Įkraunama...
Įkraunama...

Apie laiptus

Gal kas neseniai betonavot laiptus?Kokios dabar kainos?Nes mes pašiurpom šiandien: pas mus laiptai į rūsį 17 pakopų (1 metro pločio) plius aikštelė(2kv.m.) ir lauko laiptai-nu irgi gal 7 pakopos, tai meistrai tik už darbą, be medžiagų, užsiprašė 10000Lt...nesuprantu aš tokio meno tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kationok @ 2008 03 18, 12:10)
Jau ir mes turime savo laiptus! Labai gražus gavosi! Prieš užsakant turėjome keletą variantų pasiulymų. Kreipiames ir į šitame forume gerų atsilepimų turinti "Triuksmą". Jo įdomus pasiulymai ir gerą kainą padarė savo - mes užsakėm laiptus pas jį. Žmogus labai rimtas, kokybė SUPER ir padarė per 3 savaites! Noriu jam pasakyti AČIŪ.  Jeigu kam reikia jo tel.: 861407172 Aivaras.

blush2.gif ax.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AGI @ 2008 03 18, 12:37)
Įmesk kokią nuotraukytę.

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(AGI @ 2008 03 18, 12:37)
Įmesk kokią nuotraukytę.

Nemoku įmest... blush2.gif Buvau įdėjęs, bet kazkokios per dideles buvo, tai bekoreguojant žinutę visai uždraudė ką nors daryt... verysad.gif
Galit Kationok laiptus pažiūrėti čia:http://public.fotki.com/Triuksmas/laiptai/pict0012.html
O neužilgo bus ir tinklapy www.laiptas.lt

Papildyta:
QUOTE(wauuu @ 2008 03 17, 00:57)
Gal kas galite paršyti kaip nuo pradžiu iki galo apdirbti laiptams metalą.Suvirino pažistamas užsisakeme pakopas medines o metalo konstrukcija norime patys pasidaryti tik nezinome kai tiksliai metala apdoroti ji reikia tik nugruntuoti ar dar pries gruntavima ka nors daryti.Lauksiu patarimu 4u.gif  smile.gif

pasikonsultuokite su automobilių dažytojais, procesas toks pats kaip ir automobilio dažymas, jei norit labai kokybiškai pasidaryt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Medeina @ 2008 03 19, 21:54)
Gal kas neseniai betonavot laiptus?Kokios dabar kainos?Nes mes pašiurpom šiandien: pas mus laiptai į rūsį 17 pakopų (1 metro pločio)  plius aikštelė(2kv.m.) ir lauko laiptai-nu irgi gal 7 pakopos, tai meistrai tik už darbą, be medžiagų, užsiprašė 10000Lt...nesuprantu aš tokio meno tongue.gif

Darykit uždarus medinius, už panašią kainą turėsit jau gatavus laiptus su visais porankiais, o betoniniams dar reikės pakopas ir porankius sudėt... O jei tai buitiniai laiptai į rūsį, darykit pušinius, nudažot grindiniais dažais ir turit gražius, patogius ir pigius laiptus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triuksmas: 20 kovo 2008 - 19:19
QUOTE(Triuksmas @ 2008 03 20, 20:41)

Galit Kationok laiptus pažiūrėti čia:http://public.fotki.com/Triuksmas/laiptai/pict0012.html
O neužilgo bus ir tinklapy www.laiptas.lt

Asmeniškai man šitie laiptai pobaisiai, nors jei už kopiečių kainą, gal ir nieko... doh.gif Neisižeiskit, čia tik mano nuomonė. 4u.gif
Gražūs laiptai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2008 03 20, 23:39)
Asmeniškai man šitie laiptai pobaisiai, nors jei už kopiečių kainą, gal ir nieko...  doh.gif  Neisižeiskit, čia tik mano nuomonė.  4u.gif
Gražūs laiptai:

O pobaisiai del ko? Konstrukcijaa? Mediena negrazi? g.gif Argumentu reikia, nes autorius gali ir isizeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nėra ko įsižeisti. tiesiog pasakiau savo nuomonę apie nurodytus laiptus. Jeigu žmogus deda foto į viešą forumą, vadinasi tikisi sulaukti komentarų ir nebūtinai tik gerų. Man nepatinka mediena, konstrukcija, turėklai. Tiesa sakant iš to laiptai ir susideda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2008 03 21, 00:42)
Nėra ko įsižeisti. tiesiog pasakiau savo nuomonę apie nurodytus laiptus. Jeigu žmogus deda foto į viešą forumą, vadinasi tikisi sulaukti komentarų ir nebūtinai tik gerų. Man nepatinka mediena, konstrukcija, turėklai. Tiesa sakant iš to laiptai ir susideda...  g.gif

biggrin.gif Įsižeisti tikrai nėra ko, nes kas vienam gražu, kitam gali būti bjauru mirksiukas.gif Net neverta ginčytis schmoll.gif
Čia kaip su bet kuo, pvz. šunimis. Man Stafordšyro terjerai vieni bjauriausių šunų. Tiek išvaizda, tiek elgesiu (beje, sako šeimininkai renkasi šunį panašų į save smile.gif ). O vat čia tai šuo wub.gif
user posted image

Papildyta:
Bet tai, jog stafai man nepatinka, nereiškia, kad joe prastesni už Vokiečių aviganius mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triuksmas: 21 kovo 2008 - 12:29
QUOTE(Triuksmas @ 2008 03 21, 14:33)
biggrin.gif Įsižeisti tikrai nėra ko, nes kas vienam gražu, kitam gali būti bjauru mirksiukas.gif Net neverta ginčytis schmoll.gif
Čia kaip su bet kuo, pvz. šunimis. Man Stafordšyro terjerai vieni bjauriausių šunų. Tiek išvaizda, tiek elgesiu (beje, sako šeimininkai renkasi šunį panašų į save  smile.gif ). O vat čia tai šuo  wub.gif
user posted image

Papildyta:
Bet tai, jog stafai man nepatinka, nereiškia, kad joe prastesni už Vokiečių aviganius  mirksiukas.gif
4u.gif

drinks_cheers.gif auksine mintis

labai grazus suo blush2.gif

o ir tie laiptai nera tokie jau baisus bus pilnas interjeras ir vel kitaip atrodys, kiekvienam savo, kaip sakant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 03 21, 13:40)
drinks_cheers.gif  auksine mintis

labai grazus suo blush2.gif

o ir tie laiptai nera tokie jau baisus bus pilnas interjeras ir vel kitaip atrodys, kiekvienam savo, kaip sakant ax.gif

smile.gif drinks_cheers.gif
Taip, kai viskas susitvarkys, atrodys kitaip. Aišku, geriausia laiptus statyti pabaigus apdailą, bet kai reikia karstytis kopeciomis, irgi ne kas... Tai ir tenka rinktis, ar statyti ir juos uždengti, ar laipioti kopečiom. Šiuo atveju patogiau daryti betoninius, visą statybą atlaiko.
Atsakyti
Vat vat musu meistras ir sake nestatys pakopu tol kol nebus baigta visa apdaila. Sake jau ne karta gailejosi, tipo zmones prase as sudejau o poto kazkokie kreivarankiai apdailininkai sugadino. tai dabar padarys tik krokodila o pakopas suks sake tada kai mes suksim liustrus smile.gif
Atsakyti
Perziurejau Triuksmo laiptus man tik uzkliuvo tokie dalykai g.gif :
Labai matosi,kad pakopos ir smulkiu lentuciu pagamintos g.gif cia is uosio??
mano laiptai irgi is uosio ir pakopos ne vientiso medzio o lentuciu,bet vaizdas ju kaip vientisos lentos,tik isiziurejus pastebeti galima,kad nevientisas medzio gabalas. Cia klientu pageidavimas toks g.gif
ir dar nepatiko,kad matosi tvirtinimai ant pakopu-nu tie "rutuliukai"..
gal galima kazka sugalvot,kad to nesimatytu g.gif -vaizdelis manau tikrai tada geresnis butu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(krisste.by @ 2008 03 21, 13:12)
Vat vat musu meistras ir sake nestatys pakopu tol kol nebus baigta visa apdaila. Sake jau ne karta gailejosi, tipo zmones prase as sudejau o poto kazkokie kreivarankiai apdailininkai sugadino. tai dabar padarys tik krokodila o pakopas suks sake tada kai mes suksim liustrus smile.gif

susidedi pilnus laiptus,uzdengi juos kartonu prilipindama dazymo juostele ir nematai vargo vaiksciodama.. ir nieko jiems apdailininkai nepadarys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 03 21, 15:32)
susidedi pilnus laiptus,uzdengi juos kartonu  prilipindama dazymo juostele ir nematai vargo vaiksciodama.. ir nieko jiems apdailininkai nepadarys  ax.gif

kad as juos laipiodama saugosiu tai faktas bet negaliu garantuot uz kitus zmogenus kurie pvz glaistys dazys sienas plyteles des. Sakau jis sake kaip kazkoks grybas pasidejes ant UZDEGTOS pakopos kuola tase, ir suskalde pakopa tai nesinori rizikuot. Ir siaip as nematau problemos palaukt kol baigs apdaila ir tada susidet laiptus.
Atsakyti
O man tie laiptai visai normalūs. Nors man atviri laiptai nepatinka, bet jei būti objektyviai, tai laiptai, kaip laiptai. Iš nuotraukos sunku spręsti, o tie laiptai, kuriuos įdėjau ir kurie Baisai yra gražūs, jie fotografuoti reklamos tikslais, yra uždari (man visada jie nuotraukose tvarkingesni ir išbaigtesni atrodo), ir dar po viso remonto. Mano manymu tiesiog nelyginamas dalykas. O ir kainos jų manau tikrai neverta lyginti. Mes darome uždarus laiptus, man jie atrodo gražesni ir tvarkingesni, nei atviri laiptai. Manyčiau, kad juos gražiai padaryti galima lengviau nei atvirus. ir kainuos jie mums tikrai papigiai, nes mums vien su karkasu pasisekė, kainavo jis mums apie 350 Lt. Aišku, tokiam "arkliui" labai į dantis nežiūrėjome, todėl dabar tenka taisyti klaidas smile.gif
O grįžtant prie laiptų lyginimo, tai būsiu sąžininga, gražių atvirų laiptų mes tiesiog neįpirktumėme smile.gif
Atsakyti