kuom nusivyliau net ir neparašysi-nesusideda ant popieriaus-galbūt visuma, o ne viešbučiu
manau pagrindinis dalykas kad visi akcentuoja kad Turkija, Egiptas, Tunisa ir panašios šalys purvinos, žemo lygio ir t.t. kadangi ten atostogavau ne vieną kartą, tai jau Kretoj tikėjausi ne tik kad tokio pačio lygio, bet žymiai aukštesnio, o gavosi ššššššššššššš
tikrai ne vien tik dėl viešbučio autentiškumo-galima ir graikiško stiliaus viešbutyje normalų atostoginį komfortą sukurti. per visą savaitė nebuvo vonia su WC iššveisti
4* viešbutyje
nesureikšminu asketiškos aplinkos, surūgusių veidų ar kažkokio idioto animatoriaus-galiu tai nurašyti ir atostogų tai nesugadins, bet švaros ir šiaip servisas tokioj jau Europos šaly tai jau nežinau nežinau....
be to nesakiau kad atostogos buvo blogos-atotogos buvo superinės, vadovaujuosi principu
JEI negali nieko pakeisti, reikia pakeisti patį požiūrį
taigi oras buvo man
( atrodo kitiems per karšta), prisimaudžiau, pailsėjau nuo namų, nuo puodų
kadangi buvau su mažuoju ( 6 mėn) tai per jį susidraugavom su visu viešbučiu-visi kalbino vaiką, žmonės labai malonūs. prisibendravau su italais, škotais, anglais ir maloniais lietuviais, taip kad saulė, vanduo ir bendravimas viskas ko reikia atostogoms
tai aš ir nerūgstu dėl smulkmenų, tiesiog parašiau,kad
keista bet dėl KRETOS nealpstu