Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimiai šuniukai

QUOTE(Arnolda @ 2013 02 10, 00:57)
Susirinkt visus ir pas veterinara, kalei reikia atsigauti ir vitaminu, suniukams reikia specialaus misinio is veterinarines vaistines, ir maitinti visus juos teks jums, o kadangi ir nuo kales atskirti per anksti, o suniukus maitinti reikia kas kelias valandas, optimaliausia butu parsivezti ja is kaimo, jei tik imanoma.... suniukus is kales atimti negerai, nes jie neismoks elementariu dalyku, kuriuos vaikus gali ismokyti tik kale, ir paleisit i pasauli 9 neaiskios psichikos misrunus.
ir sterilizuokit prasau kale, nes ligu tikimybe po vieno nestumo labai didziule...

pas mus ne didmiestis todel veterinarai nedirba per iseigines, be to jinai yra viena ant viso miesto, ir dar nevisai as ja pasitikiu...tuim patirties inelabai malonios ir atsiliepimu nekokiu (miestelis nedidelis palyginus tai viskas greit sklinda ypac gandai) vezem kale penktadieni pas veterinara i salia esanti miesteli, ten vyriskis nekvailas, zino kaip manau ka sako, pirkom mikroelementu, leidziam dabar po oda i kakla, kalcio, maisto specialaus, bet ji vis vien nieko needa doh.gif vakar su anyta jega ja ziodem ir kisom bent kiek maisto tada glostem tol kol nenurys verysad.gif verdu dabar lasisos, sumalsiu blenderiu, imaisysiu kalcio ir siandien jauciu taip pat reiks maitinti....kales atsivezti i miesta nera galimybes, nes namie 7 menesiu kudykis,suniukus 7 vakar atsivezem,maitinom kas dvi valandas virintu pienu, kefyru ir vaikisku misineliu,daugiau nieko nesumastem verysad.gif du suniukus palikom prie jos nes pamaniau,kad negalima visu paimt g.gif
Papildyta:
suniukams siandien 21 para reikia duoti vaistuku nuo kirminu o cia "kikoi" nera doh.gif noreciau suzinoti ar galima nupirkt tabletes ar suspensija kur vaikams duodama paprastoi vaistinei? ar tiktu? kaip ja suduot? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Kalei tai tik lengviau, kai pas ja nera suniuku g.gif Bet vat suniukams buti atskirai nuo mamos negerai.
Del vaistu nuo kirminu ir kuo maitinti suniukus - tikrai siulyciau apsilankyti vet. vaistineje, jie ir specialaus misinio turi, ir tableciu nuo kirminu uz kelis litus.

Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 02 10, 09:47)
Kalei tai tik lengviau, kai pas ja nera suniuku  g.gif Bet vat suniukams buti atskirai nuo mamos negerai.
Del vaistu nuo kirminu ir kuo maitinti suniukus - tikrai siulyciau apsilankyti vet. vaistineje, jie ir specialaus misinio turi, ir tableciu nuo kirminu uz kelis litus.

aciu labai uz patarimus 4u.gif sakykit o nieko baisaus jei ryt nuo tu kirmeliu jiems vaistuko duosim o ne siandien? ryt is paciu ryto lekciau veterinarinen! suniukai seip zinokit puikiai valgo viska, pirma is pipetes davem o tada nosytes i virinta atvesinta pienuka mirkem ir zinokit jau jie po truputuka lakt pradeda thumbup.gif aciu dievui dukrai beveik 15 metu tai jinai prie ju nakti kelesi, maitino, nagucius jiems apkirpo, o man prie maziaus reiks kas pora val keltis doh.gif svarbu ,kad kale atsigautu tada sunycius nuveztume atgal....galvoju kad negalima iskart visu atimt nes ji pergyventu ir jai kad koks mastitas neprasidetu g.gif ar kalems nebuna?
Atsakyti
QUOTE(Nasturta79 @ 2013 02 10, 09:58)
aciu labai uz patarimus 4u.gif  sakykit o nieko baisaus jei ryt nuo tu kirmeliu jiems vaistuko duosim o ne siandien? ryt is paciu ryto lekciau veterinarinen! suniukai seip zinokit puikiai valgo viska, pirma is pipetes davem o tada nosytes i virinta atvesinta pienuka mirkem ir zinokit jau jie po truputuka lakt pradeda thumbup.gif  aciu dievui dukrai beveik 15 metu tai jinai prie ju nakti kelesi, maitino, nagucius jiems apkirpo, o man prie maziaus reiks kas pora val keltis doh.gif  svarbu ,kad kale atsigautu tada sunycius nuveztume atgal....galvoju kad negalima iskart visu atimt nes ji pergyventu ir jai kad koks mastitas neprasidetu g.gif  ar kalems nebuna?

nieko tokio viena diena veliau suduot nuo kirminu, svarbu bent apskritai suduot smile.gif kalei bandykit duot visko, ko tik valgo. jei nera galimybes nupirkti geros mesos ar gero sauso maisto, tai bent tu skanesniu kosiu su mesa pavirkit, kad vis kas skrandy butu.
suniukams svarbu tik atitaikyti maista, nes karves ir kales pienas - du labai skirtingi dalykai. reiktu pasikonsultuoti su veterinaru, kuo maitinti, nes su laiku reikes keisti ir kitokiu miastu.
nemanau, kad kale siaubingai pergyventu, bet sunyciams mamos butinai reikia. jie ismoksta is kales savimi rupintis, netersti guolio, zaisti. be mamos uzauge sunyciai gali buti labai nepasitikintys savimi, o kadangi dar ir pamaisyti - prastos psichikos (pas mane pacia psichine kale auga). tai stenkites ilgai nelaikyti ju atskirai.
pasiskambinkit ryt is ryto veterinarui pasiklausinekit, ar uzeikit cia i veiseju tema - ten moterys zino situos dalykus, patars tikrai. bet ir nepagirs uz tai, kad kale nenusaugota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 02 10, 10:12)
nieko tokio viena diena veliau suduot nuo kirminu, svarbu bent apskritai suduot smile.gif kalei bandykit duot visko, ko tik valgo. jei nera galimybes nupirkti geros mesos ar gero sauso maisto, tai bent tu skanesniu kosiu su mesa pavirkit, kad vis kas skrandy butu.
suniukams svarbu tik atitaikyti maista, nes karves ir kales pienas - du labai skirtingi dalykai. reiktu pasikonsultuoti su veterinaru, kuo maitinti, nes su laiku reikes keisti ir kitokiu miastu.
nemanau, kad kale siaubingai pergyventu, bet sunyciams mamos butinai reikia. jie ismoksta is kales savimi rupintis, netersti guolio, zaisti. be mamos uzauge sunyciai gali buti labai nepasitikintys savimi, o kadangi dar ir pamaisyti - prastos psichikos (pas mane pacia psichine kale auga). tai stenkites ilgai nelaikyti ju atskirai.
pasiskambinkit ryt is ryto veterinarui pasiklausinekit, ar uzeikit cia i veiseju tema - ten moterys zino situos dalykus, patars tikrai. bet ir nepagirs uz tai, kad kale nenusaugota smile.gif

tikiu, kad nepagirs...seip as jau pati save baigiu uzgrauzt....visa laika suziuredavau, o dabar kai vyrui perleidau pareiga tai ir viskas-zaliotas doh.gif verysad.gif as irgi persiplest negaliu....anyta gerai, kad padeda kitaip jau rimtai pro langa issokciau doh.gif verysad.gif
suniukai normaliai, sausai dezei pamaitinti tupi, bambalys su siltu vandeniuidetas ir viskas ok, bet kale zinokit visai prastai! ka su ja daryt jus man pasakykit? maistas nupirktas geras ir brangus "kikoi" vakar pirkau keleto rusiu-nei neziuri jinai i maista nei i lasisa nei i kefyra nei i kose nei i kaulus nu zodziu et i maisto puse neziuri! vaiksto vos gyva, ja jau sonais meto! toks jausmas kad ji visiskai pamirso kaip valgyt reikia....ka daryt? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Nedelsiant vežti pas veterinarą ir guldyti po lašinėmis. Kitaip kalė padvės. Ieškokit didesniam mieste būdinčią veterinariją ir tegul gelbėja
Atsakyti
QUOTE(Nasturta79 @ 2013 02 10, 13:01)
kale zinokit visai prastai!

Be jokių dvejonių, kalę kuo greičiau pas veterinarą. Rimtą. Suprantama, jums tai nemenkai kainuos, bet gyvybė turbūt svarbiau?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2013 02 10, 13:20)
Be jokių dvejonių, kalę kuo greičiau pas veterinarą. Rimtą. Suprantama, jums tai nemenkai kainuos, bet gyvybė turbūt svarbiau?

artimiausias didmiestis vilnius, iki jo 160 km! doh.gif ryt vaziuosim pas veterinara i zarasus su ja verysad.gif
Atsakyti
Ji gali padvėsti iki to laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturta79 @ 2013 02 10, 14:30)
artimiausias didmiestis vilnius, iki jo 160 km! doh.gif  ryt vaziuosim pas veterinara i zarasus su ja verysad.gif

Rytoj galit nebeturėti ką vežt...
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 10, 13:33)
Ji gali padvėsti iki to laiko doh.gif

is sono visada kitaip viskas atrodo! jei vezt i vilniu tai reikia maziausei 1000 is kur man ji dabar paimt? gal pas kitus jis ir guli ant stalo kaip lisni pinigai o pas mus tikrai ne.....vaikas mazas 7 menesiu kuris irgi valgo tik mano piena! kaip man ji palikt? jus aisku nepykite, bet i mano situacija ieikite...as ta kale nuo mazumes turiu, dievinu ja, darau viska kas imanoma, kad tik jai padet , bet viska mest ir ja vezt i vilniu patikekit neturiu jokios galimybes.....net prie pacio didziausio noro! tuoi vaziuosim vel pas ja, bandysim jega kazka sumaitinti......nezinau kaip pavyks, bet bandysim......
Atsakyti
QUOTE(Nasturta79 @ 2013 02 10, 14:06)
is sono visada kitaip viskas atrodo! jei vezt i vilniu tai reikia maziausei 1000 is kur man ji dabar paimt? gal pas kitus jis ir guli ant stalo kaip lisni pinigai o pas mus tikrai ne.....vaikas mazas 7 menesiu kuris irgi valgo tik mano piena! kaip man ji palikt? jus aisku nepykite, bet i mano situacija ieikite...as ta kale nuo mazumes turiu, dievinu ja, darau viska kas imanoma, kad tik jai padet , bet viska mest ir ja vezt i vilniu patikekit neturiu jokios galimybes.....net prie pacio didziausio noro! tuoi vaziuosim vel pas ja, bandysim jega kazka sumaitinti......nezinau kaip pavyks, bet bandysim......

siulykit viska, ka turit valgomo, per prievarta negruskit, gali but tik blogiau. pas veterinara reikia skubiai. skambinkit, tarkites, gal koks gali pas jus uzsukt, gal ta miestelio veterinare kad ir nekokia, bet vis veterinare, pades kuo, gal kas is draugu gali atvezti, nu butumem mes Lietuvoj, paimtumem ta kale, tai gal ir daugiau yra tokiu zmoniu kruie padetu. suprantu, su vaiku sunku. gal dukra turi kokiu vyresniu pazistamu kurie nuveztu, gal Vilniuje atsirastu kas galintis paimti uz mazesni mokesti, nu reikia ieskoti iseiciu... jei kale tikrai mirsta, pasiimkit ja namo. gal ji needa nes suniuka pasigedo. tvarkinga mylima kale netrukdys 7men vaikui, galu gale atskiruose kambariuose laikykit, tegu buna su 15mete dukra. gelbekit, nes laiko tikrai mazai.
Atsakyti