Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Ribosiuke @ 2007 06 27, 21:34)
As tai isivaizduoju kad per toki karsti reik issitemti stipriais kremais nuo saules ir mirkti juroje thumbup.gif
Papildyta:
Mes vasiuojam i viezbuti esanti Stalidoj, ir norejoj paklausti link kur mums reikes vaziuoti norint surasti Vai bei  (grazuju bounti reklamos) papludimi?

Kada vykstat ir kokiam viesbuty gyvensit?
Atsakyti
as jau rasiau kad vykstam rugsejo 4d. i Anastasijos viesbuty ( Stalida-Malija) smile.gif
Atsakyti
Kalbejot cia daugelis apie vaisiu sezona vasaros metu (pvz, liepos men.) O man dar toks klausimukas iskilo...ar verta veztis mazuliuke sulciu "spaustuve" citrusiniams vaisiams, jei uzsimanyciau svieziu sulciu...? (o man taip daznai buna, kad uzsimanau lotuliukas.gif ) blush2.gif ar bus kokiu citrusiniu vaisiu (ne citrinu biggrin.gif ) ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bala_nemate: 28 birželio 2007 - 08:31
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 06 27, 21:34)

Mes vasiuojam i viezbuti esanti Stalidoj, ir norejoj paklausti link kur mums reikes vaziuoti norint surasti Vai bei  (grazuju bounti reklamos) papludimi?

tai, kad mitas čia, kad tai bounty reklamos paplūdimys... tongue.gif o iš stalidos toli važiuot, ir nieko įspūdingo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(bala_nemate @ 2007 06 28, 09:31)
ar bus kokiu citrusiniu vaisiu (ne citrinu biggrin.gif ) ?

Apelsinų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ariete @ 2007 06 27, 16:24)
Matai, mes senajame pastate gyvenom, jei jūs į naują pastatą, tai ten gal nemokamai, nežinau. Dar Kretoje populiarūs tokie keturračiai motociklai. O jei pėsčiomis, netoli viešbučio (pro vartus ir keliu kairėn smile.gif) yra Malios rūmų griuvėsiai, taip pat pakeliui yra neblogas vietinis paplūdimys su geru krantu ir visai netoli taverna "pas Janį" smile.gif

Beje, studentams taikomos nuolaidos lankytinuose objektuose.

visi, buvę Phaedra beach rašo apie "seną ir naują pastatus", apie labai didelius skirtumus tarp jų - nuo kraupaus iki nuostabaus. Aišku, šaukštai jau po piet, bet darosi neramu, ką mes ten rasim g.gif

kaip supratau, daug kas bandė nuomotis mašinas, o apie motorolerius ir pan. niekur neradau. Gal visgi kas nors tai darė?
Atsakyti
O kas čia per gaminukai? bigsmile.gif Tai kažkas tradiciško kretietiško ar tik šiaip kepinukai, gražiai atrodantys..

klausimėlis apie kulinariją: kebabai Kretoje. Kai kur radau juos vadinant gyros, o kai kur minimi kažkokie kopsidia. Čia tas pats reikalas ar vis tik jie skirtingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 06 28, 14:30)
Na, o kokiam turgely ar imanoma butu gauti apelsinu liepos men? ten gal net pigiau? ar man, kaip turistei, butu special antkainis? lotuliukas.gif  blush2.gif

klausimas i desimtuka lotuliukas.gif na kai busi savo miestelyje/kaimelyje, pasivaiksciosi, apsiziuresi kas yra parduotuvese, ar yra turgelis na ir nusipirksi ko noresi, ar apelsinu, ar kitu vaisiu...
Siaip as pries dvi savaites grizau is Graikijos zemyno, tai ant medziu apelsinu yra, bet parduodant nemaciau kaip nekeista, gal dar nebuvo prinoke.. ir turguje nemaciau schmoll.gif

O cia viskas apie GYROS: http://www.explorecr...sine/gyros.html

Atsakyti
Kalbant apie karščius, tikrai taip žiauriai nebijokite tų karščių irnesakyk.gif mes buvome prieš du metus rugpjūčio mėn, karščio būdavo virš 40 laipsnių, ir nieko, neiškepėm ax.gif pats didžiausias karštis rytais jausdavosi, o paskui visai normaliai. O ypač man patikdavo naktį sėdėti terasoje, tokia maloni šiluma būdavo tongue.gif
Dabar kai galiu palyginti buvimą kretoje birželio pradžioje ir rugpjūčio mėn, man vis delto labiau patiko rugpjūčio mėnesį cool.gif
O čia įkelsiu kelias nuotraukas šiemet darytas Kretoje ax.gif
user posted image
Čia matosi Stalida
user posted image
user posted image
user posted image
Čia labai faina taverna klanuose, vaizdas nerealus rolleyes.gif
user posted image
Čia miestelis kalnuose, taip graikai leidžia dienas thumbup.gif
user posted image
Rethymno
user posted image
user posted image
Važiuojant link Agios Nikolaos
user posted image
kalnų ožka mielai mums pozavo lotuliukas.gif
user posted image

Kaži kodėl ne visas nuotraukas rodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliux*: 28 birželio 2007 - 15:40
QUOTE(bala_nemate @ 2007 06 28, 14:30)
Na, o kokiam turgely ar imanoma butu gauti apelsinu liepos men? ten gal net pigiau? ar man, kaip turistei, butu special antkainis? lotuliukas.gif  blush2.gif

siulyciau vis tik parduoptuvese ieskot.. nes kas tren is tikro zino del tu antkainiu.... biggrin.gif o ir sulciu tau svieziai isspaus parduotuveje irgi...

QUOTE(dianita @ 2007 06 28, 14:46)
Siaip as pries dvi savaites grizau is Graikijos zemyno, tai ant medziu apelsinu yra, bet parduodant nemaciau kaip nekeista, gal dar nebuvo prinoke.. ir turguje nemaciau schmoll.gif

nu cia atvirksciai nei as... biggrin.gif pirkt maciau, o ant medziu ne... biggrin.gif maciau Spar'e siaip tai...

QUOTE(doviliux* @ 2007 06 28, 16:21)
Važiuojant link Agios Nikolaos
user posted image

sita tai prie pat mano namu daryta... bigsmile.gif keli simtai metru iki namo... rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif
Žiū ir bendrakeleivius susiradom www.Šventakarvė.lt/diskusijos forume biggrin.gif
Tik nežinom ar viskas gerai gausis blush2.gif nes man 16, tetai šiektiek daugiau g.gif o tai porai amžiaus vidurys unsure.gif Moteriškei 40 metų. Na jie galvoja, kad nerasim bendros kalbos ir t.t.t bet aš dabar neįsivaizduoju kaip 40-mečiai atrodo unsure.gif Lyg ir vos vos vyresni už mano mamą (nu ką ten vos vos, 6 metais blush2.gif ) ir nesulaukiu tetos nuomonės, o atrašyt jiems reikia, jų maršrutas automobiliu superinis manyčiau (tuoj jum nukopinsiu meilą unsure.gif ) :

Dabar del masinos nuomos. Mes noretume nuomotis masina 2-3 dienoms.

Viena diena noretume apvaziuoti aplinkui Lassithi ploksciakalni, pasiziurekite zemelapyje, marsrutas atrodytu mazdaug taip:
Malia- Neapoli- Agios Nikolaos- Kritsa- Kalamafka- Males- Vianos- Ano- uzlipti i Dikti virsune- grizimas i Malia

Antra diena galbut Sitia ir Vai arba i Matala - dar galvojame.

Trecia diena galbut Falassarna ir Elafonissi sala - dar galvojame.

Siaip butu geriausia susitikti oro uoste ar pacioje Kretoje ir aptarti detales.

Nu kretomanai, kaip manot dėl maršruto unsure.gif

Taip pat dar planuojame imti ekskursiją į Samariją ir Santorinį (2 dienoms) ir autobusu nuvykt į Chaniją, Agios Nikolaos bei Heraklioną.
Kaip mes viską suspėsim umn.gif O dar ir pasiilsėt noris prie jūros tetai ax.gif Ir aš noriu pasimaudyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 28 birželio 2007 - 17:18
Gal kas nors yra buve Kathrin viesbutyje Retimne? Kazkaip neradau atsiliepimu apie ji g.gif Turejom gyventi kitame, bet atseit vamzdziai sprogo ir mus perkele i sita. Vaziuojam jau rytoj thumbup.gif
Atsakyti
Ir dar: Pagalvojau ir sugalvojau aš tokį planą chuliganą ir noriu paklaust:
AR YRA STALIDOJ INTERNETO KAVINIŲ ? KOKIA VALANDOS KAINA? ax.gif
Atsakyti