas aisku.. pas mus deta ant uosiniu laiptu "azuolo" spalva-todel turbut spalva suvienodeja ir atskiros lentutes beveik nesimato
Atsakyti
pas mus jau beveik baigti laiptai thumbup.gif liko tik keli smulkūs pataisymai. Gaila, kol kas negaliu įkelti nuotraukos, nes jie apvynioti visi -dar vyksta apdailos darbai. Ir dar reikia laiptasiją apsiūti gipskartoniu, nes ji baisuokliška. Taip jau gavosi, kad kotedžą pirkom jau su laiptasija, bet ją montavusi firma (atgrubnagiai) -tikri atbularankiai. Labai prastai padarė -visa konstrukcija kreiva ir vibruojanti, suvirinta belekaip, daug vargo su ja buvo, ir dar yra, nes reikia ją dabar sutvirtinti doh.gif pačių pakopų ir turėklų pas juos jau nedarėm, ir ačiū Dievui.
visą grožį padarė "Karčia". Jie puikiai dirba, kruopščiai ir atsakingai, ir kur pataisyti reikėjo, tai be jokių kalbų ir ginčų sutarėm thumbup.gif
kai tik bus viskas baigta, būtinai įdėsiu laiptų nuotrauką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triuksmas @ 2008 03 21, 13:33)
biggrin.gif Įsižeisti tikrai nėra ko, nes kas vienam gražu, kitam gali būti bjauru mirksiukas.gif Net neverta ginčytis schmoll.gif
Čia kaip su bet kuo, pvz. šunimis. Man Stafordšyro terjerai vieni bjauriausių šunų. Tiek išvaizda, tiek elgesiu (beje, sako šeimininkai renkasi šunį panašų į save  smile.gif ). O vat čia tai šuo  wub.gif
user posted image

Papildyta:
Bet tai, jog stafai man nepatinka, nereiškia, kad joe prastesni už Vokiečių aviganius  mirksiukas.gif
4u.gif

Na, jei apie Jus pręsčiau iš Jūsų laiptų, Jųs atrodytumėt labai prastai... mirksiukas.gif Bet aš nesiryžtu, priešingai nei Jūs, daryti tokių išvadų.

Be to, Jūs kinologijoj neraukiat tiek pat, kiek ir aš laiptuose, jeigu kalbėt iš esmės. Aš netgi abėjoju ar esat matęs/bendravęs su tikru Amerikiečių stafordšyro terjero veislės atstovu, o jei spresim apie veislę iš visokių atliekų, tai bus kaip su Jūsų laiptais...

Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2008 03 21, 20:24)
Na, jei apie Jus pręsčiau iš Jūsų laiptų, Jųs atrodytumėt labai prastai...  mirksiukas.gif Bet aš nesiryžtu, priešingai nei Jūs, daryti tokių išvadų.

Be to, Jūs kinologijoj neraukiat tiek pat, kiek ir aš laiptuose, jeigu kalbėt iš esmės. Aš netgi abėjoju ar esat matęs/bendravęs su tikru Amerikiečių stafordšyro terjero veislės atstovu, o jei spresim apie veislę iš visokių atliekų, tai bus kaip su Jūsų laiptais...

Sėkmės.  4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif 000189.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2008 03 21, 16:06)
Va tokie laiptai man patys gražiausi, vien ta balta spalva po pakopa... ech... Bet, kad brangiausiojo tikriausiai neįtikinsiu, kad tokių reik  doh.gif Pagrindinis argumentas "kai tau du bernai pereis per tas baltas pakopas, tu jų nė su dantų šepetuku neatšveisi, kad vėl spalvą atgautų  doh.gif : Kaži, čia daug racijos tam pastebėjime? Ir čia tikriausiai betoniniai tie laiptai? Ar ne?

Pamiršau fotkę įdėt ( iš Triukšmo puslapio pasiskolinau)
user posted image

Taigis niekur neskubu  irnesakyk.gif Tik šiaip nekantru. Viskas gerai  thumbup.gif

Taip, čia betoniniai. Bet galima medinius dengtus dvieju spalvu daryti. Tą dalį, kur norit, jog būtų balta, dengi balinančiu beicu ir lakuoji. vaizdas toks pat kaip nuotraukoj (ir dar gražesnis smile.gif ), lengvai valosi ir t.t. Ir brangiausiojo įtikinėt nereikia mirksiukas.gif
Ryt sėdu prie Jūsų projektėlio, bet prie interneto busiu tik antradienį, tai tada ir atsiųsiu.

O visoms gerų švenčių!!! Įsismaginusios neišdaužykit visų kiaušinių mirksiukas.gif O vyrams linkiu būt atsargiems biggrin.gif
4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pagaliau ir mes iki laiptų dasikasėm bigsmile.gif Vyras bandys daryt pats, nu nesiseka mums su samdytais meistrais tik elektriką ir santechniką superinius gavom, o visi kiti irnesakyk.gif Tuo labiau, kad vienoj firmoj paskaičiavo 15 000Lt doh.gif o tokių pinigų laiptam tai tikrai gaila.
Per pora dienų vyras su meistriuku suvirino karkasą, dar sakė kažkokius kampuočius reik privirinti ir toliau laukia pakopos, kurios yra didžiausias skausmas.
Niekaip negalim apsispręsti ką daryt. Turim daug dideliu(t.y plačių ir ilgų) ąžuolinių lentų, kurias galvojam vežti į lentpjūvę, kad supjaustytų, išdžiovintų, nušlifuotų vienu žodžiu pilnai paruoštu pakopom. Ar pirkti medieną kokiam "Medžio centre" jau gatavą. Bet kur tada tas ąžuolines lentas dėt, per jas negalim garažo naudot pagal paskirtį.
Ir dar ar iš karto sukti geras pakopas ir po to jas uždengus daryt apdailą, ar susisukt bet kokias iš lentų, kol viską pasidarysim g.gif Medienos turim daug tik darbo ir laiko gaila. Ir kur galima nusipirkti pvz tokius turėklus. Laiptai bus uždengi, taip pat bus dar sumūryta viena siena, tai laiptų apatinė dalis iš kambario matysis tik tų kurie bus antrame aukšte. Maždaug turėtų atrodyt taip tik metalinis karkasas aišku nebus toks gražus ax.gif
user posted image
Įkelsiu pora dabar esamo karkaso nuotraukų.
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginta.: 25 kovo 2008 - 21:30
QUOTE(Baisa @ 2008 03 21, 21:24)
Na, jei apie Jus pręsčiau iš Jūsų laiptų, Jųs atrodytumėt labai prastai...  mirksiukas.gif Bet aš nesiryžtu, priešingai nei Jūs, daryti tokių išvadų.

man tie laiptai, kur čia buvo įdėti, irgi gerokai tragiški pasirodė (forma, spalva, medienos margumas, konstrukcija ir turėklai -viskas negražu). Bet aš paskui pažiūrėjau Triukšmo internetinę svetainę, tai ten ir keli neblogi buvo. Manau tų laiptų vaizdas -ne jo, o užsakovų problema. Jis moka ir gražius padaryti, bet juk daro ne sau 4u.gif Jis juk privalo padaryti tai, ko nori užsakovai, kad tik tvirti ir patikimi būtų.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 03 28, 15:47)
man tie laiptai, kur čia buvo įdėti, irgi gerokai tragiški pasirodė (forma, spalva, medienos margumas, konstrukcija ir turėklai -viskas negražu). Bet aš paskui pažiūrėjau Triukšmo internetinę svetainę, tai ten ir keli neblogi buvo. Manau tų laiptų vaizdas -ne jo, o užsakovų problema. Jis moka ir gražius padaryti, bet juk daro ne sau  4u.gif  Jis juk privalo padaryti tai, ko nori užsakovai, kad tik tvirti ir patikimi būtų.

Matot, kas negražu vienam, gali būti labai gražu kitam... Ir atvirkščiai mirksiukas.gif Čia kaip tam anekdote apie žydą...
Žydas giriasi lietuviui, kokią gražią žmoną jis vedęs. Lietuvis pasižiūri, nugi baisi ta žydelka: nosis kumpa, akys rudos, plaukai kaip raganos... taip ir pasakė žydui. O žydelis:
-Uii, a tu pažiūrėk pro mana akį... mirksiukas.gif
Statant laiptus mūsų darbas - išklausyt užsakovą, sužinot jo norus ir pasiūlyt sprendimus, kurie geriausiai atitiktų jo lūkesčius. Kiekvienas kuria savo namus pats, jis turi žinoti ką ir kaip nori matyti. Padaryti galime bet kokius laiptus(ir drožinėtus, ir paauksuotus, jei tik norit smile.gif ), tai įtakoja tik užsakovo apsisprendimas, ko jam reikia.
4u.gif
Atsakyti