Gal kas nors galetu imesti nuorododu su graiku muzika
Noreciau bent keleta dainusku tureti, bet nerandu is kur butu galima parsisiusti...
Aciu...
(Zinau kad Makalius sioj sriti specas , gal pades.... )
QUOTE(Hegira @ 2007 07 06, 20:09)
Noreciau bent keleta dainusku tureti, bet nerandu is kur butu galima parsisiusti...
Aciu...
Aciu...
My Webpage
My Webpage
QUOTE(Shalimar @ 2007 07 06, 20:42)
Cia nieko nebuvo , cia nieko nebuvo
Atsiprasau negaliu cituot zinuciu, tai kreipsiuos vardais
Shalimar, Stalidoje yra indisku patiekalu restoranas pavadinimu SHALIMAR Iskart tave prisiminiau reklama pamates!
Saltmete, ot nors gerai kad be lietaus, o tai mirstam jau jame gera savaite lietuviskam pajury
migla, o galima kvailo klausimo paklaust?
Kas Kretoj nepatiko?
Su graikiska muzika gal ir padeciau bet kad as 300 km nuo namu
Nesu linkusi gilintis i tai, kas yra kazkas blogo Ypac kelionese Bet kad jau klausi, tai viena minuseli pasakysiu, nors tiksliai net nezinom kas tai, tik spejom Vakarais ten tvyrodavo kazkoks keistas aitrokas ir nosytem nelabai malonus kvapas. Bet mes pamanem, gal tai kokie chemikalai, baidantys uodus ir kitus parazitus, esam girdeje, kad taip daro Tai tik tiek, nors tai tik nediduke smulkmena, palyginus su tuo, ka pamateme, ka patyreme, ka jauteme ir pan. NORIU ATGAL :
QUOTE(Hegira @ 2007 07 06, 20:09)
Aciu...
Aciu...
gali pasiklausyti graikiskos muzikos siame psl :
www.arionradio.com cia graikiskas radijas online
kaip ir kazkas sake, gali nueit i youtube ,isivesti keleta greek dainininku ir ju ten pasiklausyt... tarkime, kad ir sakis rouvas , despoina vandi, anna vissi, petrelis, paparizou, mixalis xatzigiannis, tamta, elli kokinou...
jei iskils kokiu klausimeliu - klausk, siek tiek nusimanau greek muzikoje ir kalboje
Ir as pries pora dieneliu gryzau is Kretos Tikrai puiki kelione buvo. Vaziavau su Travelman, jokiu nusiskundimu neturiu. Paskutine diena pries kelione pakeite viesbuti del avarijos jame, tai isejo net geriau, gyvenome Katerini appartments, buvome pirmieji lietuviai jame Ispudziu begale, bet pats geriausias is Santorini Tikras rojus zemeje
QUOTE(Makalius @ 2007 07 07, 23:47)
Todel geriau paklausiu : Ar oro uoste galima gaut nemokamai zemelapiu?
Galima galima tik atvykus prie Novaturo kiosko ir duoda Kiti organizatoriai tikriausiai irgi. O šiaip ten jų kiekviename kioske, supermarkete ir t. t. yra.
Sveiki.Grįžome iš Kretos visi patenkinti,nes žinojome kur ir ko važiuojame.Gaila,kad dėl prognozuojamų karščių neplanavome kelionės į Samarijos tarpeklį ir nepasiėmėme kedų.O karščių jau nebuvo(28-36 šilumos).Pora vakarų man net vėsoka buvo.Visas naktis miegojome išjungę kondicionierių.Dėl to l. pasisekė.Kadangi šiame viešbutyje buvau ir pernai rugsėjį,tai galiu palyginti:dabar buvo daugiau žmonių,renginių ir animacijos.Jei norisi daugiau ramybės,tai geriau rinktis rugsėjo 1-15d.
Eilini karta man iskilo klausimas apie Santorini sala (kuri cia jau buvo aptarta n kartu ), bet niekaip neapsisprendziam... tai ar verta vykti i Santorini 1 dienai? kaip kazkas cia minejo, tai kelione pirmyn ir atgal uztruko ilgiau nei pats pabuvimas saloje...
QUOTE(bala_nemate @ 2007 07 08, 20:16)
Eilini karta man iskilo klausimas apie Santorini sala (kuri cia jau buvo aptarta n kartu ), bet niekaip neapsisprendziam... tai ar verta vykti i Santorini 1 dienai? kaip kazkas cia minejo, tai kelione pirmyn ir atgal uztruko ilgiau nei pats pabuvimas saloje...
Man irgi rūpi lygiai tas pats
Ar vykt 1 dienai su šventa karve už 120 eurų berods ( ) ar su vietiniais 2 dienom.....
QUOTE(Makalius @ 2007 07 08, 18:07)
Man irgi rūpi lygiai tas pats
Ar vykt 1 dienai su šventa karve už 120 eurų berods ( ) ar su vietiniais 2 dienom.....
I klausima jau atsake, tai nesikartosiu.
O del Santorini, tai ziuresit vietoje, nes mes norejome (ir visa laika galvopjau, kad taip ir bus) 2 dienoms, bet isvaziavome tik 1, nes pagal vietiniu turizmo agenturu organizuojamas datas neisejo suderinti ir masinos ir samarijos tarpeklio ir dar Santorini 2 dienom.
Ir tikrai nesigailim, pamatem 2 didziuosius miestus, truputi po juos pasivaiksciojom ir dar turejom viena laisva diena pasimegauti jura ir AI prie viesbucio.
O del graikiskos muzikos, tai as norejau bent kelias dainas, sirtaki atsisiusti i kompa, nes noriu redaguoti filmuota medz. ir kai kur iterpti graikisku motyvu....
O ten visur arba tik klausyti, arba pirkti. Gal yra kur nors nemokamai. Man tiktu bet kas (nesu isranki ).