Įkraunama...
Įkraunama...

Apie laiptus

Mums laiptai per 3 aukstus kainavo 15000 lt pagal musu individualu dizaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke @ 2007 11 03, 21:36)
mums laiptai kainavo 12000 verysad.gif daugoka, uosines pakopos, metaliniai karkasai ir tureklai uosiniai wub.gif 16 pakopu, bet dar reikes deti stikla grudinta atskirai, nes tie virbeliai sudeti per tankiai ir baugu del vaiku, tai ieskom stiklo dar doh.gif

O laiptus Siauliuose daretes? Kokioje firmoje?
Atsakyti
Turiu ir aš laiptukus jau thumbup.gif Tokius, kokių norėjau - paprastus uosinius atvirus laipus rolleyes.gif tiesa su vienu pribambasu - varteliais vaikams 2.gif 2.gif
Na, kaina ne pati mažiausia - 9000, užtat atrodo be priekaištų, padarė per savaitę nuo užsakymo (dar turėjo pasandėliuot savaitėlę, nes grindų nespėjom sudėt), sumontavo per 3 valandas - ką tik tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 11 05, 18:32)
Turiu ir aš laiptukus jau thumbup.gif Tokius, kokių norėjau - paprastus uosinius atvirus laipus rolleyes.gif tiesa su vienu pribambasu - varteliais vaikams 2.gif  2.gif
Na, kaina ne pati mažiausia - 9000, užtat atrodo be priekaištų, padarė per savaitę nuo užsakymo (dar turėjo pasandėliuot savaitėlę, nes grindų nespėjom sudėt), sumontavo per 3 valandas - ką tik tongue.gif
user posted image

Fainučiai laiptukai smile.gif bet negi tie varteliai labai apsaugos? g.gif mano maugliui per juos persiristi, kai jam buvo dveji metukai, nebūtų jokių problemų(patikėkit, tikrai), o dabar trejų, tai visai ne kliūtis būtų.O kokio amžiaus vaikui tokie vartukai skirti?Ar jie tikrai atlieka savo funkciją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 11 05, 16:32)
Turiu ir aš laiptukus jau thumbup.gif Tokius, kokių norėjau - paprastus uosinius atvirus laipus rolleyes.gif tiesa su vienu pribambasu - varteliais vaikams 2.gif  2.gif
user posted image

Kur mano protelis, vat apie vartelius nepagalvojau doh.gif doh.gif doh.gif . O varteliai tvirtinasi prie laiptu konstrukcijos ar prie sienos ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 11 05, 16:54)
Fainučiai laiptukai smile.gif bet negi tie varteliai labai apsaugos? g.gif mano maugliui per juos persiristi, kai jam buvo dveji metukai, nebūtų jokių problemų(patikėkit, tikrai), o dabar trejų, tai visai ne kliūtis būtų.O kokio amžiaus vaikui tokie vartukai skirti?Ar jie tikrai atlieka savo funkciją? g.gif

Tai dvimetukui jau nebereikia vartelių - tegul lipa, ale va lepečkiukė, kuri po keleto mėnesių ropos - dėl jos reikalingi varteliai tongue.gif kad žemyn nenusiristų iš 2 aukšto ir kad man nesužiūrėjus neužsirepečkintų laiptais peranksti.

QUOTE(balandele1 @ 2007 11 05, 16:54)
Kur mano protelis, vat apie vartelius nepagalvojau  doh.gif  doh.gif  doh.gif . O varteliai tvirtinasi prie laiptu konstrukcijos ar prie sienos ?  bigsmile.gif

ir prie laiptų ir prie sienos, tiesa, kad nuisimtų paprasčiau - prie sienos stulpelis lengvai nuimamas padarytas. Liks pora mažų skylučių užšpakliavimui ir uždažymui, kai nuimsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 05 lapkričio 2007 - 17:05
QUOTE(raganele @ 2007 11 05, 17:32)

kaina sakyciau normali o zinant ir pagaminimo terminus is vis juokinga 4u.gif faini laptukai, mes irgi ta pribumbasa uzsakinejam kad mums dadarytu, dar nzn kiek nuples unsure.gif

QUOTE(Cobrytė @ 2007 11 05, 17:54)

kad jei ir dvimetis perlips tai nuvirs nuo mazesno aukscio nei dardes nuo virsaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2007 11 05, 22:34)
kad jei ir dvimetis perlips tai nuvirs nuo mazesno aukscio nei dardes nuo virsaus  4u.gif

Na, jei jau perlips, tai tada ir dardėti nuo bet kokio aukščio jau ne problema, ypač jei perliptų vartelius antrame aukšte doh.gif Na, mums jų neprireikė, pas uošvius, kur dabar glaudžiamės(tikiuosi, jau nebeilgai verysad.gif ), laiptai tikrai ne dovanėlė, bet viskas tvarkoje, mažius laipioti išmoko, vartelių neprireikė, va tik aš iš nepripratimo buvau žemyn nučiuožusi biggrin.gif Bet jei jie skirti tik mažam ropliukui, kaip apsauga nuo pagundos, tai tada suprantu.
Atsakyti
Mergytes,
kas praset manes laiptiniko koordinaciu - nepamirsau, butinai atsiusiu... Tiesiog vyras ta telefona labai "saugiai' padejo, kad dabar neranda doh.gif O jo pusbrolis, kuris mus ir suvede su siuo meistreliu dabar isvykes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 11 05, 18:32)
user posted image

Labai grazus laiptai, pas mus panasus turetu buti, bent as taip isisvaizduoju, o ir vieta laiptines tokia pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 06, 20:34)
Mergytes,
kas praset manes laiptiniko koordinaciu - nepamirsau, butinai atsiusiu... Tiesiog vyras ta telefona labai "saugiai' padejo, kad dabar neranda  doh.gif  O jo pusbrolis, kuris mus ir suvede su siuo meistreliu dabar isvykes  ax.gif

Ačiū, kad nepamiršti. Tebelaukiu ir svajoju, kad kada nors ir mes turėsim tokius gražius laiptus kaip čia rodot.
Atsakyti
Norėč ir aš į šitą diskusiją įsikišti.
Keliu kepurę prieš šių laiptukų gamintoją, tačiau projektuotojams turiu keletą pastabėlių:
1.Prieš ką nors projektuojant, reiktų paskaityti STR "Vienbučiai gyvenamieji pastatai" , ten yra nurodytas minimalus pakopos plotis. Taigi- šie laiptukai yra iš esmės nesaugūs (turiu minty trikampes pakopas), ypač lipant iš viršaus. O apie prasilenkimą iš viso nėra ko ir kalbėti- tektų apačioj ir viršuje įrengti po šviesoforą.
2.Galbūt dabar tokia mada, tačiau pakopos yra vertikaliai nedengtos- kai Maugliai paaugs, ten apačioje galės spakainiai susistatyti suoliukus ir stebėti- kokios spalvos yra Tetų kelnaitės. biggrin.gif
Atsakyti