Įkraunama...
Įkraunama...

Apie laiptus

Gal ne i tema paklausiu, bet gal zinote kas slifuoja medinius laiptus. gerai butu ne firma.
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2007 09 27, 13:17)
Aš neseniai dariausi Vilniuje, tai ąžuolinių kaina be turėklų buvo paskaičiuota 9000, o uosinių 8000. Darem ąžuolinius, su viskuo gavosi 11500.

o gal galima tiksliau 4u.gif , t.y. kur darėtės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 27, 15:09)
o gal galima tiksliau  4u.gif , t.y. kur darėtės  ax.gif

Darė rekomenduotas meistras, berods iš Panevėžio. Nors vėlavo, bet padarė gerai. Gal vienintelis iš dirbusių pas mane meistrų, kuriam nereikėjo nieko perdaryti doh.gif Galiu i asmenine tel. parašyti.
Atsakyti
siandien vaziuosiu prie namo, jei meistrai nebus dar " apvilke " tu laiptu tada foto idesiu. apvilkti tam kad nesuterstu smile.gif nes daro apdailos darbus. siaip man sis meistras labai patiko, malonus ir tvarkingas zmogus. ir tikrai uz azuolinius manau sumokejom normalia kaina...lyginant su klaipedos meistru ar imoniu kainomis. beje jis is kelmes raj.
Papildyta:
ir dar smile.gif jis padares daug skulpturu is medzio raganu kalne juodkranteje. ir ta ragana kur prie kelio, minejo, kad jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 27, 12:17)
db ga;voju kiek pas mus tu pakopu g.gif gal kokiu 15...reiks suskaiciuot biggrin.gif nu bet 10000 lt nelabai suprantu blink.gif mum 2000 uosines kainavo pas ta staliu..o firmose tai man visai tiketos tokios kainos doh.gif

ar esi tikra tuo ka sakai? blink.gif gal tada jusu mediena?
nes isties neitiketina bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės - statybininkės,
Nors esu tėvelis smile.gif , nusprendžiau pasižvalgyt, apie ką jūs čia kalbat 4u.gif ... Kiek paklausiu užsakovių (dažniausiai tai moterys bigsmile.gif - ko gero jos jau ne tik keturis kampus laiko, bet ir stogą su kaminu smile.gif ) iš kur sužinojo, kad darom laiptus, sako - iš Supermamos... Pradžią padarė p.Laima iš Kauno, ačiū jai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kiek supratau ir Žiedelė kalba apie mus 4u.gif . Taigi, jei reikia laiptų ar konsultacijos - mielai pagelbėsiu. Geografinė padetis tikrai įtakos neturi, dirbam ir Vilniuj, ir Kaune, ir Klaipėdoj. Geriausia skambinti telefonu, nes prie kompo sėdėti nelabai yra laiko... schmoll.gif Tel.:8-614 07172, Aivaras
Sėkmės statybose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2007 09 27, 16:36)
Darė rekomenduotas meistras, berods iš Panevėžio. Nors vėlavo, bet padarė gerai. Gal vienintelis iš dirbusių pas mane meistrų, kuriam nereikėjo nieko perdaryti  doh.gif  Galiu i asmenine tel. parašyti.

labai labai reiktų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Triuksmas @ 2007 09 27, 18:51)
Sveikos mamytės - statybininkės,
Nors esu tėvelis smile.gif , nusprendžiau pasižvalgyt, apie ką jūs čia kalbat 4u.gif ... Kiek paklausiu užsakovių (dažniausiai tai moterys bigsmile.gif  - ko gero jos jau ne tik keturis kampus laiko, bet ir stogą su kaminu smile.gif ) iš kur sužinojo, kad darom laiptus, sako - iš Supermamos... Pradžią padarė p.Laima iš  Kauno, ačiū jai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kiek supratau ir Žiedelė kalba apie mus  4u.gif . Taigi, jei reikia laiptų ar konsultacijos - mielai pagelbėsiu. Geografinė padetis tikrai įtakos neturi, dirbam ir Vilniuj,  ir Kaune, ir Klaipėdoj. Geriausia skambinti telefonu, nes prie kompo sėdėti nelabai yra laiko... schmoll.gif  Tel.:8-614 07172, Aivaras
Sėkmės statybose  smile.gif

o gal kokiame psl. galima nuotraukėlių pasižvalgyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 26, 21:01)
tiksliai nežinau, bet kažkas iš forumiečių rašė : azuolo 1800-2000lt/m3, o pakopa ~650-1000 Lt  rolleyes.gif

QUOTE(ziedele @ 2007 09 26, 21:51)
Vakar sumontavo mums laiptus. azuoliniai. 17 pakopu sumokejom 10 000. mums grazus smile.gif

unsure.gif Tai jau geriau granitinius ar marmurinius laiptus darytis .Uz viena kietmedzio pakopa beveik trys akmenines iseina.
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2007 09 28, 09:11)
unsure.gif Tai jau geriau granitinius ar marmurinius laiptus darytis .Uz viena kietmedzio pakopa beveik trys akmenines iseina.

Na kam lyginti nepalyginamus dalykus. Pakopos medienos savikaina ir galutinio projekto kaina padalinta is pakopu skaiciaus. smile.gif Juk meistrai kiekvienu atveju turi padaryti individualu projekta, apskaiciuoti visus aukscius, plocius, atstumus iki saramu, kad butu patogu, grazu ir t.t. Juk uzsisake suknele pas dizaineri neskaiciuojat kiek kainuotu ta pati suknele jei siuciau pati, o pirkciau tik medziaga ir sagas doh.gif
Atsakyti
une,esu visiskai tikra tuo ka sakau mirksiukas.gif mediena staliaus buvo,juk sakau,kad geraz pazistamas,tai todel tokia kaina...
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 27, 18:58)
o gal kokiame psl. galima nuotraukėlių pasižvalgyti?  ax.gif

http://www.failas.lt...;folder_id=1099
cia nedidelė dalis darbų...
Atsakyti
Mes rekomenduojame Aivara smile.gif kaip malonu ir tvarkingai savo darba atliekanti zmogeliuka smile.gif cia jau reklama gaunas smile.gif smile.gif smile.gif o foto - taigi pamirsau vakar foto aparata pasiimti smile.gif gal aivaras ides smile.gif
Atsakyti