Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(pijuska @ 2007 07 02, 09:51)
Tikrai tinka. galite nebijoti. Maniškis irgi vežėsi senas, tai maniau, kad man teks vairuoti. Bet nebuvo jokių problemų.

Aciu, pijuska! Nuraminai! Tikiuosi, kad visose firmose vienodai priima, ane? g.gif Labiausiai bijau ne to, kad man tektu vairuoti, o kad visai nenuomotu doh.gif nes mano kortele europine, bet dar per mazas stazas, jei visgi MB pazymejimas netiktu... ax.gif unsure.gif

Tai visi sakot, kad tinka? biggrin.gif

(bet man atrodo, kad kazkas kazkur rase, jog netiko senovinis pazymejimas g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bala_nemate: 02 liepos 2007 - 08:28
QUOTE(bala_nemate @ 2007 07 02, 09:27)
(bet man atrodo, kad kazkas kazkur rase, jog netiko senovinis pazymejimas  g.gif )

nu gi tinka tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki tai pargrįžau iš karštosios Kretos biggrin.gif pataikėmant ciklonų-anticiklonų biggrin.gif iš Afrikos. net vakare vėjas kaip karštas fenas varė, apie temperatųra net nepasakosiu. prie pat viešbučio didieji gaisrai buvo blink.gif
daug nieko nerašysiu tiesiog noriu pasakyti kad nelabai pataikiau su spėjimaiskad čia Europa kad čia nėr ko lyginti su Turkija ar Egiptu, ( na maždaug tokia diskusija kaip va šita Makaliaus citata)
QUOTE(Makalius @ 2007 06 25, 14:35)
Laba diena, na nemanau kad Graikija yra koks Egiptas ir panašiai, hm, g.gif todėl neturėtų nugrūst į kokią glūdumą ar prastą viešbutį, nes jų matyt ten nėra...toj glūdumoj..... O atsisakydami kelionės jūs prarandate 80 procentų sumokėtos kainos (nes jau 06.25 ), tai vat.... jau geriau varykit į Kretą drinks_cheers.gif Viskas bus gerai...
yess.gif assa.gif

bent jau dėl viešbučių tai kretai dar iki Turkijos augti ir augti..... schmoll.gif buvau 4* viešbutyje, tai gal dvi dienas padidėjusiom akim žiūrinėjom ir bandėm atsėti už ką tiek žvaigždučių suteikta. verysad.gif dabar jau suprantu kodėl juokingi mano klausymai apie arbatpinigius nešikams buvo lotuliukas.gif ilgai nešikų Krertos viešbutyje reiktų ieškoti biggrin.gif
jei kam apie Herra Village kokios informacijos reiks-parašykit.

bet kokiu atveju-nesusirgau Kretos liga verysad.gif gal dėl to kad čia forume tiek isko nuostabaus prisiskaičiau ir daug ko tikėjausi????? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greja: 03 liepos 2007 - 09:00
QUOTE(greja @ 2007 07 03, 10:59)
bet kokiu atveju-nesusirgau Kretos liga verysad.gif gal dėl to kad čia forume tiek isko nuostabaus prisiskaičiau ir daug ko tikėjausi????? blush2.gif

greja, nusivylei Kreta? blink.gif kodel?? ar del karscio? ar del kokiu kitu dalyku? g.gif
Atsakyti
protest.gif Bet Grėja, apie Hera tiek visko buvo prirašyta.Visi buvusieji akcentavo, jog tai kaimiško stiliaus viešbutis (village), tai ko tu tikėjais? Manau Turkijoje tokiu net nerasi. Juk skaitei info, kitų atsiliepimus, o ir į viešbutį viskas nesusiveda.Jame praleidi tik mažiausią laiko dalį. 4u.gif Aš šitą viešbutį rinkaus būtent dėl autentikos, o ne dėl komforto.Tai Kreta, ir norisi pajust būtent kretietišką dvasią.O visi komfortabilus viešbučiai "beveidžiai", neatskirsi kur Egiptas, Turkija ar Tunisas. Nebent turi priekaištu maisto kokybei, aptarnavimo lygiui ar pan. Bet jau nuo pavasario visi akcentavo, kad šiame viešbutyje aukšto serviso nesitikėk.Tiesiog neteisingai pasirinkai.Ir Kreta čia nieko dėta group.gif
Atsakyti
kuom nusivyliau net ir neparašysi-nesusideda ant popieriaus-galbūt visuma, o ne viešbučiu g.gif manau pagrindinis dalykas kad visi akcentuoja kad Turkija, Egiptas, Tunisa ir panašios šalys purvinos, žemo lygio ir t.t. kadangi ten atostogavau ne vieną kartą, tai jau Kretoj tikėjausi ne tik kad tokio pačio lygio, bet žymiai aukštesnio, o gavosi ššššššššššššš biggrin.gif tikrai ne vien tik dėl viešbučio autentiškumo-galima ir graikiško stiliaus viešbutyje normalų atostoginį komfortą sukurti. per visą savaitė nebuvo vonia su WC iššveisti doh.gif 4* viešbutyje g.gif nesureikšminu asketiškos aplinkos, surūgusių veidų ar kažkokio idioto animatoriaus-galiu tai nurašyti ir atostogų tai nesugadins, bet švaros ir šiaip servisas tokioj jau Europos šaly tai jau nežinau nežinau....
be to nesakiau kad atostogos buvo blogos-atotogos buvo superinės, vadovaujuosi principu
JEI negali nieko pakeisti, reikia pakeisti patį požiūrį bigsmile.gif

taigi oras buvo man thumbup.gif ( atrodo kitiems per karšta), prisimaudžiau, pailsėjau nuo namų, nuo puodų biggrin.gif kadangi buvau su mažuoju ( 6 mėn) tai per jį susidraugavom su visu viešbučiu-visi kalbino vaiką, žmonės labai malonūs. prisibendravau su italais, škotais, anglais ir maloniais lietuviais, taip kad saulė, vanduo ir bendravimas viskas ko reikia atostogoms biggrin.gif tai aš ir nerūgstu dėl smulkmenų, tiesiog parašiau,kad
keista bet dėl KRETOS nealpstu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greja: 03 liepos 2007 - 10:32
QUOTE(Ciklomena @ 2007 07 03, 10:29)
protest.gif Bet Grėja, apie Hera tiek visko buvo prirašyta.Visi buvusieji akcentavo, jog tai kaimiško stiliaus viešbutis (village), tai ko tu tikėjais? Manau Turkijoje tokiu net nerasi. Juk skaitei info, kitų atsiliepimus, o ir į viešbutį viskas nesusiveda.Jame praleidi tik mažiausią laiko dalį. 4u.gif Aš šitą viešbutį rinkaus būtent dėl autentikos, o ne dėl komforto.Tai Kreta, ir norisi pajust būtent kretietišką dvasią.O visi komfortabilus viešbučiai "beveidžiai", neatskirsi kur Egiptas, Turkija ar Tunisas. Nebent turi priekaištu maisto kokybei, aptarnavimo lygiui ar pan. Bet jau nuo pavasario visi akcentavo, kad šiame viešbutyje aukšto serviso nesitikėk.Tiesiog neteisingai pasirinkai.Ir Kreta čia nieko dėta  group.gif

Labas rytas tariu is lietingos Baltijos juros pakrantes sad.gif Na skaiciau skaiciau cia ir nesupratau, kodel zmonem Kretoj nepatinka schmoll.gif Del kazkokio su*ikto viesbucio? Greja vazivo pasirinkusi Fortuna, tai Kazi ko ir negalejo tiketis. O va mes varom i 2* viesbuti, tiesa pasakius, gyvenime negyvenau aukstesnes klases, tik Tunise Saharoj, ir viskas su tuo aptarnavimu CikiPiki yess.gif Jei jums nepatiko 4* tai ko mum isvis tiketis 2* ir dar liepos vidury biggrin.gif
Atsakyti
Man viešbutis,kaip ir sakiau labai patiko,tikrai visiems rekomenduočiau,bet pati Kreta nesudarė įspūdžio.Nuo Herakliono oro uosto vien šiukšlynas,gatvėj važinėja baisios mašinos,maži sunkvežimukai ir dar vaikai su vežimėliais į juos įkelti doh.gif ir dar daug dalykų,kurie nebūdingi išsivysčiusiai šalei. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 03 liepos 2007 - 10:41
Makaliau, tikriausiai vienu metu rašėm atsakymus-ne dėl viešbučių Kreta nepatiko mirksiukas.gif juk ne visiems tas pats turi patikti arne bigsmile.gif
pritariu NOKIAI -kažkaip man irgi Kreta į išsivysčiusią Europos šalį nelabai doh.gif
bet nepabūvęs nesužinosi kas tau patinka o kas ne mirksiukas.gif kitoms atostogoms į kitą šalį reiks važiuoti prachekinti kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greja: 03 liepos 2007 - 10:46
QUOTE(greja @ 2007 07 03, 11:44)
Makaliau, tikriausiai vienu metu rašėm atsakymus-ne dėl viešbučių Kreta nepatiko mirksiukas.gif juk ne visiems tas pats turi patikti arne bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
bet keista kad nepatiko sad.gif del tu siuksliu, hm, nefainai schmoll.gif ai bet ka jau padarysi, kelione jau turim ir ruosiames Kretoj paselt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2007 07 03, 11:40)
Man viešbutis,kaip ir sakiau labai patiko,tikrai visiems rekomenduočiau,bet pati Kreta nesudarė įspūdžio.Nuo Herakliono oro uosto vien šiukšlynas,gatvėj važinėja baisios mašinos,maži sunkvežimukai ir dar vaikai su vežimėliais į juos įkelti doh.gif ir dar daug dalykų,kurie nebūdingi išsivysčiusiai šalei. mirksiukas.gif

čia kas ką nori pastebėt, tas tą ir pastebi mirksiukas.gif aš, pvz, žavėjausi gamta, klimatu, tų šiukšlių net nemačiau, o jei važiuoji ir ieškai kur kas blogai, užuot gero ką nors bandžius rast, tai nei viena šalis nesužavės smile.gif
O Graikija išsivysčiusioms šalims ir nepriskiriama tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 03 liepos 2007 - 11:15
QUOTE(dianita @ 2007 07 03, 12:06)
tas pats, kaip ir italijos miestuose, bet italija tai skaitosi europoje:) cia turbut budinga dideliems pietu europos miestams, nieko nepadarysi.. tikiuosi, jus negyvenote heraklione? blink.gif

Kuo toliau tuo labiau mane gasdinat fear.gif
O tai cia visur taip siukslina ar tik Heraklione? O mes ji kaiptik planavom aplankyt....
Atsakyti