Sveiki visi! Skaičiau vieną temą, skaičiau antrą..jaui akys ėmė ašaroti, bet susivėliau visai dėl tų viešbučių. Noriu į Retymną - bet ar yra koks nors viesšbutukas, neypatingai brangus pačiam mieste? Gal kas žino...?
QUOTE(dianita @ 2007 07 19, 15:16)
(hmm kaip cia pavadinus, is virsaus )
aš tai lastais vadinu dėl vaistų tai patarčiau įsimesti binto, maža kam prireiks, o graikijoj tokio dalyko nėra
Papildyta:
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 07 19, 16:27)
Sveiki visi! Skaičiau vieną temą, skaičiau antrą..jaui akys ėmė ašaroti, bet susivėliau visai dėl tų viešbučių. Noriu į Retymną - bet ar yra koks nors viesšbutukas, neypatingai brangus pačiam mieste? Gal kas žino...?
tikrai yra, gerai perversk katalogą - rasi aš pasakyčiau, tiesiog dabar taip užkrito pavadinimas
QUOTE(blackkiss @ 2007 07 19, 16:37)
aš tai lastais vadinu dėl vaistų tai patarčiau įsimesti binto, maža kam prireiks, o graikijoj tokio dalyko nėra
yra.. blackkiss, neskleidžiam erezijų
šiandien čia vėl karšta labai, nes vėjas nurimo, bet dar pakenčiamai, ne taip kaip čia birželio pabaigoj buvo, kad apie 45... dabar mažiau 40, bet kai vėjo nėr, tai prakaitas žliaugia...
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 07 19, 16:27)
. Noriu į Retymną - bet ar yra koks nors viesšbutukas, neypatingai brangus pačiam mieste? Gal kas žino...?
Mes gyvenom Atrium viesbutyje paciame Rethymne.Labai jaukus ir saunus viesbutukas Tik gal vaziuojantiems su mazais vaikais ten butu per mazai pramogu,bet porai,kuri nori ir pailseti ,ir pakeliauti-pats tas
As buvau viesbutyje Dimitra, jis labai labai paprastutis biskiuka toli iki juros bet tai neproblema, nereikia tiketis ten kozkokios prabangos bet jei keliausi ir reikalingas tik permiegojimui tai jis labai tinka.
[/quote]
gal gali placiau papasakot apie sita viesbutuka, ir kaip pajuris kaip ar smeliukas?ir ar aplink vyksta judesys, niu ta prasme vakate ar yra kur pasitusinti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 07 19, 17:25)
tu pirkai? aš aplėkiau 3 vaistines su bintu rankoj ir jie tik žiūrėjo akis išpūtę ir tik pasiūlė tokius pleistrus su medžiagos gabaliuku per vidury...ir kaip paklausiau viešbučio šeimininkės (ukrainietė berods), irgi pasakė, jog graikijoj tokio dalyko nėra
nu čia panašiai kaip su šepetėliais mano elektriniam dantų šepetukui.. radau gal irgi tik ketvirtoj ar penktoj vaistinėj.. ir tai, tik vienos rūšies, ir ne tokios, kokius aš turėjau atsivežus iš Suomijos... tai taip ir su bintu matyt... aš esu pirkus, ne visai toks, koks LT, bet galėčiau bintu pavadint... bet šiaip, ką jau čia ir bepridursi, man trūksta kai kurių dalykų čia, ir labai nervina kai kurių dalykų (importuojamų) kainos...
ir šią savaitę baigiu susigadint nervus dėl biurokratų valstybinėse įstaigose...
ir šią savaitę baigiu susigadint nervus dėl biurokratų valstybinėse įstaigose...
QUOTE(blackkiss @ 2007 07 20, 16:28)
tu pirkai? aš aplėkiau 3 vaistines su bintu rankoj ir jie tik žiūrėjo akis išpūtę ir tik pasiūlė tokius pleistrus su medžiagos gabaliuku per vidury...ir kaip paklausiau viešbučio šeimininkės (ukrainietė berods), irgi pasakė, jog graikijoj tokio dalyko nėra
Na stai grizau is Kretos. Komentaras vienas - noriu atgal i roju.
Stai siek tiek nuotraukyciu:
Papildyta:
Dar truputi:
Stai siek tiek nuotraukyciu:
Papildyta:
Dar truputi:
Kaip gražu
Labai įdomu kokia nuomonė jau važiavusiu į Kretą. Ar geriau kelionę rezervuoti iš anksto, ar verta gaudyti last minute pasiūlymus? Ar realu sulaukti gero pasiulymo kai iki kelionės lieka savaitė ir mažiau? Turiu omeny, ne 2* vaiešbučiuose bet 3* ir daugiau? Labai lauksiu jūsų pamastymų. Reikalas tas, kad patys laukiam ir tikimės gero pasiūlymo.
Labai įdomu kokia nuomonė jau važiavusiu į Kretą. Ar geriau kelionę rezervuoti iš anksto, ar verta gaudyti last minute pasiūlymus? Ar realu sulaukti gero pasiulymo kai iki kelionės lieka savaitė ir mažiau? Turiu omeny, ne 2* vaiešbučiuose bet 3* ir daugiau? Labai lauksiu jūsų pamastymų. Reikalas tas, kad patys laukiam ir tikimės gero pasiūlymo.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.