Įkraunama...
Įkraunama...

Apie laiptus

QUOTE(akvilyte @ 2008 03 06, 20:50)
nu psio.... vlipli  rolleyes.gif  užsisakėm metalą... supjaus gatavai.... už metalą ir supjoviimą 700lt  rolleyes.gif
atvažiuos uošvis, bandys su vyru konstruot... mus matyt ar kas gausis  cool.gif
Laba ir mano vyreliui dilema g.gif su tais laiptais jeigun nepaslaptis kur pirkote metala ir kur supjaus
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 03 07, 22:09)
Laba ir mano vyreliui dilema  g.gif  su tais laiptais jeigun nepaslaptis kur pirkote metala ir kur supjaus

pirkom kaune melestoj... www.melesta.lt
24m metalo
ir 100pluviu kampu unsure.gif uz pjovima 300lt rolleyes.gif pradzioj vyras spardesi, bet kai supvove tai sake negaila nei vino lito.. nes taip graziai ir tiksliai pats nebutu supjoves.. o ir pjoves visa diena butu doh.gif
Atsakyti
gal kas nors galėtų atsakyti kokiu laku geriausia lakuoti laiptų pakopas?
Atsakyti
O is gauti tokius tureklus?

user posted image

Cia matyt tik pagal uzakyma pagamina. Jau kaip noriu tokiu...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 03 08, 08:44)
pirkom kaune melestoj... www.melesta.lt
24m metalo
ir 100pluviu kampu  unsure.gif  uz pjovima 300lt rolleyes.gif  pradzioj vyras spardesi, bet kai supvove tai sake negaila nei vino lito.. nes taip graziai ir tiksliai pats nebutu supjoves.. o ir pjoves visa diena butu  doh.gif

Patarčiau latvišku dvikomponenčiu (su pakietintoju) "Duokron" arba "Biolar". Tik smirdi jis labai, be respiratoriaus geriau nedirbti. Užtai laiko geriau už bet kokius, kad ir brangiausius vandeninius lakus smile.gif

Beje, jau veikia svetainė www.laiptas.lt smile.gif Prašom apsilankyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramista @ 2008 03 08, 13:16)
gal kas nors galėtų atsakyti kokiu laku geriausia lakuoti laiptų pakopas?

pakomentavau prieš tai, ne tą mygtuką paspaudžiau... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Man puslapio laiptas.lt neatidaro blush2.gif

ar sudetinga pagaminti laiptus su tokia konstrukcija?
user posted image
Man toks tvirtinimas prie sienos labai patiko.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilajar: 10 kovo 2008 - 10:32
QUOTE(Triuksmas @ 2008 03 10, 08:01)

Ne į temą, bet pastaba dėl svetainės blush2.gif Nelabai patogu naudotis, nes reikai slankioti su liniuote. Geriau būtų, jei puslapis būtų "siauresnis" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triuksmas @ 2008 03 10, 08:01)
...

pažiūrėjau, RADAU!!! bet ne laiptus o bačkas bigsmile.gif dabar kaip tik sukam galvas apie lietaus nuvedimą ir man gaila to vandenėlio - nu labai noriu po vienu iš lietvamzdžių pastatyti bačką su kraniuku jos apačioj rolleyes.gif ar jūsų bačkos tiktų tokiam reikalui? Na gal ir nelabai šiuolaikiškas susitvarkymas su lietaus vandeniu, bet prie mūsų medinio namo visai derėtų, manau unsure.gif
Sorry už poster_offtopic.gif
Atsakyti
Beje, jau veikia svetainė www.laiptas.lt  Prašom apsilankyti

Man kazkodel sios svetaines neatidaro g.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif turim laiptus bigsmile.gif aisku iki idealiu dar jiem teks palaukt.. nes nei dazyti nei su normaliom pakopom.. per statybas dar senasias panaudosim, bet viskas super thumbup.gif saunuolis tas mano diedas ir jo tetis.. dvi su puse dienos pluso wub.gif ale va ir sutaupem nemazai pinigeliu bigsmile.gif eilini kart isitikinau kad jei labai nori tai imanoma viskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 03 10, 23:47)
clap.gif  clap.gif  clap.gif turim laiptus  bigsmile.gif  aisku iki idealiu dar jiem teks palaukt.. nes nei dazyti nei su normaliom pakopom.. per statybas dar senasias panaudosim, bet viskas super  thumbup.gif  saunuolis tas mano diedas ir jo tetis.. dvi su puse dienos pluso  wub.gif  ale va ir sutaupem nemazai pinigeliu  bigsmile.gif eilini kart isitikinau kad jei labai nori tai imanoma viskas  bigsmile.gif

Imesk foto jei gali labai jau smalsu paziureti
Atsakyti