Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Shalimar @ 2007 07 09, 20:37)
Ten nera jokiu ekskursiju man atrodo, nuplukdo, duoda viesbuti ir vsio. Taigi ta sala visiskai mazute, yra visi autobusu tvarkarasciai, bilietai nebrangus, idomesnes vietos aprasytos, ar dar reikia, kad kas uz rankos pavedziotu? biggrin.gif O visokiu novaturu kainom as net nesidomiu cool.gif

Bet tai vat klausimas, ar ne kokiam kaime apgyvendins tam Santorinyj, kad nusigaut iki miesto toli..... Oios ar Firos.... čia matyt du verčiausi aplankyti miestai, ane?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 09, 20:42)
Bet tai vat klausimas, ar ne kokiam kaime apgyvendins tam Santorinyj, kad nusigaut iki miesto toli..... Oios ar Firos.... čia matyt du verčiausi aplankyti miestai, ane?

Na as tai del nieko nepergyvenu, mane tik leiskit i ta sala kuo greiciau biggrin.gif Cia papludimiai, cia kaimeliai. Kur saus i galva, ten ir vaziuosiu. O vakare, be abejo, Oia wub.gif O atplukdo i Fira smile.gif
Atsakyti
[quote=bala_nemate,2007 07 09, 16:02]
Makaliau, ziurejau, ziurejau, as i jusu planuojama marsruta...gaminau gaminau savaji... lotuliukas.gif pasakykit, mieli keliautojai, kiek simtu km planuotis per diena suvazinet nuomotu masiniuku?
Papildyta:

[/quote

Mes per keturias dienas su issinuomota masina suvazinejome 1200km. Ir nereikejo nezmonisku greiciu lekti, viska pamatem.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 09, 21:01)
Nu kuo toliau tuo labiau noriu į dviejų dienų kelionę bigsmile.gif

Man Santorinis yra didziausia priezastis, kodel as vaziuoju i Kreta. O buti ten ir nematyti saulelydziu - didziausia nuodeme biggrin.gif Per diena ten nieko nespeji, tik per karscius patampo visa turistu banda po miesta, ant asilo uzsodina ir namo. Nu jau ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 07 09, 21:21)
Man Santorinis yra didziausia priezastis, kodel as vaziuoju i Kreta. O buti ten ir nematyti saulelydziu - didziausia nuodeme biggrin.gif Per diena ten nieko nespeji, tik per karscius patampo visa turistu banda po miesta, ant asilo uzsodina ir namo. Nu jau ne schmoll.gif

O tai kodėl nenuvažiavus iškart į Santorinį kokiai savaitei? smile.gif juk organizuoja dabar keliones ten....
Nu jau tikrai reiks aplankyt tą salą, tik kainų tai internete nerandu....... schmoll.gif bet jei 89 eurai tai galgi visai super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 07 09, 16:02)
Makaliau, ziurejau, ziurejau, as i jusu planuojama marsruta...gaminau gaminau savaji...  lotuliukas.gif pasakykit, mieli keliautojai, kiek simtu km planuotis per diena suvazinet nuomotu masiniuku?
Papildyta:

Ir klausykit, chebra, o kur Šaltmėtė dingo??

jei normaliai paziuret neskubant nori, tai apie 100km per diena (na jei tiesiog apziuret apylinkes, o ne i konkretu objekta) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 07 09, 20:42)
..... Oios ar Firos.... čia matyt du verčiausi aplankyti miestai, ane?

na man tai Fyra nelabai patiko - nieko ypatingo,o vat Oia(tarias Ija)... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 09, 21:44)
O tai kodėl nenuvažiavus iškart į Santorinį kokiai savaitei? smile.gif juk organizuoja dabar keliones ten....
Nu jau tikrai reiks aplankyt tą salą, tik kainų tai internete nerandu.......  schmoll.gif bet jei 89 eurai tai galgi visai super smile.gif

Todel, kad kainos kosmines wacko.gif Be to, savaitei tai per maza sala biggrin.gif
Atsakyti
Yra dar kazkoks miestelis, bet neatsimenu pavadinimo. I ji vaziavom su vietiniu siuloma ekskursijos programa - labai fainas, daug apgriuvusiu namu, man jis ispudingesnis pasirode uz sostine Santorinio ax.gif bet aisku Ija yra is vis kazkas tokio wub.gif

o Kretoj mes suvazinejom per diena 300 km, bet grizom jau apie 10, nes biski pasiklyde buvom doh.gif ir be dideles skubos
Atsakyti
Va čia yra oia, ane?
user posted image

O va Fira
user posted image

Nesupratau skirtumo biggrin.gif
Atsakyti
Aiskutis! thumbup.gif Dabar jau mazdaug susidariau ispudi apie kelione i Santorini su vietiniais 2 dienom! biggrin.gif

Jei ten nera ekskursijos, reiketu pries keliaujant susirasti daugiau info apie sala, ane? ar jie duoda kokiu lankstinuku, zemelapiu ar dar kazko?

Kaip zinoti, kurioj pusej laukti saulelydzio? blush2.gif

O tai kokiomis salygomis apgyvendina? O kaip su maitinimu?
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 07 10, 09:33)
Aiskutis!  thumbup.gif Dabar jau mazdaug susidariau ispudi apie kelione i Santorini su vietiniais 2 dienom!  biggrin.gif

Jei ten nera ekskursijos, reiketu pries keliaujant susirasti daugiau info apie sala, ane? ar jie duoda kokiu lankstinuku, zemelapiu ar dar kazko?

Kaip zinoti, kurioj pusej laukti saulelydzio?  blush2.gif

O tai kokiomis salygomis apgyvendina? O kaip su maitinimu?

Saulėlydžio lauk nelaukus, man rodos ji leisis į kažkokį vulkaną g.gif biggrin.gif
Kažkur jau skaičiau nono.gif:
Oi, sapnavau šianakt kad lėktuvas nukrito fear.gif bet ne mūsų.... nu jau Makaliui prieškelioninė Krizė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 10, 11:32)
Tas vulkanas lyg ir salos vidury g.gif Ai protingesnių paklausim irnesakyk.gif

Na, gal aš ne ta protingesnė, nes Santorine nebuvau, bet kažkaip mane juokas suėmė, kai įsivaizdavau vulkaną Santorinio viduryje lotuliukas.gif. Kiek aš pamenu iš nuotraukų internete, tas vulkanas - kitoj saloj, į kurią ir žiūri iš Santorinio. Ir visos kavinės atsuktos į tą pusę, todėl į bet kurią eini ir žiūri 4u.gif. O gal ir nusišnekėjau g.gif. Oi, gal kada nors dar kartą būsiu Kretoje ir į Santorinį pateksiu wub.gif.
Papildyta:
Štai Santorinio saulėlydžio nuotrauką radau ax.gif
user posted image

O gal kas nori tokio vaizdelio Santorinyje? mirksiukas.gif (Atvirukas, vaizduojantis vulkano išsiveržimą 1939 m. Paskutinis išsiveržimas buvo 1950 m.)
user posted image

O čia kas minutę atnaujinamas dabartinis vaizdas. Tai gal čia jau šį vakarą galėsime pažiūrėti saulėlydį? bigsmile.gif
Atsakyti