QUOTE(rasa32 @ 2007 07 12, 20:05)
Dar patarimas tiems,kurie nori vykti i Santorini 2 dienom.Is Rethymno vietiniai neorganizuoja tokiu kelioniu,taigi i Herakliona geriau nuvaziuoti jau pirmomis dienomis ir uzsisakyti bilietus i kelta su viesbuciu(uz kelta 60+60eu+70eu uz viesbuti=apie 200eu,visai tas pats,kaip ir vaziuoti 2zmonems 1ai dienai) ar be jo,nes mes jau nebegavom bilietu norimai datai
Nu, pagaliau atsirado zmogus kazka zinantis apie
2 dienu kelione i Santorini!!!
rasa32, o kelto kaina ten parasei 60+60, tai cia ir skaiciuoji, kaip 2 bilietus 2 zmonem, ane?
O tai kaip ten su ekskursija? Ar tiesiog nuveza ir paleidzia i viesbuti - daryk, ka nori?
Papildyta:
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 07 12, 18:52)
1. Nežinau, kaip buvo anksčiau, bet dabar visuotinai priimta ir Dzeuso urvu vadinamas būtent tas, kuris yra Lassithi plokščiakalnyje. Taigi Dikti urvas.
2. čia grynai dėl graikų kalbos rašybos... nes jų kalboj NT kombinacija tariama kaip D arba kartais ND (priklausomai nuo žodžio), tas pats ir su kombinacija MP, kuri tariama kaip B, arba kaip MB. Taigi, kur bus versta graiko, tikriausiai bus parašyta tik D arba B, o kur užsieniečio, tas rašys abi raides, t.y. ND ir MB..
Nežinau, ar ką nors supratai, bet čia grynai kalbos niuansai...
1. Labai keista tada, kodel man zemelapyje pazymetas butent tas, kuris yra IDI (Psiloritis)?
o Dikti visai nieko...netgi nera urvo zenkliuko...
O ar kam teko lankytis IDEON ANTRON? (mano minetame IDI) Tiesiog jis mums arciau bus...
2. Dabar viskas aisku,
Šaltmėte! Aciu! Kalbos niuansai mane ir domino!